znow tylko czytam (i sie ze wszystkim zgadzam),nie mam czasu odpisywac..
Piotrusia Pani pisze:A wiecie co mi się dziś przydarzyło jak wychodziłam z domu? Na klatce schodowej koło drzwi na zewnątrz znalazłam motyla... Takiego z dużymi kolorowymi skrzydłami, szedł w moją stronę i widać było, ze nie może latać, był bardzo powolny. Wzięłam go na dłoń, poruszał skrzydłami wydając przy tym cichy szelest. Był taki piękny. Nie wiedziałam co z nim zrobić, na dworze mróz, a na schodach nie chciałam go tak zostawiać, więc zaniosłam go do domu. Nie ma mnie tam teraz, więc pewnie siedzi na parapecie, albo wszedł w jakiś zakamarek.
madzia06 pewnie zaraz napisze, że to infantylne Buhahahaha
SPROSTOWANIE- no cos Ty dlaczego tak sądzisz? nie sądzę,ze to infantylne.:) po 1: motyle są piekne, po 2-kocham pomagac zwierzetom,mialam ostatnio podobny problem bo mi 3 motyle w klatce schodowej śpią i nie ma jak ich wziac do domu a juz tym abrdzeij wywalic na mróz , po 3: motyl zwykly na rece mi nie przeszkadza-recz preciwnie,.powiedzialm tylko ze caly teledysk earth song mi sie nei podoba,to polaczenie slodkosci,niewinnosci-symbole itd,dla mnie przeslodzony, :) wole wersje ostrzejsza,pierwszą,tę która pamietam z dziecinstwa,tę z łachmanami Mike'a,burzą,,pogorzeliskiem,Murzynami ,zabijaną foką w 2:45min. itd-zawsze mam przy niej dreszcze.ja widze te druga,tj widzialm3 razy,tylko w kinie -komppletnie nic nie czulam,jedynie 'o dziewczynka se lata po łące,no super, o ostatniego kwiatka se wziela do reki". ale ok,nic nie mam do tych co lubia 'nowsza' wersje:) co wiecej-celowo nie prosze w klubie o te piosenke(pewnie i tak by jej zagrali,choc moge sie mylic) bo nie wiem czy mialabym odpowiednie 'warunki' zeby ja zaspiewac,przezyc itd,w klubie,scisku,jeczcze zapewne z jakims remixem w srodku;]
Piotrusia Pani pisze:Ale wiecie co, teraz jeszcze bardziej czuję, że nam się uda z ta akcją. Musi sie udać . A potem jak już szłam na dworze, to olśniło mnie co do nazwy dla naszej organizacji i napisu na "intelmetowych" koszulach. Co powiecie na: WHAT ABOUT EARTH? (a w podtekście:) MJ FOR THE PLANET
SUPER POMYSL ,bo nawiazuje do tekstu piosenki- anafory 'what about' :))
moni pisze:a powiecie na te koszulki ??
mnie sie podobaja i chcialabym miec taka,choc tez uwazam ,ze moze niezbyt dobrana na nasze 'obchody'..:)
aokins- jeszcze nie skreslilam na 100% flashmoba,wiec mozecie gdzies go tam 'wrzucic' ,np na 27go czy cos 9byle nie w wianki 26go),zobacze czy dam rady ogarnac,narazie o tym nie mysle:]