Michael w Hamburgu

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Dlaczego Michael na każdej fotce ma zasłoniety nos??Czyżby coś tam skrywał......nie czaje tego.Choć pewnie nie jestem pierwszsym który by sie nad tym nie zastanawiał. :wariat:
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Nie jesteś. Już dziś czytałem taką uwagę...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Michael oposcil Hamburg i leci tym razem do Frankfurtu... o 14.40 powiniem Michael wylandowac w Frankfurcie nad Menem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Fajna ta kurtka, choć Mike wygląda trochę dziwnie w niej. Przecież już nie jest w liceum. Może dostał ją od fana...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Witold pisze:Fajna ta kurtka, choć Mike wygląda trochę dziwnie w niej. Przecież już nie jest w liceum.
A musi byc w liceum, aby nosić taką kurtkę? Ważne, że dobrze wygląda, a kurtke to sobie może załozyć jaką chce, nie wiem w czym problem...?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nie wiem czy musi czy nie musi być w liceum-może kolega miał coś innego na myśli a Ty MIke zaraz szukasz problemu.Chyba każdy może wyrazic tutaj swoje zdanie.MNie się podoba tylko kurtka mogłaby być nioebieska.. nenene
Obrazek

:)

Post autor: starafanka »

Michael jest chyba w dobrej kondycji:)
wygląda bardzo,bardzo dobrze ;]

-----------------------------

KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Claudinho

Post autor: Claudinho »

Michael wygląda cudownie...ale jego nos wygląda jak proteza...nie mial wczesniej nosa w tak dobrym stanie...albo dobrze nawalony makijaz...ale i tak wyglada cudownie
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

dzina pisze:Obrazek
Sądząc choćby po tym zdjęciu to Michael ma niezły ubaw obserwując stojących na mrozie fanów.
Obrazek
Awatar użytkownika
huczek

Michael Jackson w Europie

Post autor: huczek »

Michael ma w najbliższym czasie odwiedzić: Monachium, Venecję i Paryż. 10 lutego wraca do Bahrainu.

[ http://www.mjni.com ]
Obrazek
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

No tak smiga sobie smiga a o Polsce zapomnial :( ciekaw jestem czy wogole te slowa ktore wypowiedzial podczas wizyty w naszym kraju wogole byly prawdziwe jakos wierzyc mi sie nie chce zeby czlowiek ktory tak zakochal sie w Polsce mogl nie zajrzec do nas bedac tak blisko :)
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

:smiech:
MJ jezdzac po calym swiecie zawsze mowi,ze sie zakochal w okreslonym kraju .... bardzo czesto dodajac ze chcialby tam zamieszkac. To chyba taki jego sposob na kokietowanie okreslonej narodowosci. Z drugiej strony widze w swowach ghousta niesamowity wyrzut.Tak jakby grzechem MJa bylo to ,ze bedac w Europie nie wpadnie do Polski! Kurna no, idac takim tokiem myslenia niedlugo powinni sie na niego obrazic wszyscy "najwieksi fani na swiecie" za to ,ze MJ nie raczy ich odwiedzic w domu,a przeciez tyle razy zapewnial ze tak bardzo ich kocha :wariat:
To jego prywatna decyzja. Ludzie sa niesamowici.Chcieliby zeby ich idol zawsze i wszedzie robil cos dla nich .A dla Michaela do Wenecji wybrac sie nie laska ? :smiech: :smiech: :smiech:
Claudinho

Post autor: Claudinho »

Mądrze gadasz :-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Czy ktoś może to potwierdzić, że Michael był teraz we Frankfurcie nam Menem?
Jeśli tak, to....
Nie, no.... najpierw chciałabym wiedzieć , czy faktycznie tam zawitał, czy tylko Hamburg odwiedził japrosic
Ostatnio zmieniony ndz, 05 lut 2006, 20:22 przez M.Dż.*, łącznie zmieniany 1 raz.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

M.Dż.* pisze:Nie, no.... najpierw chciałabym wiedzieć , czy faktycznie tam zawitał, czy tylko Hamburg odwiedził japrosic
Odwiedzał tylko Hamburg, ale we Frankfurcie mógł mieć przesiadkę.
Obrazek
ODPOWIEDZ