Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Bez względu na to jak jestem zaangazowana emocjonalnie, potrafie skrytykowac kazdego jesli mi sie cos nie podoba. Widziałam to na zywo, i za kulisami . A to co tu piszemy, z "tancerzem na czele "sluzy tylko temu aby pokazac wszystkim ze pewne osoby nie są juz tak sympatyczne na jakie wyglądały w YCD, ze jednak "sława" wpłyneła negatywnie na ich charakter. Ja np polubiłam z innych uczestników : Michała, Agnieszke, kolege z Tunezji... Byli skromni, zabawni, świetnie sie z nimi rozmawiało, zero zarozumiałości, a przy okazji... naprawde bardzo dobrze tanczyli Jackson Style. I naprawde byłabym zadowolona gdyby ktos z nich wygrał, szczerze bym pogratulowała. I tu nie chodzi o wygraną, tylko o inne sprawy: zasady czy sprawiedliwosc. Ale temat mozemy juz skonczyc i porozmawiac i czyms przyjemniejszym
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
no i masz Ci los... atrakcja wielu tematów zawitała w nasze skromne progi...Fanka MJ pisze:Hehe tak sie zastanawiałam kiedy Natalia-K sie odezwie w tym temacie :]
Natalia-K każdy opisuje swoje własne, prywatne spostrzeżenia, każdy ma rozpływać się z zachwytu jak również krytykować ile wlezie. Ja akurat byłam na próbie jak również na samym sylwestrze i odniosłam takie samo wrażenie odnośnie Diany. Zachowywała się podczas konkursu jak gwiazda w asyście grupy tancerzy-tła, zero szacunku dla pozostałych, właziła w pole tańczących i różne temu podobne. Co do Iwony i Michała to wg mnie akurat potraktowali ją najdelikatniej z całego wypowiadającego się towarzystwa.
A odnośnie Kacpra... nie lubię tak się wyrażać więc zacytuję...
z resztą wypowiedzi też się zgadzam ale jednak nie zacytujęmajkelzawszespoko pisze:a co do zwycięzcy, to powiem tak, niech sobie tam będzie profesjonalnym tancerzem, ale to co pokazał w ostatniej solówce już po ogłoszeniu wyników, jeśliby się trzymać hasła przewodniego konkursu, to zasługiwało na wygwizdanie.
A mnie się właśnie wydawało, że Michał zachowuje się jakby strasznie go cieszyło to co miał okazję przeżyć i wyniki jakoś go wyjątkowo nie ruszyły... o Dianie pisze głównie odnośnie jej zachowania pozakonkursowego a nie techniki tańca.. ale może ja czytałam jakieś inne wypowiedzi niż TyNatalia-K pisze:A ja się zastanawiam dlaczego Tobie, Tancerz, tak bardzo zależy na zdyskredytowaniu Diany Staniszewskiej. Zamiast z godnością przyjąć fakt, że ona i Kacper, którzy są zawodowymi tancerzami, byli wyżej niż Ty...
Wybacz musiałamFanka MJ pisze:Ale temat mozemy juz skonczyc i porozmawiac i czyms przyjemniejszym
Ale popieram i już się nie odzywam
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
moja opinia na podstawie tego co widzialem w internecie:
diany nie oceniam bo jej nie lubie juz odkad pojawila sie w YCD pare lat temu, dla mnie jest irytujaca
a co do chlopakow, proba z amatorskiego nagrania do BOW jest super, fajnie widac kto jak tanczy i tam Tancerz niezle daje.
Kacper ogolnie technicznie bardzo dobrze, mysle, ze chlopaki wykazali ten sam poziom technicznie i powinni sie podzielic nagroda hehe jednak fakt obiektywny jest taki, ze najwieksze znaczenie w wylonieniu zwyciezcy mialo zlokalizowanie tancerzy podczas wystepu... im blizej "komisji sedziowskiej" tym lepiej..
diany nie oceniam bo jej nie lubie juz odkad pojawila sie w YCD pare lat temu, dla mnie jest irytujaca
a co do chlopakow, proba z amatorskiego nagrania do BOW jest super, fajnie widac kto jak tanczy i tam Tancerz niezle daje.
