Chciałabym zaprezentować wam kilka sygnatur (na początek), później umieszczę ikony, nagłówki itp.
Są to obrazki pochodzące z mojego starego bloga (już zamkniętego Niesione-wiatrem.blog.onet.pl)
Ostatnio zmieniony wt, 26 sty 2010, 17:48 przez Agynes, łącznie zmieniany 1 raz.
DooDoo Forever, Beet: Oczywiście, jeżeli się wam podobają to bierzcie :) Justus: Jasne, tylko chciałabym wiedzieć z jakiego okresu zdjęcia, a może masz jakieś jedno z którym chciałabyś komplet? Julyja_*MJ*: Adobe Photoshop CS4
Ostatnio zmieniony wt, 26 sty 2010, 17:49 przez Agynes, łącznie zmieniany 1 raz.
Rany, przepiękne sygnatury, niesamowity talent... Prosimy o więcej Lubię oglądać takie talenty tym bardziej że ja w takich rzeczach... No, wolę nie mówić... Ale chylę głowę przed takimi niesamowitymi umiejętnościami
bardzo ładne:) oryginalne chociaż ja lubie przejżyste
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Widać że nie próbujesz naśladować innych tylko starasz się robić wg własnych pomysłów (przynajmniej tak myślę) i to ci się chwali. Jednak moim zdaniem za dużo się na nich dzieje i sobie bym takiej nie ustawiła. Nie bierz tego do siebie, po prostu jest to moje subiektywne zdanie.