[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
-
No jest ustalone że piątek. Ale gdzie i która godzina???
Z sobotą tyż do końca nikt nie raczył nic napisać...jakiś adres cuś....godzina...
A ja lubię podawać rzetelne informacje...także jak coś godnego przekazania się pojawi nie śmiem zwlekać z poinformowaniem naszej nowej koleżanki która ma telefona w tej samej sieci co ja
Z sobotą tyż do końca nikt nie raczył nic napisać...jakiś adres cuś....godzina...
A ja lubię podawać rzetelne informacje...także jak coś godnego przekazania się pojawi nie śmiem zwlekać z poinformowaniem naszej nowej koleżanki która ma telefona w tej samej sieci co ja

-
- MichaelsAngel
-
Tak Empik przy placu Wolności godzina 19.00.
Gdyby ktoś miał problem z dotarciem podaję numer telefonu:783696093.
Będziemy czekali do 15 minut na wszystkie osoby które mogą się spóźnić.
Po tym czasie uaktywniam infolinię...
p.s.Poinforomowałam koleżankę z ósmej strony tematu o naszych zamiarach
p.s.2 koleżanka z ósmej strony mi odpisała że raczej na spotkaniu organizacyjnym się nie pojawi ale zrobi wszystko co w jej mocy żeby pojawić się na pierwszych zajęciach....
W takim razie niech moc będzie z nią
Gdyby ktoś miał problem z dotarciem podaję numer telefonu:783696093.
Będziemy czekali do 15 minut na wszystkie osoby które mogą się spóźnić.
Po tym czasie uaktywniam infolinię...

p.s.Poinforomowałam koleżankę z ósmej strony tematu o naszych zamiarach

p.s.2 koleżanka z ósmej strony mi odpisała że raczej na spotkaniu organizacyjnym się nie pojawi ale zrobi wszystko co w jej mocy żeby pojawić się na pierwszych zajęciach....
W takim razie niech moc będzie z nią

Ostatnio zmieniony czw, 21 sty 2010, 13:22 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.

2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
5.weronika_poznan
6.MJ_Angel
7.hubertous
8.janet.em
9.Trinity
10.xkeepthefaith
11.MichaelsAngel
P.S.weronika_poznań czy nie dałoby rady wziąśc tej sali zarezerwować na 90 minut?Przy takiej ilości uczestników mam wrażenie że ten czas zleci zanim się na dobre nie rozkręcimy
1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
5.weronika_poznan
6.MJ_Angel
7.hubertous
8.janet.em
9.Trinity
10.xkeepthefaith
11.MichaelsAngel

P.S.weronika_poznań czy nie dałoby rady wziąśc tej sali zarezerwować na 90 minut?Przy takiej ilości uczestników mam wrażenie że ten czas zleci zanim się na dobre nie rozkręcimy