Kacper ogolnie technicznie bardzo dobrze, mysle, ze chlopaki wykazali ten sam poziom technicznie i powinni sie podzielic nagroda hehe jednak fakt obiektywny jest taki, ze najwieksze znaczenie w wylonieniu zwyciezcy mialo zlokalizowanie tancerzy podczas wystepu... im blizej "komisji sedziowskiej" tym lepiej..
Lekko odświeżam temat bo chciałem napisać o pewnym wieczorze który odbył się tydzień temu w Piątek do dziś jestem jeszcze w szoku ale juz czas podziękować ;). Otóż zostałem zaproszony razem z FankąMJ na obiad do Erny gdzie powitała nas Ona Jej narzeczony Jej siostrą oraz MJfantastic z Forum ;) . Zrobili z nas Mnie I FankiMJ VIPów tamtego wieczoru. Na dzień dobry powitali nas czerwonym dywanem z płatkami róż oraz napisem Witamy Tancerza I FankeMJ.
Co nas strasznie zszokowało . Potem poczęstunki toast i prezent za którzy właśnie w tym temacie chciałem podziękować. MEDAL ZWYCIĘZCY dla mnie oraz Kartkę z podpisami ponad 50 osób z forum i poza . To mnie zszokowało tak jak i Iwone :0 ale bardzo pozytywnie. Wiem że mam Was i żadna wygrana mi tego nie zastąpi drogie MJówki!!! Chciałbym serdecznie podziękować osobom których podpisy widnieją na tej kartce.
MJdoris, Sephiroth820, Xscape, motylek, Andrzej Kramarczyk, Mazi, DJScarecrow, Bartuu, okussa, Mandey,KWAŚNA, Kasica, Aga_88, Michałek, Agata Langer, Pattolek, Mike, Spechless, Beata, Natka, Buszmen, Morfi, MJFantastic, mimi-yoshi, Agnieszka Jednorowicz, Gosia W., Andrzej, viva201, Michał, Łukasz Sznapka, Patrycja Chyb, Łukasz Chyb, MJowitek, Kasia Skrzypczyk, Natalia - koperek , Ewa Langer, Erna, Bebik, Schmittko, Hania, Madzia O., nela78, Paweł, Tukan, Monika i Damian, Stachu i Aneta ,Andrzej Langer, Krzysiek Zając, Master , Magda Sziska, Qba Master,
Dziękuję
Wiem że Erna dzwoniła co do niektórych kontaktowała się meilowo i przez gg z Wami, )którzy nie mogą z przyczyn dalekiego pobytu zamieszkania) aby spytać czy może wpisać wasze imiona badź nicki z forum. Gdy ujrzałem te wszystkie podpisy poczułem WIELKĄ MIŁOŚĆ I PRZYJAŹN z Waszej strony i to niesamowite uczucie, że ten występ nie był zmarnowany i tak naprawdę wygrany dla Was dziękuję Wam z całego serca!!!!! KOCHAM WAS :):):)!!!!!!!!! Jesteście dla mnie drugą rodziną!!!!!!
Erna, Bebik, MJFantastic Wam dziękujemy z głebi serca za zorganizowanie takiej niespodzianki :)!! Nie spodziewaliśmy się DZIĘKUJEMY!!!!!!!
Ale nie byłoby mojego występu w konkursie gdyby nie jedna szczególna osoba. FankaMJ moja narzeczona tu chciałbym jej Najbardziej podziękować.
