Głos na She's A Rhythm Child. Nie ma sensu się powtarzać. Przeciętniak. I tyle.
A sexy absolutnie nie jest sexy

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Początek jest obiecujący. Nie zaprzeczę, że wokale brzmią świetnie, chórki są zgrane, ale zwyczajnie jest ich za dużo, są dla mnie męczące.a_gador pisze:The life of the party. Chórki brzmią dla mnie zbyt nachalnie, podobnie jak dźwięk jakiegoś instrumentu, którego nazwy nie znam, w tle. Zamiast zachęcać do tańca, to mnie ta piosenka nuży i mi się dłuży.
przesłuchałam dziś kilka razy tę płytę, wsłuchiwałam się w każdy kawałek ...MJdoris pisze:Mnie ten utwór nudzi i tyle ... i niestety powtórzę ...za mało jest w niej Michaela ...
Nie zmieniam zdania.Jeanne pisze:Głosuję na It All Begins And Ends With Love. Jest trochę zbyt nostalgiczna dla mnie. Cenię sobie wokal Jermaina w okresie TJ5, ale w tym utworze nieco mnie irytuje. Poza tym chórki w momencie "with love" naprawdę są wkurzające. Śpiewają jakby im ktoś kazał zjeść zgniłe owoce, z całym szacunkiem.
Ratuj się, kto może..Justus pisze:I Am Love...
A tu się niestety nie zgodzę. To w Tej piosence polubiłem Jermaina, świetne wykonanie na początku. I ta solówka gitary, bębny ach super bardzo rytmiczne, powoli się rozkręca i to nie jest nudne właśnie. To jak z "rozpędzonym pociągiem wkraczającym do tunelu" aby nie napisać słowa na SMJdoris pisze:I Am Love
Mnie ten utwór nudzi i tyle ... i niestety powtórzę ...za mało jest w niej Michaela ....