Od kiedy jesteś fanem?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Majxs

Post autor: Majxs »

A ja od albumu 'Blood On The Dancefloor'.Tzn. miałem małe załamki:)Był to pierwszy album Michaela jaki kupiłem.Pamiętam,że dostałem go od mamy.W tym albumie była zawarta jakaś magia która mnie trzyma aż do tej pory.
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Majxs pisze:Był to pierwszy album Michaela jaki kupiłem.Pamiętam,że dostałem go od mamy.
Czy jedno zdanie nie wyklucza czasem drugiego ??
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Fanką Michaela jestem od 92-93 roku, czyli od ponad 13 lat. Pierwszy album z jakim się zetknęłam to "Bad". Od niego wszystko się zaczęło.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Sleepless

Post autor: Sleepless »

Ja jestem fanka od 3 roku zycia czyli gdzies od 1992 roku. Sama tego nie pamietam tak twierdza moi rodzice:D
"Your words stabbed my heart, and I cried tears of pain..."
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom ja jestem Fanem Michaela gdzies od polowy wrzesnia 1996 (jakos jak w TVP1 lecial jego koncert) wczesniej to bylem do Mike'a nastawiony anty ale ten koncert zmienil calkowicie moj stosoonek do niego :D a mialem wtedy 11 lat :D (nieskonczone:P)
Obrazek
Awatar użytkownika
starafanka

:)

Post autor: starafanka »

fanką zaczełam być jak miałam ok 12 latek...potem to jakos sie zatarło,musiałam dojrzeć aby odkryć tą magię na nowo ...;)

pozdrawiam,

KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Awatar użytkownika
Bartek13

Fan od dawana

Post autor: Bartek13 »

Jestem fanem od dawna miałęm 3 lata i słucham go dodzisiaj urodziłem si.e w roku ery Bad. Ale już znałęm stare piosenki. Śledze MJ już oddawna czy w telewizji czy w interneci. Od dziecka go słuchałęm i się to wogóle nie zmieniło. :D Cieszę się bardzo i nie wstydzęsię ze go lubie, choć inni mówią że wyszedłz mody lub jest pedofilem a to same brednie. Pozdro dla wszystkich fanów :D ;-) ;-)

:dance: :dance: :dance: :dance:

BARTEK
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Ja oszalałam na punkcie Michaela mniej więcej w 1988r. Gdy usłyszałam "Dirty Diana" coś mnie tknęło, zrobiło mi sie ciepluteńko na serduszku i tak trzyma mnie do dziś. Michaela widziałam tylko w Polsce ( w 1996 i 1997roku), ale nie tracę nadziei, ze go jeszcze zobaczę....
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

girlfriend pisze:Ja oszalałam na punkcie Michaela mniej więcej w 1988r. Gdy usłyszałam "Dirty Diana" coś mnie tknęło, zrobiło mi sie ciepluteńko na serduszku i tak trzyma mnie do dziś. Michaela widziałam tylko w Polsce ( w 1996 i 1997roku), ale nie tracę nadziei, ze go jeszcze zobaczę....
To, miałś szczęście, bo ja jestem od 4-tego roku zycia, i tylko na telebimie jego kawałek ręki zobaczyłęm jak miał Koncert na Bemowie, i od tamtej pory marzy mi sie go zobaczyć, tylko obawiam się, ze jak go zobaczę to zemdleje.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
GREG

Post autor: GREG »

