Spotkania fanów w Poznaniu
Uwaga Uwaga, forumowicze nie czytający wątku Poznań Dance Team, ustaliliśmy spotkanie:
Jutro tj. 22 stycznia br.
"Empik przy placu Wolności godzina 19.00.
Gdyby ktoś miał problem z dotarciem podaję numer telefonu:783696093.
Będziemy czekali do 15 minut na wszystkie osoby które mogą się spóźnić.
Po tym czasie uaktywniam infolinię...
" cytuję Jeanny
Jutro tj. 22 stycznia br.
"Empik przy placu Wolności godzina 19.00.
Gdyby ktoś miał problem z dotarciem podaję numer telefonu:783696093.
Będziemy czekali do 15 minut na wszystkie osoby które mogą się spóźnić.
Po tym czasie uaktywniam infolinię...

-
hej. tańce ludowe! kto chciałby iść jutro?!
W dniu 29 stycznia 2010 roku o godzinie 18.00
w siedzibie Muzeum Etnograficznego MNP, przy ul. Grobla 25 (wejście od Mostowej) odbędzie się ostatnie z cyklu etnograficznych spotkań z tańcem:
Spotkanie karnawałowe podczas którego wykład wygłosi mgr Witold Przewoźny z Muzeum Etnograficznego w Poznaniu
O KARNAWALE SŁÓW KILKA
Po wykładzie zapraszamy do wspólnych, szalonych, karnawałowych tańców, które poprowadzi Anna Trąbała (instruktorka tańców w kręgu oraz instruktorka metod muzykoterapii i choreoterapii). Tym razem tańce będą pochodziły z różnych kręgów kultur europejskich i będą bardzo skoczne i szybkie.
Byłam juz na tych tańcach. Zajebista zabawa! Zastanawiam się czy iść. Ktos chętny?
W dniu 29 stycznia 2010 roku o godzinie 18.00
w siedzibie Muzeum Etnograficznego MNP, przy ul. Grobla 25 (wejście od Mostowej) odbędzie się ostatnie z cyklu etnograficznych spotkań z tańcem:
Spotkanie karnawałowe podczas którego wykład wygłosi mgr Witold Przewoźny z Muzeum Etnograficznego w Poznaniu
O KARNAWALE SŁÓW KILKA
Po wykładzie zapraszamy do wspólnych, szalonych, karnawałowych tańców, które poprowadzi Anna Trąbała (instruktorka tańców w kręgu oraz instruktorka metod muzykoterapii i choreoterapii). Tym razem tańce będą pochodziły z różnych kręgów kultur europejskich i będą bardzo skoczne i szybkie.
Byłam juz na tych tańcach. Zajebista zabawa! Zastanawiam się czy iść. Ktos chętny?
Primum non nocere.
-
ej to super pomysł jest! kto chętny na jutrzejsze dylańsko? i potem bro?
leci lista!
1.Jeanny 100
2.Weronika
acha! ostrzegam! te tańce nie mają nic wspólnego z Majkelem! to tańce LUDOWE! Z całego świata! Nie każdemu mogą przypasować :) Ja lubię takie klimaty dlatego myślę, że raczej pójdę.
leci lista!
1.Jeanny 100
2.Weronika
acha! ostrzegam! te tańce nie mają nic wspólnego z Majkelem! to tańce LUDOWE! Z całego świata! Nie każdemu mogą przypasować :) Ja lubię takie klimaty dlatego myślę, że raczej pójdę.
Primum non nocere.
- MichaelsAngel
- MichaelsAngel
Ale większość osób wchodzi na forum przez stronę główną i to dlategoTrinity pisze:Ludzie forum działa, tylko strona nie :PP

Mnie nie będzie w Charyźmie.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
-