Michael w Hamburgu

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Xscape

Post by Xscape »

Dlaczego Michael na każdej fotce ma zasłoniety nos??Czyżby coś tam skrywał......nie czaje tego.Choć pewnie nie jestem pierwszsym który by sie nad tym nie zastanawiał. :wariat:
Witold

Post by Witold »

Nie jesteś. Już dziś czytałem taką uwagę...
Maro

Post by Maro »

Michael oposcil Hamburg i leci tym razem do Frankfurtu... o 14.40 powiniem Michael wylandowac w Frankfurcie nad Menem.

Image

Image

Image

Image
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Witold

Post by Witold »

Fajna ta kurtka, choć Mike wygląda trochę dziwnie w niej. Przecież już nie jest w liceum. Może dostał ją od fana...
Mike

Post by Mike »

Witold wrote:Fajna ta kurtka, choć Mike wygląda trochę dziwnie w niej. Przecież już nie jest w liceum.
A musi byc w liceum, aby nosić taką kurtkę? Ważne, że dobrze wygląda, a kurtke to sobie może załozyć jaką chce, nie wiem w czym problem...?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Nie wiem czy musi czy nie musi być w liceum-może kolega miał coś innego na myśli a Ty MIke zaraz szukasz problemu.Chyba każdy może wyrazic tutaj swoje zdanie.MNie się podoba tylko kurtka mogłaby być nioebieska.. nenene
Image

:)

Post by starafanka »

Michael jest chyba w dobrej kondycji:)
wygląda bardzo,bardzo dobrze ;]

-----------------------------

KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Claudinho

Post by Claudinho »

Michael wygląda cudownie...ale jego nos wygląda jak proteza...nie mial wczesniej nosa w tak dobrym stanie...albo dobrze nawalony makijaz...ale i tak wyglada cudownie
MJJ

Post by MJJ »

dzina wrote:Image
Sądząc choćby po tym zdjęciu to Michael ma niezły ubaw obserwując stojących na mrozie fanów.
Image
huczek

Michael Jackson w Europie

Post by huczek »

Michael ma w najbliższym czasie odwiedzić: Monachium, Venecję i Paryż. 10 lutego wraca do Bahrainu.

[ http://www.mjni.com ]
Image
ghoust

Post by ghoust »

No tak smiga sobie smiga a o Polsce zapomnial :( ciekaw jestem czy wogole te slowa ktore wypowiedzial podczas wizyty w naszym kraju wogole byly prawdziwe jakos wierzyc mi sie nie chce zeby czlowiek ktory tak zakochal sie w Polsce mogl nie zajrzec do nas bedac tak blisko :)
Image
thewiz

Post by thewiz »

:smiech:
MJ jezdzac po calym swiecie zawsze mowi,ze sie zakochal w okreslonym kraju .... bardzo czesto dodajac ze chcialby tam zamieszkac. To chyba taki jego sposob na kokietowanie okreslonej narodowosci. Z drugiej strony widze w swowach ghousta niesamowity wyrzut.Tak jakby grzechem MJa bylo to ,ze bedac w Europie nie wpadnie do Polski! Kurna no, idac takim tokiem myslenia niedlugo powinni sie na niego obrazic wszyscy "najwieksi fani na swiecie" za to ,ze MJ nie raczy ich odwiedzic w domu,a przeciez tyle razy zapewnial ze tak bardzo ich kocha :wariat:
To jego prywatna decyzja. Ludzie sa niesamowici.Chcieliby zeby ich idol zawsze i wszedzie robil cos dla nich .A dla Michaela do Wenecji wybrac sie nie laska ? :smiech: :smiech: :smiech:
Claudinho

Post by Claudinho »

Mądrze gadasz :-)
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Czy ktoś może to potwierdzić, że Michael był teraz we Frankfurcie nam Menem?
Jeśli tak, to....
Nie, no.... najpierw chciałabym wiedzieć , czy faktycznie tam zawitał, czy tylko Hamburg odwiedził japrosic
Last edited by M.Dż.* on Sun, 05 Feb 2006, 20:22, edited 1 time in total.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJJ

Post by MJJ »

M.Dż.* wrote:Nie, no.... najpierw chciałabym wiedzieć , czy faktycznie tam zawitał, czy tylko Hamburg odwiedził japrosic
Odwiedzał tylko Hamburg, ale we Frankfurcie mógł mieć przesiadkę.
Image
Post Reply