Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- EternallyLive
A, ja nadal mam problem Wczoraj udało mi się coś tam uruchomić, ale potem i tak nie było dźwięku...Ja już nie wiem, co mam robić
Aha, i mam takie małe pytanko...Czy, skoro Say say say jest wolne, mogłabym spróbować(jeśli udałoby mi się naprawić Audacity) też z tym utworkiem i przesłać potem ten, który brzmiałby lepiejł? Bo ono mi zwykle lepiej wychodzi niż Earth Song, ale wcześniej jakoś nie chciałam zmieniać piosenki...
Aha, i mam takie małe pytanko...Czy, skoro Say say say jest wolne, mogłabym spróbować(jeśli udałoby mi się naprawić Audacity) też z tym utworkiem i przesłać potem ten, który brzmiałby lepiejł? Bo ono mi zwykle lepiej wychodzi niż Earth Song, ale wcześniej jakoś nie chciałam zmieniać piosenki...
- ManInTheMirror23
Ech... jak czytam tutaj wasze posty i widzę wasze starania, aby ten projekt "wypalił" to zazdroszczę tym którzy wezmą udział w tym przedsięwzięciu, ja niestety nie dam rady,ponieważ za późno się o tym dowiedziałem. Chciałem popracować nad tym w święta jednak niestety złapało mnie zapalenie oskrzeli a po nim do dziś i na najbliższy czas pozostał mi "Krztusiec" a przez to dusi mnie kaszelek strasznie jak spiewam ;]
Wszystkim życzę przełamania ,a więc w końcu wysłania swoich utworów do speechless26, moim zdaniem na pewno większość z nich już jest genialnie przygotowana i nie warto w nich już nic nas siłę udoskonalać, bo gdy się za bardzo chce - to wiecie jak czasami wychodzi .
Wszystkim życzę przełamania ,a więc w końcu wysłania swoich utworów do speechless26, moim zdaniem na pewno większość z nich już jest genialnie przygotowana i nie warto w nich już nic nas siłę udoskonalać, bo gdy się za bardzo chce - to wiecie jak czasami wychodzi .
- Mrkariinka
- Mrkariinka
Bardzo Was przepraszam i bardzo mi przykro.
Moje gardło po chorobie jeszcze nie doszło do siebie i muszę zwolnić piosenkę The Lost Children
Mam 2 razy nagraną tą piosenkę lecz nic z tego... Słychać pozostałości choroby.
Jednak i tak jestem z siebie dumna że zaśpiewałam ją dla Michaela.
Jeszcze raz bardzo was przepraszam a zwłaszcza organizatorów i życzę miłego śpiewania.
Moje gardło po chorobie jeszcze nie doszło do siebie i muszę zwolnić piosenkę The Lost Children
Mam 2 razy nagraną tą piosenkę lecz nic z tego... Słychać pozostałości choroby.
Jednak i tak jestem z siebie dumna że zaśpiewałam ją dla Michaela.
Jeszcze raz bardzo was przepraszam a zwłaszcza organizatorów i życzę miłego śpiewania.
- speechless26
- speechless26
- Mrkariinka
- Billie Jean M.J.
ja tez moge sie wcisnąc? wczoraj zauwazylam ten pomysl, ale mam juz program do nagrywania , mikrofon( nie wiem czy ten sie nada, ale sprubowac nie zaszkodzi ;)) i mam juz dobrze przecwiczone dwie piosenki: we've had enough i lost children. wolalabym zaspiewac tą pierwsza ale nie wiem co z podkladem. dzisiaj jeszcze poszukam do niej podkladu w necie. jak nie znajde to chcialabym sie zalapac na piosenke lost children.postaram sie dis przeslac juz gotowe nagranie, najpozniej jutro.
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
love you michael!
- Mrkariinka
Być może było tak że osoby nie były zdecydowane ale sie zapisały.MJwroc pisze:Powtarzam niezauważone (lub zignorowane?) pytanie:
co oznacza 'coś' na liście piosenek w pierwszym poście, tym informacyjnym? Czy te osoby, śpiewające 'coś' są jeszcze po prostu niezdecydowane co do wyboru piosenek?
Ktoś wie?
Lista jest nie uaktualniona tak jak wspomniałam w poście nad twoim.
Bo ja się zapisałam i tez mnie nie ma na tej długiej liście. :p