Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
DirtyDiana13 pisze:ManInTheMirror23-Let Me Let Go nie śpiewał Michael tylko jakiś James Malachi, ale tez lubię tę piosenkę
Nie wiem czy też ją lubie, szczerze nie mam pewnośći czy wogólę tę piosenkę słuchałem, a jeśli tak to nie pamiętam jak leciała, więc nie powiem Ci czy też ją lubię, ale jeśli Michael w niej nie bierze udziału to szanse automatycznie na to spadają ;)
Poprostu gdzieś ten tytuł mi wpadł do głowy jako niewydany utwór Michaela.(a jak dla mnie każda piosenka w której śpiewa Michael (szczególnie nie wydana na żadnym albumie) zasługuje na miejsce na moim twardzielu) ;)
Pytanie może wydać się głupie ale nie dla mnie. Płyta Off The Wall wyszła w 1979 roku w sierpniu ale chciałabym wiedzieć w jakim dniu. Wybaczcie, że jestem dociekliwa ale uznałam, że szczegóły są naprawdę ważne ( szkoda, że dopiero teraz to zrozumiałam ) Proszę o pomoc i zarazem bardzo dziękuję ! :)
Mroczuś pisze:Pytanie może wydać się głupie ale nie dla mnie. Płyta Off The Wall wyszła w 1979 roku w sierpniu ale chciałabym wiedzieć w jakim dniu. Wybaczcie, że jestem dociekliwa ale uznałam, że szczegóły są naprawdę ważne ( szkoda, że dopiero teraz to zrozumiałam ) Proszę o pomoc i zarazem bardzo dziękuję ! :)
Nie wiem dokładnie ile dostał ale baaaardzo dużo... wiem, że dostał nawet po śmierci 4 statuetki American Music Awards, podczas ceremonii przyznania nagród w niedzielę w Los Angeles... A to już jest coś...