songbird info na wikipedii robili ludzie z naszego forum takze o ile mi wiadomo jest to CHYBA pewne źródło info, chyba że kazdy moze tam coś dopisać to zmienia postać rzeczy
tymczasowy27 - tutaj krotka wzmianka na ten temat i zdjecie Paris oraz Prince'a ze spiewnikiem Swiadkow Jehowy, zrobione najprawdopodobniej na parkingu przed Sala Krolestwa w LA.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
KLA12 pisze:a wie ktoś jaka była ulubina książka Michaela?:)
Wiem,że lubił takie książki:
-"Piotruś Pan" James Matthew Barrie,
-"Jonathan Livingstone Seagull" Richard Bach,
-"Stary człowiek i morze" Ernest Hemingway
Noemi.best pisze:tymczasowy27 - tutaj krotka wzmianka na ten temat i zdjecie Paris oraz Prince'a ze spiewnikiem Swiadkow Jehowy, zrobione najprawdopodobniej na parkingu przed Sala Krolestwa w LA.
potwierdzam to śpiewnik Świadków Jehowy (mam identyczny na półce)
a zauważył ktoś czy jest on prawo czy może lewo ręczny??? bo tyle razy oglądałam videa a nawet nie zwróciłam uwagi
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Justus pisze:A może jest po prostu oburęczny...Chociaż ja spotkałam się raczej z przypadkiem jak używał bardziej prawej niż lewej ręki...
Tak też przyglądałam się temu zjawisku i doszłam do tego samego wniosku, był oburęczny z preferencją na rękę prawą. Ja tak właśnie mam i wiem że chociaż wolę używać prawej ręki nie stanowi dla mnie problemu wykonywanie czynności lewą ręką, z Michaelem było podobnie. Prawa, lewa co za różnica.