Cześć nazywam się Zosia i jestem nowa na tym forum pozdrawia

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Maro pisze:
M.Dż.* pisze: A czy MJ Polish Board takową prowadzi?
Ja niewiem,bo skąd mam wiedzieć?
Jestem Moderatorem NA MJJ Polish Board i tam nie odczówam rywalizacji
wszyscy się wypowiadają "dobrze" łącznie z Adminem czyli Daminem o forum i stronce MJPT
Nie wiem, jakie wypowiedzi padają na MJ Polish Board, wiem natomiast jakie wypowiedzi padają tutaj z ust niektórych użytkowników MJ Polish Board.
Maro pisze:
M.Dż.* pisze: Poczytaj niektóre posty i sam oceń (a Twoje wnioski, chętnie poznam ;-) )
Z chęcią bym wystosował swoje wnioski jak bym poczytał posty tyle że Jakie??
Zatem zapodaję choćby dwie wypowiedzi, które dzisiaj przeczytałam:
whoisit1 pisze:czesć .miło ,że wpadłaś .polecam forum mjjpolishboard:)
whoisit1 pisze:mam nadzieje ,że bedzie ci tutaj dobrze tak jak mi kiedys było tu dobrze .
Teraz możesz ocenić, czy jest to czy nie jest chamski przytyk ze strony kolegi whoisit1, który po takich wypowiedziach siłą rzeczy jest kojarzony z MJ Polish Board.
Szkoda, żeby ktoś, kto robi tutaj co i rusz jakieś burdy robił Waszej stronie taką antyreklamę.
Z drugiej strony, myślę również, że gdyby którykolwiek z tutejszych użytkowników robił to samo na MJ Polish Board, właściciel tej strony byłby Wam wdzięczny za cynk.
Majkel to gość, który gra fair. :-)

A swoją drogą....
whoisit1, zapowiadałam to, ale to było jakiś czas temu.
Teraz piszę od nowa, ale moja pamięć będzie trochę dłuższa niż ostatnio- jeszcze raz wyczuję, że komukolwiek próbujesz dokuczać na tym forum- wylatujesz.
Mam Twoich głupich przytyków i dziecinnego intryganctwa dość.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

M.Dż.* pisze:
Nie wiem, jakie wypowiedzi padają na MJ Polish Board, wiem natomiast jakie wypowiedzi padają tutaj z ust niektórych użytkowników MJ Polish Board.

