Płyta MJPT

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Którą piosenkę chciał(a)byś usłyszec na płycie, jako zaśpiewaną WSPÓLNIE przez wszystkich fanów biorących udział w projekcie?

Heal the world
102
27%
We are the world
181
48%
inną...
38
10%
jestem za stworzeniem zupełnie nowej, "naszej" piosenki dla Króla...
57
15%

Total votes: 378

EternallyLive

Post by EternallyLive »

A, ja nadal mam problem :surrender: Wczoraj udało mi się coś tam uruchomić, ale potem i tak nie było dźwięku...Ja już nie wiem, co mam robić :surrender:

Aha, i mam takie małe pytanko...Czy, skoro Say say say jest wolne, mogłabym spróbować(jeśli udałoby mi się naprawić Audacity) też z tym utworkiem i przesłać potem ten, który brzmiałby lepiejł? Bo ono mi zwykle lepiej wychodzi niż Earth Song, ale wcześniej jakoś nie chciałam zmieniać piosenki...
Image
ManInTheMirror23

Post by ManInTheMirror23 »

Ech... jak czytam tutaj wasze posty i widzę wasze starania, aby ten projekt "wypalił" to zazdroszczę tym którzy wezmą udział w tym przedsięwzięciu, ja niestety nie dam rady,ponieważ za późno się o tym dowiedziałem. Chciałem popracować nad tym w święta jednak niestety złapało mnie zapalenie oskrzeli a po nim do dziś i na najbliższy czas pozostał mi "Krztusiec" a przez to dusi mnie kaszelek strasznie jak spiewam ;]
Wszystkim życzę przełamania ,a więc w końcu wysłania swoich utworów do speechless26, moim zdaniem na pewno większość z nich już jest genialnie przygotowana i nie warto w nich już nic nas siłę udoskonalać, bo gdy się za bardzo chce - to wiecie jak czasami wychodzi ;-) .
Mrkariinka

Post by Mrkariinka »

ManInTheMirror23 wrote:zapalenie oskrzeli a po nim do dziś i na najbliższy czas pozostał mi "Krztusiec"
Ja tak samo. 6 tygodni w domu+2 szpitala. I do tej pory jest jak było.
A Wracając do tematu, ja mimo kaszlu zaśpiewałam, chodź nie było to łatwe. ;]
MJwroc

Post by MJwroc »

A tak w ogóle:
co oznacza 'coś' na liście piosenek w pierwszym poście, tym informacyjnym? Czy te osoby, śpiewające 'coś' są jeszcze po prostu niezdecydowane co do wyboru piosenek?
Mrkariinka

Post by Mrkariinka »

Właściwie, to samo pytanie sobie zadawałam. Już niewiem sama jaką piosenke: Kto, jak. Jestem pewna, że połowa z tych ludzi nie wysłała piosenek, i niektórzy sie wycofali. A zaraz zaraz już 1,2,3- 7 dni do końca stycznia. Ciekawe czy ten projekt wypali??
MJackson

Post by MJackson »

Bardzo Was przepraszam i bardzo mi przykro.
Moje gardło po chorobie jeszcze nie doszło do siebie i muszę zwolnić piosenkę The Lost Children :surrender:
Mam 2 razy nagraną tą piosenkę lecz nic z tego... Słychać pozostałości choroby.
Jednak i tak jestem z siebie dumna że zaśpiewałam ją dla Michaela.
Jeszcze raz bardzo was przepraszam a zwłaszcza organizatorów i życzę miłego śpiewania.
ImageImage
speechless26

Post by speechless26 »

Mrkariinka wrote:Ciekawe czy ten projekt wypali??

nie bój żaby
I'm so proud to say- I love You.
doriseq

Post by doriseq »

Mhmm takie pytanko? Dałoby radę mnie jeszcze gdzieś tam wcisnąć? Gapa jestem i nie zauważyłąm tematu :-(
Image
speechless26

Post by speechless26 »

doriseq wrote:Mhmm takie pytanko? Dałoby radę mnie jeszcze gdzieś tam wcisnąć? Gapa jestem i nie zauważyłąm tematu :-(
dałoby się.
I'm so proud to say- I love You.
doriseq

Post by doriseq »

Zatem mam nagrać jakąś piosenkę, której nie ma na liście?
Image
Mrkariinka

Post by Mrkariinka »

doriseq wrote:Zatem mam nagrać jakąś piosenkę, której nie ma na liście?
Najlepiej przejrzyj cały wątek. Wielu ludzi się odpisywało i dopisywało. A lista nie jest uatualniona. Więć żeby nie było niedomówień, że zaśpiewałaś kogoś piosenkę lepiej sobie na spokojnie przeglądnij. ;-)
MJwroc

Post by MJwroc »

Powtarzam niezauważone (lub zignorowane?) pytanie:
co oznacza 'coś' na liście piosenek w pierwszym poście, tym informacyjnym? Czy te osoby, śpiewające 'coś' są jeszcze po prostu niezdecydowane co do wyboru piosenek?
Ktoś wie?
Billie Jean M.J.

Post by Billie Jean M.J. »

ja tez moge sie wcisnąc? wczoraj zauwazylam ten pomysl, ale mam juz program do nagrywania , mikrofon( nie wiem czy ten sie nada, ale sprubowac nie zaszkodzi ;)) i mam juz dobrze przecwiczone dwie piosenki: we've had enough i lost children. wolalabym zaspiewac tą pierwsza ale nie wiem co z podkladem. dzisiaj jeszcze poszukam do niej podkladu w necie. jak nie znajde to chcialabym sie zalapac na piosenke lost children.postaram sie dis przeslac juz gotowe nagranie, najpozniej jutro.
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Mrkariinka

Post by Mrkariinka »

MJwroc wrote:Powtarzam niezauważone (lub zignorowane?) pytanie:
Ktoś wie?
Być może było tak że osoby nie były zdecydowane ale sie zapisały. ;-)
Lista jest nie uaktualniona tak jak wspomniałam w poście nad twoim.
Bo ja się zapisałam i tez mnie nie ma na tej długiej liście. :p
MJwroc

Post by MJwroc »

Pewnie wiele jest jeszcze niewpisanych osób...
A więc czekam na odpowiedź Speechless.
Post Reply