Sygnatury by Liberian.Girl

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Taloa

Post autor: Taloa »

Witam
Twoje prace są fantastyczne, ja przez dłuższy czas zastanawiałam sie, skąd ludzie mają takie sygnatury. Teraz juz wiem. He he gratuluje talentu. Czy ja również mogłabym niesmiało :nerwy: prosic o komplecik??
Zależało by mi, żeby zawarte tam były takie zdjęcia:
http://3.bp.blogspot.com/_bDEP5v78leM/S ... era266.jpg
oraz
http://media.photobucket.com/image/mich ... eal-Ja.jpg

Nie wiem czy to zdjęcie by równiez pasowało (tak szczerze to wydaje mi się, że nie ale ja tam nie mam zmysłu artystycznego:))
http://bestofmichaeljackson.jclondon.co ... ackson.jpg
Tu zdaje się na Twoja intuicję.
Chciałabym aby na sygnaturze znalazł sie napisał Ok everybody that's a wrap, gdzie wrap było w jakiś sposób wyeksponowane. :)
Hmm nie wiem czy tak mogłoby być, aby cała sygnaturka była raczej w pogodnych kolorach, takich hmm radosnych takich jak uśmiech MJ :) Ale tak już wczesniej napisalam, jeżeli by tak nie pasowało to zdaje się na Ciebie.
Mam nadzieję, że nie narzucam się zbytnio takimi "życzeniami".
W każdym bądź razie jak znajdziesz chwile czasu (Sama ostatnio cierpie na jego brak ze względu na sesje) na zrobie tego "projekciku" będę naprawde bardzo wdzięczna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Post autor: Liberian.Girl »

Taloa Mam teraz dwa w porywach do trzech zamówień, a zapowiada mi się masakryczny tydzień jeśli chodzi o nauke. W każdym razie będę się starać jak najszybciej coś wykombinować :)
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Liberian.Girl pisze:Twoje zamówienie, może być ?
Oczywiście, że może ;-)

Dzięki! japrosic
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Taloa

Dziękuję Liberian.Girl za odpowiedź. Oczywiście nauka najważniejsza. Przyjemności potem. ;-) Nie śpiesz się spokojnie "projekcik" nie zając nie ucieknie.

Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

Witaj!
Mam do ciebie jedno pytanie jak zrobić tak by jedna rzecz była kolorowa a reszta czarnobiała tak jak masz to na swojej sygnaturce, szukałam o tym w necie i nic nie mogę na ten temat znaleźć. Czy mogę liczyć na pomoc? :surrender:
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Julyja_*MJ* peeeełno tego w internecie, wystarczy poszukać ;) http://photoshop.pl/node/4791
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Sadek pisze:Witam! Jak widać jestem ubogi jeśli chodzi o sygnaturę i avatar. I dlatego proszę was o zrobienie tego dla mnie. Chciałbym aby sygnatura zawierała zdjęcia z Dirty Diana oraz Beat It. Będę bardzo wdzięczny, wiem że są święta i nie oczekuje szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuje :D
Może być taka z samym 'Beat It' ?
Obrazek + Obrazek

I sygnatura dla 1ShotLiz ;)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
1ShotLiz

Post autor: 1ShotLiz »

Moja jest najpiekniejsza... Dziekuje ;D :knuje:
Obrazek

I promised I would never ever be returning where my Baby broke my heart and left me yearning...
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Liberian.Girl bardzo chciałbym sygnature z This is it coś związanego z plakatem promującym
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

x3giveintomex3 pisze:śliczny avek Liberian ;* a ja sobie poczekam jak będziesz mogła to sobie zamówie zestaw z Give in to me.. oczywiście jak będę mogła ...
Brałaś już ode mnie dwie sygnaturki, a poza tym sama też je robisz ;P Więc może spróbuj samodzielnie coś wykombinować ;-) Nie odbieraj tego jako złośliwość, tylko zrozum, że mam dużo zamówień, a mało czasu ...

Żeby nie było, że jestem leniwa i nie realizuję żadnych zamówień, muszę się usprawiedliwić :P Zobiłam projekt ulotki kebabu i przerobiłam zdjęcie dla jednej forumowiczki ;) Dodam też sygnaturkę do wzięcia (troche przerobiny prototyp wcześniejszej pracy, ale może komuś się spodoba:)

Obrazek + Obrazek

Jeśli Sadek nie zgłosi się do jutra po swoją sygnaturkę z 'Beat It', to też będzie do wzięcia :)

A to zamówienie dla Dżeksonowej xd: (Komplet wyszedł taki cukierkowy, jakby ci zależało na bardziej 'criminal' to pisz ;)
Obrazek + Obrazek

I komplet dla Taloa Mam nadzieję, że sprostalam wymaganiom ;)
Obrazek + Obrazek

Sygnatura dla DooDoo Forever
Obrazek + Obrazek

Na razie proszę nie składać zamówień.
Ostatnio zmieniony sob, 16 sty 2010, 20:44 przez Liberian.Girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Taloa

Wow dokładnie o coś takiego mi chodziło. :happy: Komplecik jest prześliczny :D Dziękuję pięknie Liberian.Girl.
Obrazek
Awatar użytkownika
Afriko

Post autor: Afriko »

Liberian.Girl pisze:Żeby nie było, że jestem leniwa i nie realizuję żadnych zamówień, muszę się usprawiedliwić :P Zobiłam projekt ulotki kebabu i przerobiłam zdjęcie dla jednej forumowiczki ;) Dodam też sygnaturkę do wzięcia (troche przerobiny prototyp wcześniejszej pracy, ale może komuś się spodoba:)

Obrazek + Obrazek
to jak nikt nie chce, to ja poproszę ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Damianos60 Może być taki komplet ?
Obrazek + Obrazek

Afriko Możesz go wziąć, ale nie będe już dodawać napisu na avatar.
Obrazek
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Liberian.Girl pisze:
x3giveintomex3 pisze: Sygnatura dla DooDoo Forever
Obrazek + Obrazek
Śliczna:) Bardzo dziękuję:)
Obrazek
I miss you so much...
ODPOWIEDZ