Cześć nazywam się Zosia i jestem nowa na tym forum pozdrawia
- wojtek_p-ce
- wojtek_p-ce
Przestańcie!! Bardzo dużo jest tu na forum informacji i interesujących ludzi.. Może czasem są takie dziwne odzywki ale to nie że forum jest beznadziejne tylko niektórzy uczestnicy, najpierw trzeba od siebie zacząć i troche poprawić swoje zachowanie a potem do innych sie przyczepiac (nie bede żednych dawać przykładów lepiej) może zrobmy tu klikacik a nie non stop jest walka miedzy moderatorami a niektorymi uczestnikami, jest tu wiele fajnych tematów i newsów,lubie tu zaglądać ale naprawde czasami brak mi słów do niektórych ludzi... Co odpycha mnie tu zaglądać. Trza sie ogarnąćMajkel pisze:ja też, bo u nas sami niemili ludzie i beznadziejna atmosfera, szkoda gadać, szkoda tu czasu aby być na tym forumwhoisit1 pisze:czesć .miło ,że wpadłaś .polecam forum mjjpolishboard:)
edit: nie czytać dosłownie

Ale oczywiście zapraszam tez na mjjpolishboard bo to jest mój przytulny domek

A mi się wydawało, że Majkel napisał to ironicznieSylwuniA pisze:Przestańcie!! Bardzo dużo jest tu na forum informacji i interesujących ludzi.. Może czasem są takie dziwne odzywki ale to nie że forum jest beznadziejne tylko niektórzy uczestnicy, najpierw trzeba od siebie zacząć i troche poprawić swoje zachowanie a potem do innych sie przyczepiac (nie bede żednych dawać przykładów lepiej) może zrobmy tu klikacik a nie non stop jest walka miedzy moderatorami a niektorymi uczestnikami, jest tu wiele fajnych tematów i newsów,lubie tu zaglądać ale naprawde czasami brak mi słów do niektórych ludzi... Co odpycha mnie tu zaglądać. Trza sie ogarnąćMajkel pisze:ja też, bo u nas sami niemili ludzie i beznadziejna atmosfera, szkoda gadać, szkoda tu czasu aby być na tym forumwhoisit1 pisze:czesć .miło ,że wpadłaś .polecam forum mjjpolishboard:)
edit: nie czytać dosłownie![]()
![]()
Ale oczywiście zapraszam tez na mjjpolishboard bo to jest mój przytulny domekuwielbiam Go

- wojtek_p-ce
Zdecydowanie, Majkel napisał to ironicznie, wszak jest właścicielem strony MJ Polish Team, jak i tego forum.SylwuniA pisze:jeżeli tak to sorry, ale i tak napisalam to co czuje!!Witold pisze: A mi się wydawało, że Majkel napisał to ironicznie...
I sądzę, że jest mu przykro, kiedy ktoś pod pretekstem przywitania nowego fana, ugeruje, aby zmienił forum na inne

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Z tego, co mi wiadomo, MJ Polish Team NIGDY nie rywalizowało z innymi forami, czy stronami o Michael'u- ta strona ma od zawsze swoje zasady i trzyma się ich mimo, iż w przeszłości użytkownicy niektórych for otwarcie opluwali tutejszych użytkowników.Maro pisze:Taki off topM.Dż.* pisze: ugeruje, aby zmienił forum na inne
czy tu jest Jakaś rywalizacja między MJJ Polish Board a MJPT??
Ja tak odczuwam
Odpowiadając zatem na pytanie, czy MJ Polish Team prowadzi rywalizację- odpowiadam- nie.
A czy MJ Polish Board takową prowadzi?
Poczytaj niektóre posty i sam oceń (a Twoje wnioski, chętnie poznam

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja niewiem,bo skąd mam wiedziećM.Dż.* pisze: A czy MJ Polish Board takową prowadzi?
Jestem Moderatorem NA MJJ Polish Board i tam nie odczówam rywalizacji
wszyscy się wypowiadają "dobrze" łącznie z Adminem czyli Daminem o forum i stronce MJPT
Z chęcią bym wystosował swoje wnioski jak bym poczytał posty tyle że Jakie??M.Dż.* pisze: Poczytaj niektóre posty i sam oceń (a Twoje wnioski, chętnie poznam)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster