amj pisze:Może i było to zdjęcie. Ja widzę pierwszy raz i warto zobaczyć
Jack Nicholson, Michael i Ray Charles
Wiecie czy coś nagrali wspólnie kiedyś?
Ja znalazłam taką informację, że to zdjęcie pochodzi z 1993 roku z koncertu "Call For Reunion", na którym się spotkali. Połączyła ich polityka - wszyscy trzej popierali Billa Clintona w wyborach prezydenckich.
Baby Jane pisze:
cola może nie ale na pewno jakiś inny napój gazowany, oni wtedy w pracy byli to nieprofesjonalnie by było gdyby pili piwo ;) w końcu to alkohol.
troche fotek odemnie HIStory !
ta mina tutaj Michaela jest tak powalająca ,że nie mogłam Wam tego nie wstawić ...
zbliżenie
i takie mega sweet
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Justine1304 skad pochodza te zdjecia z pierwszego rzadku,one sa z jakiejs ksiazki? Przecudne rysunki. Napisz co to za ksiazka jesli wiesz prosze:) Cos cudownego:)
Mj F-Anka pisze:Justine1304 skad pochodza te zdjecia z pierwszego rzadku,one sa z jakiejs ksiazki? Przecudne rysunki. Napisz co to za ksiazka jesli wiesz prosze:) Cos cudownego:)
Mj F-Anka pisze:Justine1304 skad pochodza te zdjecia z pierwszego rzadku,one sa z jakiejs ksiazki? Przecudne rysunki. Napisz co to za ksiazka jesli wiesz prosze:) Cos cudownego:)