Tak zgodze się z tobą,niepotrzebna wypowiedź
whoisit1 pisze:mam nadzieje ,że bedzie ci tutaj dobrze tak jak mi kiedys było tu dobrze .
Tą wypowiedzią zrobil niedobrą "reklame" forum MJPT
M.Dż.* pisze: Teraz możesz ocenić, czy jest to czy nie jest chamski przytyk ze strony kolegi whoisit1, który po takich wypowiedziach siłą rzeczy jest kojarzony z MJ Polish Board.
Czemu z MJJ Polish Board kolega piszać taką wypowiedź chciał mi się wydaje powiedzieć ze na drugim forum czuje sie "lżej" w swoich wypowiedziach(taka moja sugestia)
M.Dż.* pisze: Szkoda, żeby ktoś, kto robi tutaj co i rusz jakieś burdy robił Waszej stronie taką antyreklamę.
Odkąd Tu Jestem to nie przeczytałem złego postu na temat MJJ Polish Board
M.Dż.* pisze: Z drugiej strony, myślę również, że gdyby którykolwiek z tutejszych użytkowników robił to samo na MJ Polish Board, właściciel tej strony byłby Wam wdzięczny za cynk.
Tak Jak Damian,gośc jest wporzo i nigdy nic nie pisał złego na MJPT
M.Dż.* pisze: A swoją drogą....
Teraz piszę od nowa, ale moja pamięć będzie trochę dłuższa niż ostatnio- jeszcze raz wyczuję, że komukolwiek próbujesz dokuczać na tym forum- wylatujesz.
A taki off top z Mojej strony:
Czemu Zmieniłaś Avatar z Twojego foto na ładnego pieska??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Maro pisze:
Tą wypowiedzią zrobil niedobrą "reklame" forum MJPT
No, dobra....
Maro- i Ty i ja jesteśmy inteligentni, prawda? ;-)
Zbierz wypowiedzi kolegi whoisit1 do kupy i wtedy powiedz, że nie widzisz w nich niczego nadzwyczajnego.... (a zmienię o Tobie zdanie ;-) )
Maro pisze:
M.Dż.* pisze: Teraz możesz ocenić, czy jest to czy nie jest chamski przytyk ze strony kolegi whoisit1, który po takich wypowiedziach siłą rzeczy jest kojarzony z MJ Polish Board.
Czemu z MJJ Polish Board kolega piszać taką wypowiedź chciał mi się wydaje powiedzieć ze na drugim forum czuje sie "lżej" w swoich wypowiedziach(taka moja sugestia)
A ja jestem Królewna Śnieżka tylko krasnoludki gdzieś zwiały :wariat:
Maro, naprawdę nie widzisz ironii, czy nie chcesz jej widzieć?
Przytoczyłabym tu chętnie kilka PW, które od kolegi whoisit1 dostałam (sporo by wyjaśniły), ale szkoda się w szambie babrać....
Maro pisze:
M.Dż.* pisze: Szkoda, żeby ktoś, kto robi tutaj co i rusz jakieś burdy robił Waszej stronie taką antyreklamę.
Odkąd Tu Jestem to nie przeczytałem złego postu na temat MJJ Polish Board
Oczywiście, że nie, bo byśmy go usunęli :-)
Ale nie o to mi chodziło.
Mam na myśli to, że jeśli ktoś odbierany jest jako mąciciel, a na dodatek wymachuje Waszym szyldem, jak chorągiewką, to siłą rzeczy prędzej czy później i niechęć skierowana zostanie na Was.
To miałam na myśli.
Maro pisze:
M.Dż.* pisze: Z drugiej strony, myślę również, że gdyby którykolwiek z tutejszych użytkowników robił to samo na MJ Polish Board, właściciel tej strony byłby Wam wdzięczny za cynk.
Tak Jak Damian,gośc jest wporzo i nigdy nic nie pisał złego na MJPT
A tu zaprzeczać nie będę :-)
Chodzi mi o innych użytkowników, którzy zachowywaliby się nie fair.
Maro pisze:A taki off top z Mojej strony:
Czemu Zmieniłaś Avatar z Twojego foto na ładnego pieska??
Hmmm....
Dobre pytanie :wariat:
A bo... nie wiem....
Bo ten „ładny piesek” to jeden z moich ;-)
No i pewnie jest tu tymczasowo :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

Maro pisze:
M.Dż.* pisze: ugeruje, aby zmienił forum na inne :-/
Taki off top

czy tu jest Jakaś rywalizacja między MJJ Polish Board a MJPT??
Ja tak odczuwam
polishboard.pl jest naprawde lepszy od mjpt ,tu są nudy i wogóle rygor jak w jakimś obozie a tam gddzie ty Maro jesteś jednym z modelatorów jest wolność słowa.
whoisit1

Maro pisze:
Ja niewiem,bo skąd mam wiedzieć
wszyscy się wypowiadają "dobrze" łącznie z Adminem czyli Daminem o forum i stronce MJPT
M.Dż.* pisze: Poczytaj niektóre posty i sam oceń (a Twoje wnioski, chętnie poznam ;-) )
no właśnie ja tez bym t poczytal cosnowego ,ale ich brak
whoisit1

M.Dż.* pisze:
Maro pisze:
Ja niewiem,bo skąd mam wiedzieć?
Maro pisze:
Teraz możesz ocenić, czy jest to czy nie jest chamski przytyk ze strony kolegi whoisit1, który po takich wypowiedziach siłą rzeczy jest kojarzony z MJ Polish Board.
Szkoda, żeby ktoś, kto robi tutaj co i rusz jakieś burdy robił Waszej stronie taką antyreklamę.
Z drugiej strony, myślę również, że gdyby którykolwiek z tutejszych użytkowników robił to samo na MJ Polish Board, właściciel tej strony byłby Wam wdzięczny za cynk.

