Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Jak już pisałem na początku Tego NO I Am Love jest jak S.. :D więc nie ruszam, What You Don't Know początek przypomina mi muzykę do oceans 11 taka tajemnicza gangsterska :D extra. A Dancing Machine już oklepane, 3 miejsce jej pasuje wiem coś o 3 miejscu to zaszczyt :D ;) być na podium ;)
Ostatnio zmieniony czw, 28 sty 2010, 13:43 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Bardzo trudna decyzja, wszystkie piosenki sa super. ale głos na Dancing Machine tylko dlatego, że już za duzo go słuchałem nenene
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
ManInTheMirror23

Post autor: ManInTheMirror23 »

Moim zdaniem (tak jak i większości) Dancing Machine, zdobyła już tutaj co było do zdobycia. Nie może się równać z pozostałą dwójką. ;-)
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Dancing Machine.
Bo je lubię, lubię ten rytm, instrumentarium i wokale. Bo nóżka sama chodzi. Ale pozostałe dwa utwory to zaiste inna poprzeczka, do której Dancing nie do końca doskakuje. A ponadto w moim osobistym rankingu widnieje dokładnie na zaszczytnym 3 miejscu, jak więc mogłabym się w głosowaniu sprzeciwić sama sobie? ;-)
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

I Am Love
Nudzi mnie ta piosenka i dlatego na nią głosuję ( chociaż mój głos niestety nic nie zmieni). Moja lista wygląda zupełnie inaczej. I Am Love nie umieściłabym w pierwszej trójce ( pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi ale każdy ma swoje zdanie ;) )
ula

Post autor: ula »

Dancing Machine
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Mandey pisze:If I Don't Love You This Way - 12 głosów

...tym samym staje się naszym najsłabszym ogniwem!
No nie popisaliście się współgłosujący, oj nie. Nic tylko parkietowe szaleństwa Wam w głowie. Żadnej refleksji, ani zadumy nad uczuciami.

Mój głos na Dancing machine. Po raz drugi. Dla mnie ta maszyna jakaś taka nienaoliwiona i trzeszczy.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
mariolka

Post autor: mariolka »

Z tych utworów, co zostały głosuję na Dancing machine. Pozostałe wydają mi się ciekawsze.
Ja chciałam, żeby It All Begins And Ends With Love było nieco wyżej, no ale cóż..
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Dancing Machine, bo to zwykly utwor taneczny, dwa nastepne niosa ze soba zdecydowanie wiecej wrażeń.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Dancing Machine. :-P
Awatar użytkownika
sylwiao

Post autor: sylwiao »

Mandey pisze: A przy What You Don't Know co masz zamiar robić?
Dziesiątkę różańca odmawiać patrząc przy tym jak pięknie pada śnieg?

Porywający strasznie do tańca kawałek... ponad 4 minuty jazdy na maxa!
Mój numer jeden na tej płycie! Bezapelacyjnie.
True :-) a I Am Love drugi plac jak najbardziej się należy więc brąz dla Dancing Machine.
Awatar użytkownika
nice girl

Post autor: nice girl »

Otóż, ze względu na to, iż przy What you don’t know o wiele bardziej czuje cza-czę ;-) to głosuję na Dancing machine. Czyż nie pięknie będzie się ona prezentowała w brązie?
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Mandey

Post autor: Mandey »

Koniec rundy 7:
Głosowało 25 dusz...

I Am Love - 1 głos
What You Don't Know - 1 głos
Dancing Machine - 23 głosy

...tym samym znokautowane pada na twarz i staje się naszym najsłabszym ogniwem zakładając na szyję brązowy medal!

RUNDA 8 FINAŁOWA ...do niedzieli 20:00

Nie znasz? Posłuchaj! Linki w tytułach utworów. :muzyka:
To wy przyznacie złoto! :-)

I Am Love VS. What You Don't Know

Kocham obydwa utwory. I Am Love jest jedyne w swoim rodzaju. O zapachu psychodelii w tym utworze już wspominałem. Ciekawy wokal Jermaine'a i później wejście MJ ale... No właśnie! Rywal jest mocniejszy. Rewelacyjne tempo kawałka, niesamowite przejścia, sekcja dęta wpasowana w utwór idealnie. Na uwagę zasługuje również linia basowa... to wszystko polane sosem z wokalem Michaela i ja to wciągam bez popity. Tylko tańczyć! Zwycięzca dla mnie jest tylko jeden. Głos na słabszy utwór z tej dwójki czyli I Am Love. A jakie jest Wasze zdanie?
Proszę o ciekawe uzasadnienia bo to finał. Bez tego nie zaliczę głosu.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

Nie jestem dobry w rozpisywaniu się co do własnych upodobań muzycznych :P

Głos na I Am Love, bo What You Don't Know to dla mnie kwintesencja J5. (Tego czwartego miejsca dla If I Don't... nie podaruję :P)
Awatar użytkownika
Justus

Post autor: Justus »

Chociaż omineło mnie kilka rund pozwolę sobie oddać głos na piosenkę na którą głosowałam już wcześniej...Minowicie jest to piosenka I Am Love
Obrazek
Zablokowany