Nie wiem, jakie wypowiedzi padają na MJ Polish Board, wiem natomiast jakie wypowiedzi padają tutaj z ust niektórych użytkowników MJ Polish Board.Maro pisze:Ja niewiem,bo skąd mam wiedzieć?M.Dż.* pisze: A czy MJ Polish Board takową prowadzi?
Jestem Moderatorem NA MJJ Polish Board i tam nie odczówam rywalizacji
wszyscy się wypowiadają "dobrze" łącznie z Adminem czyli Daminem o forum i stronce MJPT
Zatem zapodaję choćby dwie wypowiedzi, które dzisiaj przeczytałam:Maro pisze:Z chęcią bym wystosował swoje wnioski jak bym poczytał posty tyle że Jakie??M.Dż.* pisze: Poczytaj niektóre posty i sam oceń (a Twoje wnioski, chętnie poznam)
whoisit1 pisze:czesć .miło ,że wpadłaś .polecam forum mjjpolishboard:)
Teraz możesz ocenić, czy jest to czy nie jest chamski przytyk ze strony kolegi whoisit1, który po takich wypowiedziach siłą rzeczy jest kojarzony z MJ Polish Board.whoisit1 pisze:mam nadzieje ,że bedzie ci tutaj dobrze tak jak mi kiedys było tu dobrze .
Szkoda, żeby ktoś, kto robi tutaj co i rusz jakieś burdy robił Waszej stronie taką antyreklamę.
Z drugiej strony, myślę również, że gdyby którykolwiek z tutejszych użytkowników robił to samo na MJ Polish Board, właściciel tej strony byłby Wam wdzięczny za cynk.
Majkel to gość, który gra fair.

A swoją drogą....
whoisit1, zapowiadałam to, ale to było jakiś czas temu.
Teraz piszę od nowa, ale moja pamięć będzie trochę dłuższa niż ostatnio- jeszcze raz wyczuję, że komukolwiek próbujesz dokuczać na tym forum- wylatujesz.
Mam Twoich głupich przytyków i dziecinnego intryganctwa dość.