A swoją drogą....
słucham????????????zdania już niezmienie .Dobrze wiecie ,że Pank sam mnie sprowokował i sie z nim pokłucilem ,nawet teraz dostaje takie durnowate maile na pw typu:
-nenenene
-i co mi zrobisz ,mi wolno wszystko..
niewierzysz mi podam Tobie hasło i sama sie przekonasz i uznasz,że drugie ostrzezenie było niesprawiedliwie mi dane!!!!
whoisit1

//te mase cytatów było tu zupełnie zbędne, do żadnego się nie odnosisz, a zajmują 15 razy więcej niż Twoja wypowiedź.

no i to prawda ,że na mjjpolishboard,czuję sie o wiele swobodniej,tam jest całkiem inna atmosfera,na mjpt porobiły sie jakieś ,bandy,grupki...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Maro pisze:Z chęcią bym wystosował swoje wnioski jak bym poczytał posty tyle że Jakie??
no właśnie ja tez bym t poczytal cosnowego ,ale ich brak
wystarczy, że zrozumiałbyś o czym mowa w temacie i poczytał swoje własne posty... wystarczy każdemu inteligentnemu aby wysnuć wnioski, o których mówiła M.Dż.*
polishboard.pl jest naprawde lepszy od mjpt ,tu są nudy i wogóle rygor jak w jakimś obozie a tam gddzie ty Maro jesteś jednym z modelatorów jest wolność słowa.
widzę, że z tych emocji nawet adres strony Ci się pomylił :-/

co do Maro i wolności słowa... nie nooo, to szkoda komentować, chyba Twoją wypowiedź... nie, ja sam nie wiem, nie zniżam się do poziomu tej dyskusji z Tobą, zapraszam (temat o homosekualizmie) tych co nie wiedzą o czym piszę... a nie, już nie mam gdzie zapraszać, bo nasza ostra cenzura wykasowała część (tylko te słowa konkretnie) wypowiedzi Maro o tym, że ludzi należy zabijać i palić. Przepraszam, że pozwalam sobie przytoczyć propagowane przez Maro publicznie treści, co to whoisit1 wychwala go jako moderatora forum, gdzie nie ma żadnego rygoru i jest wolność słowa i nikt się nikogo nie czepia zapewne.
Wybacz DarioDavis, nie mam tu nic do Ciebie, ale ludzie z Twojego forum (whoisit1 i Maro), którzy się tu z nim solidaryzują jako jego przedstawiciele, tworzą żałosny jego obraz i ja na Twoim miejscu bym zaregował w tekiej już sytuacji, albo zwracając im uwagę, bo Tobie psują wizerunek, albo wystosowując jakieś oświadczenie od siebie, że nie popierasz ich wypowiedzi i postępowania... chyba, że popierasz...
mnie sprowokował i sie z nim pokłucilem
proszę, pisz jakoś inaczej, uważaj na choć tak podstawowe błędy, bo ciężko to czytać... nie licząc innych aspektów Twoich wypowiedzi

p.s. według moich, i nie tylko moich, spostrzeżeń prowadzisz od dawna jakąś bardzo zacietą walkę polegającą właśnie na prowokowaniu, a im mniej ktoś reaguje tym bardziej próbujesz, podkreślając przy tym swoją przynależność do MJJPB - żałosna "reklama".

wiesz... nie, choć sobie bym sprawił przyjemność, to nie dam Tobie tej satysfakcji i nie dam Ci bana choćbyś się nie wiem jak prosił o niego
drugie ostrzezenie było niesprawiedliwie mi dane!!!!
a teraz ciężko będziesz pracować na 3? jak nie będzie Ci go nikt chciał przyznać to będziesz prowokować do skutku, a później zrobisz z siebie ofiarę, z nas tyranów i jaki to Ty biedny jesteś, jacy tu są wszyscy źli, a tam jacy dobrzy... paranoja
no i to prawda ,że na mjjpolishboard,czuję sie o wiele swobodniej,tam jest całkiem inna atmosfera,na mjpt porobiły sie jakieś ,bandy,grupki...
co za idiotyzmy z jakimiś bandami... a może ktoś Cię pobił na osiedlu ostatnio i masz już jakieś paranoje?

nie chciałem tego mówić, ale się prosisz, że aż nie wiem co...
jak Ci tu tak strasznie źle, tam jest jak w raju... człowieku! po co Ty się tak katujesz? Dla własnego chociażby dobra...
...
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Doceniam to, że na tym forum nie można zapodawać pełnych albumów itp. Sam w większości ściągam, ale nie powinno się do tego zachęcać innych. I poza możliwością kupna i ta druga ewentualność jest dostępna są na każdym kroku. Podam przykład na MJPB był temat, w którym był link do nowej plyty Madonny. I to mnie trochę odrzuciło, bo pokusa ściągniecia tej płyty czychała na każdym kroku. Nie zamierzam obrażać forum MJPB. Po prostu forum tworzą użytkownicy, a użytkownicy są różni. Nie ma jasnego podziału, że jedno forum jest ciekawe, a drugie nudne...
whoisit1

