Michael w Wenecji
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Michael w Wenecji
Jak donoszą media Michael jest teraz w Wenecji.
VENICE, 30 GEN - Michael Jackson arrived today for a private visit to Venice. The singer reached the calling port from Marco Polo from Frankfurt. They have been thus confirmed the indiscretions of the German press, second which the singer had reserved gia' some days before a flight of the Lufthansa for Venice. The POP-STAR had been noticed two days ago to Hamburg with to the Prince sons (8 years) and Paris (7 years).
Wyobraźcie sobie, że lecicie sobie samolotem a obok siedzi Michael Jackson !
VENICE, 30 GEN - Michael Jackson arrived today for a private visit to Venice. The singer reached the calling port from Marco Polo from Frankfurt. They have been thus confirmed the indiscretions of the German press, second which the singer had reserved gia' some days before a flight of the Lufthansa for Venice. The POP-STAR had been noticed two days ago to Hamburg with to the Prince sons (8 years) and Paris (7 years).
- starafanka
:)
guruFARMI pisze:przede wszystkim odwiedzi Toruń
a potem wskoczy do mnie na kwadrat :D
---------------------------------
KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Re: Michael w Wenecji
fajnie by było gdyby obok mnie siedzał w samolocie MJ,ale to raczej niemożliwe ..o ile MJ wogóle tam się pojawił to raczej swoim prywatnym samolotemMJJ pisze:Jak donoszą media Michael jest teraz w Wenecji.
kurde niesądze żeby Michael miał prywatny samolot a już tym bardziej żeby to był boeing. Wydaje mi sie że nawet podczas ostatniej sprawy sądowej było wspomniane o wynajmowaniu samolotów od odpowiedniej firmy. Niewiele gwiaz ma własne odrzutowce gdyż ich kupowanie i utrzymywanie jest naprawdę niesamowicie drogie i mało opłacalne biorąc pod uwagę cenę biletów lotniczych w pierwszej klasie. Taki Travolta ma swoje samoloty ale on jest także pilotem i ma więcej wylatanych godzin niż niektórzy nasi piloci rejsowi.
Pozdrawiam
edit: Mike czarterował samoloty wraz z załoga między innymi od firmy XtraJet
Pozdrawiam
edit: Mike czarterował samoloty wraz z załoga między innymi od firmy XtraJet
Michael miał (i o ile go nie sprzedał to nadal ma) swój prywatny samolot, taki mały boeing ze złotym napisem KINGDOM.Erto1984 pisze: kurde niesądze żeby Michael miał prywatny samolot a już tym bardziej żeby to był boeing.
MJ latał nim np. podczas trasy HIStory (w tym dwukrotnie przyleciał tym samolotem do Polski).
a ja sie upieram że był ten samolot był wynajmowany na przykład bsb podczas promocji płyty black and blue latali po świecie niebieskim boeingiem 767 z wielkim napisem backstreet boys który nie należał do nich. Wyczarterowali go od jakiegośarabskiego szejka. Również Britney podczas poprzedniej trasy po stanach latała różowo niebieskim dassault falconem 50 z napisami britney in tour ( czy coś takiego ) który był wynajmowany przez firmę specjalizującą się w tego typu usługach. Samolocik którym Mike przylatywał do Polski to raczej tez był falcon 50, moze Bae 125/700 lub coś podobnego tej klasy ( raczej nie ma małych boeingów) i na 99% nie należał do Michaela osobiście. Z resztą takim samolotem nie doleci sięnawet ze stanów do Europy bez międzylądowania więc jego przydatnośc dla Michaela w tamtych czasachy była znikoma a koszt zakupu/utrzymania całkowicie nieadekwatny do zysków.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Możliwe, że masz rację. Aha poza History MJ latał tym samym samolotem też wcześniej podczas trasy Dangerous. No, ale nie będę się upierać czy to był jego własny samolot czy tylko wynajmowany. W każdym razie pamiętam tylko tyle, że do jakiego kraju by nie przyleciał wtedy na koncert, to zawsze rozpoczynano relację od zdania: "Michael Jackson przyleciał swoim prywatnym samolotem". Stąd właśnie jakoś sobie zakodowałam, że to był jego prywatny, w sensie, że go kupił. Ale może faktycznie tylko wynajmował...Erto1984 pisze:a ja sie upieram że był ten samolot był wynajmowany
Myślę, że samolot, którym Michael latał podczas tras koncertowych był wynajmowany / kupiony / leasingowany czy co tam jeszcze może być na takich samych zasadach jak pozostała część pojazdów transportowych służących do przemieszczania się po świecie ludzi i sprzętu zaangażowanych w trasę, wszystko w ramach kosztów związanych z trasą koncertową. A jak Michael nie jest w trasie to wynajmuje samolot w zależności od potrzeb i własnych chęci.