Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Mój jak zapewne każdy wie powstał od nazwy imienia Michaela i Paula Mc Cartneya , gdzie w piosence Say say say nazywała się ich....szajka :p ,nabierająca ludzie ;p.
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Z paru powodów Zaczęło się od rejestracji na allegro - założenie tam nicka bez jakiś liczb czy znaków naprawdę graniczy z cudem a z cudem graniczy też zapamiętanie przeze mnie różnych kombinacji cyfrowych Zatem bujając w obłokach szukając jakiegoś prostego nicka zza ściany usłyszałam kichnięcie taty które zresztą słychać nawet u sąsiadów... Wiedząc że "Apsik" zapewne będzie zajęte zredukowałam jedną literkę no i udało się To było już ponad rok temu, później rejestrując się w innych portalach (youtube i inne nasze klasy) wklepywałam zawsze ten sam nick toteż ta zasada zadziałała też tutaj Boskie rozwiązanie dla osób z totalną sklerozą, polecam wszystkim
Ostatnio się rejestrowałam na jakimś forum,ale nie miałam zbyt wiele czasu, chciałam to zrobić jak najszybciej i mieć z głowy, wiec wpisałałam co pierwsze przyszło mi na myśl A że na tamtym forum zostałam dłużej to przyzwyczaiłam się do mojego nicku i nawet go polubiłam ;) I tak już zostało. :)
Jestem Beata. Chciałam więc mieć proste Bet. Było zajęte czy coś. Dodałam więc jeszcze jedno "e". Wyszło Beet. A że to znaczy po angielsku "burak" dowiedziałam się nieco później