Urodzilem sie w 1975. Pamietam doskonale taki program "Jarmark"- to bylo w czasach Thrillera. Lezalem wtedy w lozku,bylo ciemno i w Jarmarku puscili videoclip Thriller. W tamtych czasach taka technika i efekty byly niedopomyslenia. Balem sie jak diabli i glowe trzymalem pod koldra ale jednym okiem zerkalem. Mialem wtedy ze 6 lat. Potem pamietam,ze gdy wyszedl "BAD"-kupilem kasete i przez kilka(nie wiem ile) lat sluchalem w y l a c z n i e tej kasety-niczego innego. Kilka lat. Pamietam,ze w polskiej tv dwukrotnie lecial program o trasie koncertowej BAD pt."Dookola swiata z Michaelem Jacksonem" (min spiewal w nim a capella jakis kawalek ktory mam wgrany w mozg ale nigdzie nie moge go znalezc). Gdy po dlugiej przerwie w 1991 wydal "Dangerous" Marek Niedzwiecki w programie "wWzrokowa lista przebojow" w tv puscil Black or White w wercji nieokrojonej. Zatkalo mie. wrzasnalem: Jackson wrocil i to k...a w wieeeelkim stylu!!! Black or White byl na tamte czasy prawie tym co Thriller w 81. Mysle,ze najlepsze co Jackson zrobil to w czasie wspolpracy z Frankiem Dileo i Quincy Jones'em. Potem bylo niezle ale juz nie tak dobrze. Na kolejnych plytach tez jest masa hiciorow ale ogolnie to juz nie to samo. Tak mysle a patrze na to z perspektywy ....20 lat- Jezu wlasnie sobie uswiadomilem te cyfre!!!Jaja jak planety!

Sa na forum "starsi " fani od mnie?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

> Tak mysle a patrze na to z perspektywy ....20 lat- Jezu wlasnie sobie uswiadomilem te cyfre!!!
Witamy w klubie Dinozaurow ;-)

> Sa na forum "starsi " fani od mnie?
Dobre pytanie...
Ktos sie przyzna? :dance:
To bylby klub..yyy...prehistorycznych fanow MJ'a?.... :smiech:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
mariola

Post autor: mariola »

89r -bad
Agusza

odpawiedź :Od kiedy jesteś fanem?

Post autor: Agusza »

Cześć!Mam dziewięć lat,więc nie mogłam być za długo fanem...Już znałam MJ w wieku...5 lat. ;-) Wtedy z moją siostrą oglądałyśmy jego teledyski i koncerty. :mj: :mj: Może nie byłam takim ekstra fanem,ale liczy się to że go znałam.Teraz już nie moge przestać słuchać jego piosenek...Tak mi się podobają... :muzyka:

pozdrowionka
MJ jest cool.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Hmmm...Ogólnie to bardzo pózno rozpoczęłam swoją edukację muzyczną-dopiero pod koniec piątej klasy podstawówki.Pamiętam ze był wtedy szał na zespoły i na wymienianie się na korytarzach artykułami o artystach.PIerwszy raz o MIchaelu usłyszałam zaś w pierwszej klasie podstawówki bo fanką była moja dobra znajoma jednak nie robiło to na mnie wrażenia.Ogólnie muzyka zagraniczna nie robiła na mnie wrażenia.Pamiętam że własnie jakoś w piątej jklasie odwiedziłam moją koleżankę i pierwszy raz zobaczyłam "zjawisko".Jej pokój cały był w plakatach Michaela,pokazywała mi taśmy video oraz puszczała nagrania tego artysty.Poczułam zafascynowanie jednak gdzieś tam w głębi podświadomie uświadamiałam sobie że nie warto w coś takiego się angażować bo i tak po pewnym czasie to uczucie minie.Jednak stało się inaczej i tuż przed Warszaskim koncercie MIchaela byłam fanką.We wrzesniu minie 10 lat odkąd jestem fanka..Czasami jest mi przykro że tyle rzeczy z Jego kariery mi umknęło jednak z drugiej strony patrzę na to pozytywnie bo mam jeszcze wiele przed sobą aby choć w pewnym stopniu rozszyfrować MJa jako artystę...
Michael jest moją motywacją w wioelu rzeczach które robię na codzień,dzięki Niemu stałam się zupełnie inną osobą...oczywiśćie w pozytywnym tego słowa znaczeniu...
MIchaelowi zawdzięczam coś więcej niż zwykłe zafascynowanie muzyką czy zgłębianie tajnik Jego kariery...
I za to jestem MU najbardziej wdzięczna
Obrazek

Post autor: Bi-chan »

Swoją przygode z Michaelem zaczełam w 1990-91. dokładnie na przełomie. Romans trwa dalej miałam wtedy jakieś 10 lat i była to miłość od pierwszego zobaczenia i usłyszenia. Cały czas słucham Jego muzyki a nawet dzięki uprzejmości mojej przyjaciółki zdobywam płyty z Montown
Pozdrówka
:mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