Wasze pokoje!
Wasze pokoje!
Fajnie byłoby zobaczyć wasze pokoje - wrzucajcie zdjecia;)
Jak się dorwę do aparatu to też sfotografuję moje ukochane 16 m2 ;D
Jak się dorwę do aparatu to też sfotografuję moje ukochane 16 m2 ;D
- Damianos60
- dangerous_girl
tak długo fotki robicie? oj coś powściągliwi jesteście 
to może ja pierwsza pokażę mój ukochany pokoik
z którego najlepiej bym wcale nie wychodziła
a wygląda on tak:
ŚCIANA 1 moja ulubiona
ŚCIANA 2
ŚCIANA 3
ŚCIANA 4
a teraz tak...
nie śmiać się z: mojej sterty pluszaków [zostawiłam je sobie na pamiątkę z dzieciństwa
] i sterty rupieci na szafie [zwyczajnie nie mam gdzie się z nimi podziać
]
sorry że nie pościelone ale to u mnie normalna przypadłość
a te ciuchy które widać należą do mojej Mamy, gdyż z nią częściowo dzielę ten pokój, stąd też to drugie łóżko
tyle
czekam na wasze

to może ja pierwsza pokażę mój ukochany pokoik

a wygląda on tak:
ŚCIANA 1 moja ulubiona

ŚCIANA 2
ŚCIANA 3
ŚCIANA 4
a teraz tak...
nie śmiać się z: mojej sterty pluszaków [zostawiłam je sobie na pamiątkę z dzieciństwa

sorry że nie pościelone ale to u mnie normalna przypadłość

a te ciuchy które widać należą do mojej Mamy, gdyż z nią częściowo dzielę ten pokój, stąd też to drugie łóżko

tyle
czekam na wasze

- ManInTheMirror23
- dangerous_girl
Pokoik wymiata zwłaszcza ściana numer jeden.Zauważyłam że jak robiłaś zdjęcie to na monitorze masz otwartego czata mjpolishteam.To się nazywa mega-uzależnienie 

tam zaraz mega-uzależnienieJeanny100 pisze:Pokoik wymiata zwłaszcza ściana numer jeden.Zauważyłam że jak robiłaś zdjęcie to na monitorze masz otwartego czata mjpolishteam.To się nazywa mega-uzależnienie

i słusznie że nie możesz ze śmiechu, ja sama codziennie zastanawiam się po co wciąż trzymam te butelki, stoją tylko i kurz zbierająMJwroc pisze:Sorry ale nie mogę się nie śmiać z twojej kolecji... piwek Buhahahaha

a tak w ogóle to nawołuję do wrzucania zdjęć swoich pokoi, bo temat brzmi "Wasze pokoje" a nie "Pokój DG"

Fajny pokoik, nie ma co
Bardzo Michaelowy i to bardzo cenię
Jeśli da radę to z chęcią wstawię swój pokój tylko powiedzcie jak (wiem, jestem nie kumata z tond ten problem
)
Ja też mam trochę plakatów z Michaelem ale jest ich zaledwie 8. Twoja kolekcja wymiata.

Bardzo Michaelowy i to bardzo cenię

Jeśli da radę to z chęcią wstawię swój pokój tylko powiedzcie jak (wiem, jestem nie kumata z tond ten problem

Ja też mam trochę plakatów z Michaelem ale jest ich zaledwie 8. Twoja kolekcja wymiata.

I'm starting with the man in the mirror!
- M.J | Kubaa
JuliaM pisze:Jeśli da radę to z chęcią wstawię swój pokój tylko powiedzcie jak
robisz fotki pokoju wrzucasz na kompa przez kabel USB i wrzucach na www.imageshack.us i dajesz link na MJPT :D.