Na Ebay com nie ma podanych cen wysyłki do Europy. Na polskim są i to dużo, może nie wybieracie na dole strony "szukaj u sprzedawców międzynarodowych"?
Joanno LOL jak oficjalnie widzisz kurcze ja nawet nie pomyślałam o tym aby na polski wejść *głupia ja * dzięki wielkie za rady ten ebay ma masę zakamarków ;)
Mam tylko takie głupie pytanie... dlaczego prawie wszyscy mają płytę "Michael Jackson Number Ones"? Przecież tam są piosenki z Jego płyt, po co więc kupować tą? U mnie w sklepach jest bardzo droga, za jakieś 60 dych.
I jeszcze jedno: Taka czerwona płytka z nogami MJ'a, widoczna na zdjęciu m-m1kea - co się na niej znajduje? Oglądałam ją w Media Marktcie i nic z tyłu nie było napisane O_O
Edit:
Wczoraj koleżanka przyniosła mi gazetkę Hits!, czy jakoś tak, tą z artykułem z This is it ;p
Kupiłam wczoraj w Tally Waijljjljl (?) rękawiczki zimowe: białe, z taką błyszczącą, srebrną nitką ;p za 4,90, przecena z 15 zł. Kupiłam je na zimę, taką rękawiczkę żywcem z Billie Jeana stworzy mi mamusia :*
Dziś mam zamiar wybrać się z tatuśkiem po płytkę History, bo wreszcie jest dostępna!!!
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Shiny Number Ones kiedyś było tańsze(ja kupiłem za 20 zł na allego) i jeszcze jest nowa piosenka One More Chance i jeszcze jak ktoś ma świra :P
Ta czerwona płyta to The ONE-to jest film dokumentalny o MJ gdzie wypowiedzi się: Beyonce Knowles, Missy Elliot, Dick Clark, Carson Daly, Shaggy, Savion Glover, Pharrell Williams, Wyclef Jean i Quincy Jones dotyczace muzyki, klipow i wplywu MJ na pop kulture.NIE MA ONA POLSKICH NAPISÓW!