MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Myślę że może lepiej przełożyć spotkanie na za tydzień. Bo w końcu to ty jesteś zorientowana w sprawie sal itd.
Przydałby się dyrektor i wicedyrektor ;-)
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

Zdecydowanie się zgadzam :) Wybierzemy demokratycznie na spotkaniu organizacyjnym ;)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
MJwroc

Odświeżam temat;)

Czy w końcu decydujemy się na salę taneczną na ul. Krupniczej?

I kiedy ostatecznie zaczynamy?
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Tak jak zdecydowałyśmy na spotkaniu w sobotę dwa tygodnie temu, Krupnicza.

Ja proponuję zrobić pierwsze spotkanie za tydzień w sobotę ok 9-10, jak wstępnie proponowałyśmy.

W ogóle Basia (baśkaMJ4ever) już niestety nie może zająć się organizacją tego tanecznego spotkania, rozmawiałam z nią o tym. Prpoonuję więc, byśmy zajęli się tym razem na forum. Tak jak robi to Poznań-wpis na listę na forum, bo w końcu nie wiadomo kto jest i co z tym. Ja ze swojej strony dzwonię jutro do tej szkoły i postaram się skontaktować z gościem, który ma nas prowadzić.

Kasia

btw. MJwroc jak Ty masz na imię, bo jak my się tu po nickach poznamy :P
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

cześć kochany Wrocławiu!
Piszę do Was z kilku powodów - MJ_dance_team_poznań spotkał dziś się po raz drugi i odtańczył całego Beat it :D:D:D. Miałabym takie marzenie, żeby połączyć siły międzymiastowo, żebyśmy wspierali się w rozwijaniu tego pierwszego entuzjazmu, żeby to wszystko jakoś zacząć, żeby to trwało :) :). Powiem Wam, że po każdym spotkaniu adrenalina szybuje w kosmos :). Mamy świetna salkę, kosztami dzielimy się równo między siebie - dziś było 13! osób, każdy zrzucał sie po 5zł (jedna osoba była na próbę:). ściągnęliśmy nauke tańca z youtuba, dziś był z nami bardziej zawodowy Hubertus, pokazywał Billie Jean. Tańczymy sami, z przywiezionym odtwarzaczem dvd i teledyskami. Jakoś to idzie. Dzis ogarnęliśmy całego Beat It. To świetna zabawa! Piszcie do nas, motywujcie, chwalcie, krytykujcie! Bądźmy w kontakcie!

Jak Wam idzie?!

a to my: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 410#212410
Primum non nocere.
olcia

Post autor: olcia »

Cześć dziewczyny

Proponuję ponowne wysłanie mi swoich danych (imię, nazwisko, nr tel, wiek) bardzo będę wdzięczna Pozdrawiamy Ola i Kasia I jak możecie wpisujcie się na forum że będziecie na spotkaniu ja o wszystkim będę pisać na bieżąco ( tak jak Poznań)

pozdrawiamy
Awatar użytkownika
MJwroc

Jestem Karolina ;)
Ta od spodni Billie Jean i marynarki nenene

Czy ktoś przyjmie funkcję przewodniczącego? Przydałby się ktoś taki.

Oczywiście przyjdę na następne i każde spotkanie!Już wysyłam dane.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Karolinko,

nie szalejmy tutaj z nadawaniem funkcji prezesa czy wiceprezesa, bo pewne zasady trzeba będzie ustalić wspóólnie i wszyscy będą musieli sie na nie zgodzić, ale ja i Ola przejmujemy niektóre formalności ze względu na to, że jesteśmy osobami pełnoletnimi i to na nas będzie sala, itd.

A więc na razie lista wygląda tak:

1. give_in_to_me - Kasia
2. Olcia - Ola
3. Mjwroc - Karolina

Proszę się dopisywać (tak jak robi to Poznań, myślę, że powinniśmy się na nich wzorować, bo są świetnie zorganizowani) i wysyłać wiadomość Oli na PW.

Jak już Ola napisała powyżej, o godzinie sobotniego spotkania poinformujemy w następnym tygodniu, więc proszę śledzić wątek na bieżąco.