Nie wiem czy wiecie ale to ona przekonała mnie do tego występu, to ona cięła 3 godziny folie na występ BJ , ona nakręcała próby oraz występ na kamerkę które później wszyscy mogli zobaczyć na YT. Biedactwo stała dzielnie podczas mrozu gdy miałem próby, które czasami przedłużały się o pól godziny albo godzinę, wtedy ja stałem na ciepłych schodach pod sceną a ona biedna na zimnych powietrzu pod sceną wyczekując aż zaczniemy próby z aparatem w rękach. Była ze mną wszędzie czasami nawet stała z boku długi czas całkiem sama aby nie przeszkadzać w przygotowaniach czekała w pokoju gdy szedłem do stylistek bądź wizażystek itd itd itd.
Dziękuję Ci Kochanie bez Ciebie ten występ nie byłby możliwy KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!
P.S. Te skany z podpisami też Iwona mi wysłała ;)
Co nas strasznie zszokowało . Potem poczęstunki toast i prezent za którzy właśnie w tym temacie chciałem podziękować. MEDAL ZWYCIĘZCY dla mnie oraz Kartkę z podpisami ponad 50 osób z forum i poza . To mnie zszokowało tak jak i Iwone :0 ale bardzo pozytywnie. Wiem że mam Was i żadna wygrana mi tego nie zastąpi drogie MJówki!!! Chciałbym serdecznie podziękować osobom których podpisy widnieją na tej kartce.
MJdoris, Sephiroth820, Xscape, motylek, Andrzej Kramarczyk, Mazi, DJScarecrow, Bartuu, okussa, Mandey,KWAŚNA, Kasica, Aga_88, Michałek, Agata Langer, Pattolek, Mike, Spechless, Beata, Natka, Buszmen, Morfi, MJFantastic, mimi-yoshi, Agnieszka Jednorowicz, Gosia W., Andrzej, viva201, Michał, Łukasz Sznapka, Patrycja Chyb, Łukasz Chyb, MJowitek, Kasia Skrzypczyk, Natalia - koperek , Ewa Langer, Erna, Bebik, Schmittko, Hania, Madzia O., nela78, Paweł, Tukan, Monika i Damian, Stachu i Aneta ,Andrzej Langer, Krzysiek Zając, Master , Magda Sziska, Qba Master,
Dziękuję
Wiem że Erna dzwoniła co do niektórych kontaktowała się meilowo i przez gg z Wami, )którzy nie mogą z przyczyn dalekiego pobytu zamieszkania) aby spytać czy może wpisać wasze imiona badź nicki z forum. Gdy ujrzałem te wszystkie podpisy poczułem WIELKĄ MIŁOŚĆ I PRZYJAŹN z Waszej strony i to niesamowite uczucie, że ten występ nie był zmarnowany i tak naprawdę wygrany dla Was dziękuję Wam z całego serca!!!!! KOCHAM WAS :):):)!!!!!!!!! Jesteście dla mnie drugą rodziną!!!!!!
Erna, Bebik, MJFantastic Wam dziękujemy z głebi serca za zorganizowanie takiej niespodzianki :)!! Nie spodziewaliśmy się DZIĘKUJEMY!!!!!!!
Ale nie byłoby mojego występu w konkursie gdyby nie jedna szczególna osoba. FankaMJ moja narzeczona tu chciałbym jej Najbardziej podziękować.
Nie wiem czy wiecie ale to ona przekonała mnie do tego występu, to ona cięła 3 godziny folie na występ BJ , ona nakręcała próby oraz występ na kamerkę które później wszyscy mogli zobaczyć na YT. Biedactwo stała dzielnie podczas mrozu gdy miałem próby, które czasami przedłużały się o pól godziny albo godzinę, wtedy ja stałem na ciepłych schodach pod sceną a ona biedna na zimnych powietrzu pod sceną wyczekując aż zaczniemy próby z aparatem w rękach. Była ze mną wszędzie czasami nawet stała z boku długi czas całkiem sama aby nie przeszkadzać w przygotowaniach czekała w pokoju gdy szedłem do stylistek bądź wizażystek itd itd itd.
Dziękuję Ci Kochanie bez Ciebie ten występ nie byłby możliwy KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!
