Kiepska wita
Kiepska wita
Witam wszystkich.
W tym roku mam 15 lat, a moje imię to Aleksandra.
Interesuję się przyrodą, fotografowaniem jej i obserwowaniem, zwierzętom i pomocy im, serialem Świat według Kiepski i oczywiście Michaelem wraz ze wszystkim, co jest z nim związane.
Najbardziej lubię robić zdjęcia, słuchać muzykę, oglądać Kiepskich, nagrywać krótkie filmiki, opiekować się moimi zwierzętami (obecnie żadnych nie mam, nie licząc dwóch rybek w oczku wodnym na podwórku), biegać, jeździć na łyżwach, chodzić po drzewach, jeździć rowerem, śmiać się, żartować oraz pisać wiersze.
Ogólnie jestem bardzo wesołą, ale zarazem spokojną i cierpliwą osobą. U ludzi najbardziej cenię sobie szczerość i to, że potrafią przyznawać się do błędów, które popełnili. Wprost nienawidzę kłamst i z tego też powodu sama staram się tego nie robić.
Pozdrawiam!
W tym roku mam 15 lat, a moje imię to Aleksandra.
Interesuję się przyrodą, fotografowaniem jej i obserwowaniem, zwierzętom i pomocy im, serialem Świat według Kiepski i oczywiście Michaelem wraz ze wszystkim, co jest z nim związane.
Najbardziej lubię robić zdjęcia, słuchać muzykę, oglądać Kiepskich, nagrywać krótkie filmiki, opiekować się moimi zwierzętami (obecnie żadnych nie mam, nie licząc dwóch rybek w oczku wodnym na podwórku), biegać, jeździć na łyżwach, chodzić po drzewach, jeździć rowerem, śmiać się, żartować oraz pisać wiersze.
Ogólnie jestem bardzo wesołą, ale zarazem spokojną i cierpliwą osobą. U ludzi najbardziej cenię sobie szczerość i to, że potrafią przyznawać się do błędów, które popełnili. Wprost nienawidzę kłamst i z tego też powodu sama staram się tego nie robić.
Pozdrawiam!
- Mrkariinka
Witaj, miłego postowania :D
Ciekawe zajęcie. :D Tylko ostrożnie z tymi drzewami 

Kiepska pisze:chodzić po drzewach

Ostatnio zmieniony czw, 28 sty 2010, 15:23 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra dobra, tylko się nie śmiejcie ze mnie ^^. Nigdy w życiu jeszcze nie zrobiłam sobie krzywdy, więc... ^^.Mrkariinka pisze:Witaj, miłego postowania :D
Kiepska pisze:chodzić po drzewachCiekawe zajęcie. :D Tylko ostrożnie z tymi drzewami
Aha, jeśli chcecie jeszcze coś o mnie wiedzieć, pytajcie śmiało. Na pewno znajdę czas, aby odpowiedzieć.
Zapraszam też do oceniania mojej kiepskiej twórczości w moim temacie w dziale "Twórczość fanów". Chociaż nie ma się czym chwalić...
- M.J | Kubaa
Witaj a tak szczerze ;) zarejestrowałaś się z powodu MJ czy z powodu Twoich zainteresowań i chęci poznania oceny przez wielu ludzi ;)? Od jak dawna słuchasz MJ ? Miłego postowania.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Black_or_white
Zarejestrowałam się tu, gdyż lubię Michaela, zresztą kilka miesięcy temu często je odwiedzałam, jednak ograniczałam się tylko do czytania postów.
Wczoraj postanowiłam założyć tutaj konto, aby pisać o Michaelu i przebywać w normalnym towarzystwie, bo na innych forach z powodu jednej osoby tego nie mam.
Od jak dawna słucham jego muzyki? No cóż, niestety nie od dawna... Dopiero od około 12 lipca 2009 roku, ale teraz nadrabiam zaległości.
Wczoraj postanowiłam założyć tutaj konto, aby pisać o Michaelu i przebywać w normalnym towarzystwie, bo na innych forach z powodu jednej osoby tego nie mam.
Od jak dawna słucham jego muzyki? No cóż, niestety nie od dawna... Dopiero od około 12 lipca 2009 roku, ale teraz nadrabiam zaległości.