Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- EternallyLive
- speechless26
- speechless26
Dobrze, tylko nie rozumiem, dlaczego nie przemyśleliście tego wcześniej Chyba znacie mniej więcej swoje głosy Zanim wyraziliscie chec udzialu w projekcie mogliscie chociaż przecwiczyc piosenkę :PDossia pisze:Chyba jednak "I just can't stop loving you"... nie mam tak mocnego i agresywnego głosu do Come Togetherchrisbern pisze:Bije się w piersi, ze Come Together nie zrobiłem... Poddaję się. Chcesz to wiec robic, czy bedzie "I just can't ..." ?
spokojnie, bez nerwów, jużBeti_90 pisze:To ja sie tylko przypominam, że zmieniłam Bad na Keep the faith, bo na liście jest nadal Bad.
No i jeszcze słowo do wszystkich państwa:)
Nie zwlekajcie z przysyłaniem nagrań do KOŃCA STYCZNIA.. CAŁY CZAS CZEKAM NA NAGRANIA.... I POWIEM- NIE MAM PRAWIE NIC. WSTYD
I'm so proud to say- I love You.
Szczerze powiedziawszy to ćwiczyłam ją wcześniej i nawet mi się podobało to, co uzyskałam. Ale gdy przyszło do nagrania, to po odsłuchaniu nie było to tak wspaniałe. Jak już wspominałam wcześniej ktoś, kto mi pomagał w nagraniu też stwierdził, że niezbyt to brzmi.speechless26 pisze:Dobrze, tylko nie rozumiem, dlaczego nie przemyśleliście tego wcześniej Nenenene Chyba znacie mniej więcej swoje głosy Dancing Zanim wyraziliscie chec udzialu w projekcie mogliscie chociaż przecwiczyc piosenkę :P
- EternallyLive
Tak gwoli wyjaśnienia: Głośnik nie nagrywa, tylko wydaje dźwięk już nagrany. Pytanie, czy Twój Audacity nie odtwarza, czy nie nagrywa... Czy jak otworzysz w Audacity jakiś plik audio (muzykę), to odtwarza? Czy w windowsowskich opcjach audio ustawiłaś "nagrywanie głosu" na odpowiedni mikrofon? (karta audio) W Audacity w drugiej zakładce z lewa masz "opcje" ("ustawienia") i tam możesz ustawić który sprzęt ma nagrywać. Jak nie wiesz, co wybrać, to wybieraj po kolei, aż zacznie nagrywać.EternallyLive pisze:A, ja mam wielki problem Głośnik mi nie działa, nic się nie nagrywa, a to co już mam, nie działa Kto zna się na Audacity, proooszę, niech mi pomoże
- EternallyLive
I nie odtwarza i nie nagrywa.chrisbern pisze: Tak gwoli wyjaśnienia: Głośnik nie nagrywa, tylko wydaje dźwięk już nagrany. Pytanie, czy Twój Audacity nie odtwarza, czy nie nagrywa... Czy jak otworzysz w Audacity jakiś plik audio (muzykę), to odtwarza? Czy w windowsowskich opcjach audio ustawiłaś "nagrywanie głosu" na odpowiedni mikrofon? (karta audio) W Audacity w drugiej zakładce z lewa masz "opcje" ("ustawienia") i tam możesz ustawić który sprzęt ma nagrywać. Jak nie wiesz, co wybrać, to wybieraj po kolei, aż zacznie nagrywać.
Ale dzięki wielkie, spróbuję, może się uda.
Nadal nic
Hm, nie spotkałem się z czymś takim. Trudno mi coś kurde poradzić :(.MJwroc pisze:Też korzystam z Audacity i od pewnego czasu mam problem:
kiedy się nagrywam, nie dość że głos nagrywany jest w tempie na moje ucho 1,5x szybszym, to jeszcze są zakłocenia.
Kiedy otwieram jakiś plik audio, jest odtwarzany normalnie. Chrisbern, pomożesz?
- speechless26
- Mrkariinka