Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Mjpolsat pisze:BARDZO PILNIE POSZUKUJĘ
STANDA Z THIS IS IT
TAKIEGO
http://img171.imageshack.us/i/200911203218resize.jpg/
Mi również by się taki przydał. Więc jak coś to jestem po tobie w kolejce po niego ;-)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Kurczę! Właśnie szukam takich wisiorków, ale aukcje zazwyczaj kończą się ogromnymi sumami - nie mam tyle ;(
Morfi, jak dużo masz jeszcze tych wisiorków? Może wystawisz jakieś na "kup teraz"? :D
Czy ktoś z Was sprzedaje plakaty z np. Popcornu i całej reszty? Oczywiście, obudziłam się we wrześniu, że "może by tak kupić jakieś gazety?" XD
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

kupię SINGIEL CD "Dirty Diana" :surrender:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Kokish

Post autor: Kokish »

Obrazek
This is it...
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Sprzedam RĘKAWICZKĘ i SUPER BRELOK !!!

Post autor: Get_On_The_Floor »

Ostatnio zmieniony wt, 19 sty 2010, 20:29 przez Get_On_The_Floor, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

:) bede miala na sprzedaż prawdopodobnie Give in to me jesli ktos zainteresowany poprosze o wiadomosc na priv:)

i jeszcze In the closet w stanie bardzo dobrym :) ale niestety troche drogo mnei wyniosla:P
Obrazek
Baniek

Post autor: Baniek »

Kupie płyty winylowe michael jacksona i różne takie fajne gadżety jacksonowe pisać na pw lub adi1.1996@o2.pl
Obrazek
soulsation

Post autor: soulsation »

Mogę sprzedać 70 fotek Mja .cena 1 zł za sztuke ,najwięcej mam z 30 th anniversary celebration.
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

Obrazek
Obrazek

Ja na śląsku oddam komuś to Nie chce kasy :) Proponuje COś wzamian. Jestem najchetniej nastawiony na orginalne CD lub DVD. Hmm to moze poprostu piszcie na maila pastfm na poczcie o2 :) Nie żebym proponował tylko płyty. A jak ktoś uwaza ze to nie jest warte orginalnej płyty. to mam takie coś ale w pelnej wersji BO fotka przedstawia tylko połowe.. Całość to ejst To. plus z prawej strony wielkie litery itp.

wymiary tego co na fotce:
Wysokośc : 2 metry i około 15 cm
Szerokośc : prawie 1 Metr. (bez kilku cm)
Ta co kupila na allegro wycofala sie potem. W sumie OK. nie chce na tym zarabiać. wiec mysle ze w zamian za coś Majkelowego :)
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

tnatalia pisze:ale tej płyty na CD z oryginalną ścieżką nigdzie nie ma (przynajmniej ja się z tym nie spotkałam)
I tu się mylisz. Music & me zostało wydane na cd (poza granicami naszego kraju) i to w oryginalnej wersji tak jak na winylu z 1972 r. Płyty Michaela takie jak: Ben, Got to be there, czy Forever Michael również zostały wydane oryginalnie na cd w oryginalnych wersjach tak jak na winylach.Sama jestem w ich posiadaniu.Niestety w chwili obecnej nie są już one dostępne w sprzedaży. ;-)
A ta płyta na allegro jest zwykłą składanką, a nie całym albumem.Cały album Music & me zawiera oryginalnie 10 utworów i nie powinno na niej być żadnych innych utworów MJ. Jak widzę ta ,,pseudo płyta,, Music & me wystawiona na allegro zawiera utwory z innych albumów Michaela, takich jak: Ben, Got to be there, czy Forever Michael...Na domiar złego zabrakło jej jednego utworu z płyty Music & me... i zrobiło się z tego swoiste greatest hits...
Awatar użytkownika
Mjpolsat

The Magic and the Madness

Post autor: Mjpolsat »

Mam
2 książki The Magic and the Madness 704str Taraborrelliego wydanie z 2004 stan bardzo dobry . Chętnie się z kimś wymienię na jakąś inną Książkę
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

MJpolsat ja nadal mam ta Making History co chcials niestety nadal nie mam aparatu aby zrobic foty ...... kurcze wnerwia mnie to ale trudno nie da rady naprawic wszystkiego po wlamaniu przez miesiac ...... a jaka jest okladka tego wydania z 2004 roku ??
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Malwina27 pisze:...... a jaka jest okladka tego wydania z 2004 roku ??
Sorki że z allegro ale nie chciało mi się szukać i dobrze widać jak wygląda z boku http://www.allegro.pl/item883870921_mic ... 04str.html
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

ooo wiem juz jaka :) wiec jak chcesz to sie moge wymienic ja mam http://www.bookapex.com/Michael-Jackson ... 967237.htm dokladnei mam taki book jesli go nie masz nadal cenowo widze ze sa takie same wiec mozna by sie wymienic jesli chcesz
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Malwina27 pisze:ooo wiem juz jaka :) wiec jak chcesz to sie moge wymienic ja mam http://www.bookapex.com/Michael-Jackson ... 967237.htm dokladnei mam taki book jesli go nie masz nadal cenowo widze ze sa takie same wiec mozna by sie wymienic jesli chcesz
Sorki ale już mam tę książkę a może coś innego ... będę pisał Pw .
Obrazek
ODPOWIEDZ