Skradzione forum (9-10.1.2010)

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

TabloidJunkie92

Post by TabloidJunkie92 »

Mi wlaczajac forum wyswietlilo sie zdiecie czarno biale jakiegos faceta...Nie wiedzialam co jest grana :-/
Image
dangerous_girl

Post by dangerous_girl »

rany ależ to były nerwy...akurat pisałam posta i kiedy już chciałam go wysłać wyskoczyła wiadoma strona...pierwsza myśl "kurna, hakerzy włamali mi się do kompa!" :-O ale zaraz chwilę po tym okazało się że wszyscy użytkownicy mjpt mają ten sam problem więc częściowo odetchnęłam ale za to wciąż jeszcze martwiłam się o to czy forum zostanie odzyskanie w stanie nienaruszonym i czy każdy będzie miał tą samą ilość postów jaką miał przed tym incydentem, na szczęście wszystko skończyło się dobrze za co ogromnie dziękuję adminowi ;-) wracajmy do pisania! :-)
Paulina_

Post by Paulina_ »

Dokładnie ! Strasznie się zestresowałam , myślałam , że mój wieszcze psujący się komputer znowu nawala .
Ale dobrze , że jest już dobrze ;)
Image
MJdoris
Location: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post by MJdoris »

Majkel wrote:e ma jednak obawy - jest wykonywana codzienna kopia forum i nawet gdyby stało się coś niedobrego to forum nie zniknie. Dziękuję za informację od tych co mnie informowali.

ufff odetchnęłam z ulgą :nerwy: ,
dobrze, że są zabezpieczenia....
przyznam,że jak się zorientowałam że coś dzieje się nie tak z MJTP
zdałam sobie wówczas sprawę, jak ten portal jest ważny dla mnie ...
dobrze ,że są " MĄDRE MÓZGI" , które CZUWAJĄ NAD WSZYSTKIM ;-)
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
Elen

Post by Elen »

Majkel
jesteś cudnym człowiekiem, nie wiem co byśmy bez Ciebie zrobili. Wielkie dzięki Ci za przywrócenie forum, bo dzień bez forum to dzień stracony ;-) japrosic japrosic japrosic japrosic
Image
MJackson

Post by MJackson »

O tak. Podpisuję się pod postem Elen.

dangerous_girl wrote:pierwsza myśl "kurna, hakerzy włamali mi się do kompa!" :-O ale zaraz chwilę po tym okazało się że wszyscy użytkownicy mjpt mają ten sam problem więc częściowo odetchnęłam
ja tam chyba bym wolała żeby mi zaatakowali kompa niż np. jakbyśmy mieli stracić całe forum
(to się nazywa oddanie glupija )
ImageImage
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

zu wrote:Potem wszystkie opcje z polskich poleceń zmieniły się na angielskie.
Forum bez zalogowania także jest z powrotem po polsku (a nie po angielsku).
...
amj

Post by amj »

Na stronie nie można wejść do galerii z MJowisk 2007 i 2008. Nie wiem czy tak było przed tą kradzieżą czy nie, ponieważ wchodziłem tam dość dawno.
Piszę tutaj bo nie wiem gdzie indziej miałbym o tym zgłosić, a nowego tematu chyba nie ma co zakładać ;-)
Image Image
tancerz

Post by tancerz »

amj wrote:Na stronie nie można wejść do galerii z MJowisk 2007 i 2008. Nie wiem czy tak było przed tą kradzieżą czy nie, ponieważ wchodziłem tam dość dawno.
Piszę tutaj bo nie wiem gdzie indziej miałbym o tym zgłosić, a nowego tematu chyba nie ma co zakładać ;-)
Bo galeria już nie istnieje po prostu ;). Dłuuga historia hehe ale szczegóły to zna chyba Majkel.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Weronika22

Post by Weronika22 »

Majkel wrote:której ktoś na dodatek zarabiał jak ktoś był głupi i klikał tam w reklamę...
Mi wtedy się żadna reklama chyba nie włączyła... A jak ktoś w nią kliknął to co się działo?
viva201

Post by viva201 »

Mi wtedy się żadna reklama chyba nie włączyła... A jak ktoś w nią kliknął to co się działo?
gościu zarabiał kasew ten sposób-polecam czytanie ze zrozumieniem ;-)
Image
Post Reply