Kiss :*
michaeljacko7

Post autor: michaeljacko7 »

jeśli będę mógł to także przyjdę na spotkanie w sobotę
Because I'm Bad
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Kochani!
Jak obiecałyśmy, że będziemy informowac na bieżąco, to niniejszym informuję:

Dzwoniłam dzisiaj do Szkoły Tańca Renn, tej na Krupniczej, na którą zdecydowałyśmy się na spotkaniu organizacyjnym. Sala jest zamówiona na sobotę 6 lutego w godzinach 9.30-11.00. Tak więc koszt wynosi 110 zł. (godzina 75 zł plus pół godziny 35 zł daje nam 110 ;-))

I teraz uwaga:
Zasada w tej szkole jest taka, że trzeba zapłacić do czwartku. Jestem w stanie założyć pięniądze, jeśli do czwartku 5 lutego do godziny 10 w temacie potwierdzi swoją stuprocentową obecność 10 osób. Na razie potwierdziły 3.

Ale:

Dzwoniłam również do Szkoły Pierwszego Tańca na ul. Świdnickiej (czyli też centrum miasta), która też para sie wynajmowaniem sal. Pan, z którym rozmawiałam (właściciel szkoły) powiedział, że ich ceny są niższe niż w Renn, ale w kwestii wynajmu sali wolałby porozmawiac ze mną osobiście. Umówiłam się z nim na spotkanie na jutro na godzinę 18.30. Jeśli zaprponuje niższą cenę i "negocjacje" pójðą w porządku, to odwołamy Renn i o tej samej porze spotkamy się w sobotę właśnie tam. Układów będziemy uczyć się z filmików (będzie laptop, prawdopodobnie też rzutnik) na początek, tak jak robi to Poznań. Sami nauczyli się Beat It w 2h, więc Wrocław chyba też da radę?

Podsumowując:

Proszę wpisywać się na listę, bo spotkanie ODBĘDZIE SIĘ w sobotę 6.02 o godz. 9.30, tylko jutro wyjaśni się kwestia sali. Nieważne, czy to będzie w Renn czy szkole pierwszego tańca, proszę o listę, bo bez tego nie ruszymy.

Pozdrawiam i proszę o potraktowanie tego tematu poważnie, szczególnie osoby, które zapisywały się do Basi oraz szczególnie te, które były na styczniowym spotkaniu.

Kasia
Awatar użytkownika
MJwroc

Potwierdzam po raz drugi.
:dance:
rozi

Post autor: rozi »

1. give_in_to_me - Kasia
2. Olcia - Ola
3. Mjwroc - Karolina
4. rozi - Justyna
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Kochani!

Same dobre wiadomości:

Mamy tą tańszą salę! W sobotę 6.02 spotkanie odbędzie się o godz. 9.30 w Szkole Pierwszego Tańca na ul. Świdnickiej 19 (IV piętro). Jest to pierwszy budynek po lewej stronie od przejścia podziemnego, jeśli staniecie z twarzą zwróconą w stronę kina Helios i tyłkiem do Galerii Dominikańskiej. Bardzo łatwo trafić, a pokonanie schodów na to czwarte piętro (bo windy brak) będzie początkiem naszej rozgrzewki :)

I uwaga:!!!!!
Koszt wynajęcia sali wynosi 40 zł za godzinę do podziału między wszystkich uczestników. Sala zarezerwowana jest do godz. 11, czyli na 1,5 h, w związku z czym zapłacimy 60 zł. I tak musimy zrobić dłuższe spotkanie, by ustalić pewne zasady.

W związku z tym jutro dzwonię i odwołuję Renn, bo ta cena jest bezkonkurencyjna! Sala jest zarezerwowana na sto procent, bo dziś rozmawiałam z samym właścicielem szkoły, który notabene bardzo pozytywnie odniósł sie do samego faktu, że to będą zajęcią taneczne "z Michaela" :)

TAK WIĘC PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ NA LISTĘ! Także osoby, które wysłały swoje prywatne dane Oli na PW. Wpisujemy sie na forum.

1. give_in_to_me - Kasia
2. Olcia - Ola
3. Mjwroc - Karolina
4. rozi - Justyna

Wrocław must :dance: !!!!!
cestunefille

Post autor: cestunefille »

JA też .. ja też xd I moje dane wysłalam ^^
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
cestunefille

Post autor: cestunefille »

A i jeszcze jedno kamery niestety nie udało mi się skombinować :nerwy: więc popytajcie jeszcze swoich znajomych.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
ODPOWIEDZ