Skąd się wzięły Wasze nicki?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

P.Y.T - dlatego, że uwielbiam tą piosenkę
95 - rok urodzenia. ;-)
Awatar użytkownika
M.J | Kubaa

Post autor: M.J | Kubaa »

M.J | Kubaa - M.J bo kocham Michaela, a Kubaa bo tak mam na imię.
Ostatnio zmieniony pn, 11 sty 2010, 22:12 przez M.J | Kubaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Justus

Post autor: Justus »

Justus-mój nick wziął się od mojego imienia Justyna :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Namida.

Post autor: Namida. »

Namida.
To po Japońsku łza. Interesuję się tymi klimatami, więc wybrałam tego nicka. ;-)
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Mój jak zapewne każdy wie powstał od nazwy imienia Michaela i Paula Mc Cartneya , gdzie w piosence Say say say nazywała się ich....szajka :p ,nabierająca ludzie ;p.
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Mój nick pochodzi od postaci o imieniu Sephiroth z filmu i gry Final Fantasy a końcówka 820 to czysty przypadek ;-)
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

ManInTheMirror, ponieważ to mój ulubiony utwór Michaela a 23 to nr. mojej koszulki piłkarskiej.
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Z paru powodów ;-) Zaczęło się od rejestracji na allegro - założenie tam nicka bez jakiś liczb czy znaków naprawdę graniczy z cudem a z cudem graniczy też zapamiętanie przeze mnie różnych kombinacji cyfrowych :-/ Zatem bujając w obłokach szukając jakiegoś prostego nicka zza ściany usłyszałam kichnięcie taty które zresztą słychać nawet u sąsiadów... Wiedząc że "Apsik" zapewne będzie zajęte zredukowałam jedną literkę no i udało się :jachce: To było już ponad rok temu, później rejestrując się w innych portalach (youtube i inne nasze klasy) wklepywałam zawsze ten sam nick toteż ta zasada zadziałała też tutaj ;-) Boskie rozwiązanie dla osób z totalną sklerozą, polecam wszystkim ;-)
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Ostatnio się rejestrowałam na jakimś forum,ale nie miałam zbyt wiele czasu, chciałam to zrobić jak najszybciej i mieć z głowy, wiec wpisałałam co pierwsze przyszło mi na myśl ;-) A że na tamtym forum zostałam dłużej to przyzwyczaiłam się do mojego nicku i nawet go polubiłam ;) I tak już zostało. :)
Awatar użytkownika
gusiaj

Post autor: gusiaj »

Dawno, dawno temu wymyślił to mój brat. Od imienia - Agnieszka. I tak się jakoś przyjęło, choć dziwnie brzmi...
Obrazek
Beet

Post autor: Beet »

Jestem Beata. Chciałam więc mieć proste Bet. Było zajęte czy coś. Dodałam więc jeszcze jedno "e". Wyszło Beet. A że to znaczy po angielsku "burak" dowiedziałam się nieco później :smiech:

Buraczana_Beet
Obrazek
Awatar użytkownika
Agynes

Post autor: Agynes »

Od mojego imienia - Agnieszka.
Zwracają się do mnie tak wszystkie koleżanki, a pierwszy raz zwróciła się tak do mnie Agata ;)
Ostatnio zmieniony wt, 26 sty 2010, 17:46 przez Agynes, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie Jean M.J.

Post autor: Billie Jean M.J. »

Billie Jean M.J. poniewaz przez ten okres( kiedy sie tu zalogowalam) sluchalam głównie Billie Jean, a ze to bylo zajete dalam M.J. :)
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Ponieważ darzę ogromnym szacunkiem Freddiego Mercurego. ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
To(u)mek

Post autor: To(u)mek »

Tomek od imienia a ze to za mało to dodałem u :d
Obrazek
ODPOWIEDZ