P.S. Te skany z podpisami też Iwona mi wysłała ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Michał, jesteś niesamowity!!!
Dziękuję za to,co napisałeś... zatkało mnie...
Jesteś najlepszy z najlepszych, wiesz o tym!
Powiem tak,że efekt końcowy przeszedł nasze oczekiwania, wyszło lepiej niż myśleliśmy. Cieszę się,że tak się stało,bo zasługujecie na to.
Iwonka, gdyby nie Ty nie byłoby tego wszystkiego, dalej trzymaj tego naszego tancerza tak krótko i będzie git.
Friends will always be friends! (even Flat Eric and Mr Bean in Christmas clothing :P)
Król też zaszczycił nas swoją obecnością.
No i pochwalę się.
Mam autografy od naszej VIPowskiej pary!!!
Wiszą na specjalnym miejscu, tuż obok Michaela.
Ale od razu mówię... nie są na sprzedaż.
I YOU MORE!
Dziękuję!
Chciałabym tylko dodać, żeby nie było niedomówień albo pretensji,że niektóre osoby nawet nie wiedziały o tej kartce, wypisałam tych, którzy przypinezkowali się do specjalnego zdjęcia dla tancerza na moim profilu na naszaj-klasie i tych,którzy do mnie dzwonili w czasie występu Michała, i prosili o przekazanie mu,że trzymają kciuki. Mam nadzieję,że nikomu to nie przeszkadza.
Dziękuję za to,co napisałeś... zatkało mnie...
Jesteś najlepszy z najlepszych, wiesz o tym!
Powiem tak,że efekt końcowy przeszedł nasze oczekiwania, wyszło lepiej niż myśleliśmy. Cieszę się,że tak się stało,bo zasługujecie na to.
Iwonka, gdyby nie Ty nie byłoby tego wszystkiego, dalej trzymaj tego naszego tancerza tak krótko i będzie git.
Friends will always be friends! (even Flat Eric and Mr Bean in Christmas clothing :P)
Król też zaszczycił nas swoją obecnością.
No i pochwalę się.
Mam autografy od naszej VIPowskiej pary!!!
Wiszą na specjalnym miejscu, tuż obok Michaela.
Ale od razu mówię... nie są na sprzedaż.
I YOU MORE!
Dziękuję!
Chciałabym tylko dodać, żeby nie było niedomówień albo pretensji,że niektóre osoby nawet nie wiedziały o tej kartce, wypisałam tych, którzy przypinezkowali się do specjalnego zdjęcia dla tancerza na moim profilu na naszaj-klasie i tych,którzy do mnie dzwonili w czasie występu Michała, i prosili o przekazanie mu,że trzymają kciuki. Mam nadzieję,że nikomu to nie przeszkadza.
- MJfanTASTIC
o żesz w mordę:O gdybym wiedziała że te foty pójdą na forum to jakiś garniak bym przywdziała czy cuś
no no, a tak naprawdę to chciałam dodać jeszcze tylko że cały trud - czerwone dywany, płatki róż, kryształowe kielonki, banery na cześć Iwony i Tancerza, prezenty, ciasta i inne smakołyki - poniosły siostry Langer spotkanie dopracowane w każdym najmniejszym szczególe - godne naszych gwiadorów myśle cieszę się że mogłam tam być i wysłuchać relacji w realu
Gwiazdory ściskam Was tak mocno mocno mocno a siostrom dziękuję za zaproszenie
no no, a tak naprawdę to chciałam dodać jeszcze tylko że cały trud - czerwone dywany, płatki róż, kryształowe kielonki, banery na cześć Iwony i Tancerza, prezenty, ciasta i inne smakołyki - poniosły siostry Langer spotkanie dopracowane w każdym najmniejszym szczególe - godne naszych gwiadorów myśle cieszę się że mogłam tam być i wysłuchać relacji w realu
Gwiazdory ściskam Was tak mocno mocno mocno a siostrom dziękuję za zaproszenie
Ain't no sunshine when he's gone...
-