Jest tak ,że gdyby np.Pank nie był jakimstam modelatorem,a ja bym był tu na MJPT i bym dał Paskowi bana,czy np.1 ostrzeżenie to byście nic w tej sprawie niezdziałali bo..bo jestem jedynm z Was,chociaż gdyby te ostrzezenie zostało dane z błachego powodu.Tak samo Pank mnie sprowokował ,a wy go traktujecie jak jakiegos władce,najlepiej jakbyście stworzyli koło wzajemniej adoracji jak mi napisał jeden z fanów.Sorki za to ,ale taka jest prawda,nie ocenicie dobrze sprawy a już wysuwacie wobec mnie jakieś sądy!!!No niestety przykre,lecz prawdziwe :smutek:
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

dobrze chociaż, że "koło wzajemnej adoracji" się przynajmniej powiększa

whoisit1 - pamiętaj, że nic nie dzieje się bez powodów, a licytowanie się czy ktoś trochę bardziej czy trochę mniej zasłużył... to już inna kwestia i średnia to zabawa

jak dostaniesz mandat od policji to będziesz się kłócił i mówił, że np. Ty przekroczyłeś prędkość tylko o 10 km, a gość przed Tobą o 12 i go nie złapali i pewnie jest ich kolegą? Nie baw się w przepychanki, tylko nie wzbudzaj żadnych zastrzeżeń i nie będzie najmniejszych problemów, "nie przekraczaj tej prędkości nawet o 1 km" i nic nikt Ci nie będzie mógł zarzucić.
...
whoisit1

Majkel pisze:dobrze chociaż, że "koło wzajemnej adoracji" się przynajmniej powiększa

whoisit1 - pamiętaj, że nic nie dzieje się bez powodów, a licytowanie się czy ktoś trochę bardziej czy trochę mniej zasłużył... to już inna kwestia i średnia to zabawa

jak dostaniesz mandat od policji to będziesz się kłócił i mówił, że np. Ty przekroczyłeś prędkość tylko o 10 km, a gość przed Tobą o 12 i go nie złapali i pewnie jest ich kolegą? Nie baw się w przepychanki, tylko nie wzbudzaj żadnych zastrzeżeń i nie będzie najmniejszych problemów, "nie przekraczaj tej prędkości nawet o 1 km" i nic nikt Ci nie będzie mógł zarzucić.
jasne,a czytałeś na pw co Pak mi pisał? Wejdzi sprawdz,to sam ocenisz!!!!!jeteście zapatrzeni w siebie,niestety
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Dosyć tego. Majkel jest dla Ciebie na tyle uprzejmy, że jeszcze próbuje z Tobą dojść do ładu na drodze dyskusji. Ja tak tolerancyjny nie jestem. Nie podoba Ci się tutaj, to nie wchodź na forum, nie loguj się, nie pisz, nie czytaj. Po co tu piszesz, skoro jest tu tak źle?
Nie życzę sobie byś pisał złośliwości, prowokował, świadomie lub nie- a notorycznie- przekręcał nick Panka; czepiał się, obrażał pracę innych. Nie masz obowiązku być tutaj. A my nie mamy obowiązku Ciebie wysłuchiwać. Tym bardziej, że jesteś przykry w swoich wypowiedziach nie od dziś.

Koniec z Twoją żółcią. Nie wyciagnąleś wniosków z kolejnych ostrzeżeń. Obrażając po raz kolejny- tym razem to forum, obrażasz każdego z nas. M.Dż.* Ciebie ostrzegała. Od teraz jesteś tutaj niemile widziany.

Niniejszy temat zostaje zamknięty. Jakby ktoś chciał wyrazić swoją opinię na temat bezpieczeństwa tu na forum, nt. systemu ostrzeżeń, zapraszam tutaj .

Przykro mi Zocha, że Twoje powitanie posłużyło na takie rozwinięcie tematu.
Zablokowany