Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

m-m1kea pisze:Ostatnio byla na allegro, kupilem za 9.99zl.
nenene

Niemożliwe <szok> Nie wiesz ile taka książka kosztuje w sklepie??? Czy jest warta zakupu?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

fanka_14 pisze:
nenene

Niemożliwe <szok> Nie wiesz ile taka książka kosztuje w sklepie??? Czy jest warta zakupu?
ta książka była w sprzedaży 25 lat temu więc nie sadze abyś ją kupiła w księgarniach ;-) jest chyba jedna na allegro http://www.allegro.pl/item898876243_mic ... nikat.html
cena ja na unikat i na Ebayu i Amazonie takie same ceny . m-m1kea miał szczęście że kupił ją za 10 zł
Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Te ceny są dla mnie stanowczo za wysokie :( Książka wydaje się fajna. Jeśli chodzi o moją wcześniejszą wypowiedź to miałam na myśli jaka jest prawdziwa cena tej książki, bo za 9.99zł to już się jej chyba nigdy nie dostanie :(
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Ja z takim samym pytaniem .Ten kod to chyba nic ważnego?
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
Ola2003

Post autor: Ola2003 »

vivi, boskar2007
przesłany kod umożliwi Wam zalogowanie się na stronę Michael Jackson Opus Reality. Będzie ona dostępna wkrótce, przynajmniej tak obiecują jej autorzy
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Michał pisze:
Ola2003 pisze:Moja duma ;-)
http://yfrog.com/1gimg0874njx

edit: chodzi zapewne o Michael Jackson Unseen Archives
A co to za wydawnictwo koło książki MJ OPUS :)?? nie znam tego :D super kolekcja gratulacje8)
tez mam wlasnie o to pytanko :) i jescze co to jest za książka ta pierwsza od lewej na samej gorze ?? Jejku super Twoja kolekcja mam wiekszosc z tego no oprocz biletu i memorialu ( programu ) bo zrezydnowalam wolałam by mi kase oddali :/ ale gratuleje i zazdroszcze ze masz to ladnie wystawione ja po wlamaniu i chyba cudem ocaleniu kolekcji wszystko mam pochowane :/ i strasznei mi szkoda ze to jest takie pochowane i niewidoczne dla oczu :/
Obrazek

Twitter @Malwi27
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Mjpolsat pisze:
fanka_14 pisze:
nenene

ta książka była w sprzedaży 25 lat temu więc nie sadze abyś ją kupiła w księgarniach ;-) jest chyba jedna na allegro http://www.allegro.pl/item898876243_mic ... nikat.html
cena ja na unikat i na Ebayu i Amazonie takie same ceny . m-m1kea miał szczęście że kupił ją za 10 zł
tez mam ta ksiażke i moimzdaniem nic specjalnego na bank nie warta 150 zl bo teraz sa o niebo lepsze wydawnictwa :/
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Ola2003

Post autor: Ola2003 »

Kochani, obok Opusa jest Ultimate Limited Edition 35-Disc Set DVD ;-)
http://yfrog.com/jaimg0879uj
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Kochani, obok Opusa jest Ultimate Limited Edition 35-Disc Set DVD
na kilometr śmierdzi chińskim bootlegiem ;)
Awatar użytkownika
Gosia1975

Post autor: Gosia1975 »

Druga część mojej kolekcji czyli pierdółki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bilet z Victory tour i stare zdięcia z koncertu .
Flaga niestety nie moja ( Mjpolsat) dzięki japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Do mojej kolekcji dołączył jeszcze jeden wisiorek (nr.2)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897357346
Za 5 zł. Opłaca się, prawda?
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Gosia1975, świetnie książki i przypinki *_*
Gdzie mogę dostać takie duże? ;p

Domcia_MJ - jak przekonujesz swoich rodziców do tego, żeby pozwolili Ci skorzystać z allegro? Co mówisz, co oni odpowiadają, proszę, opisz mi wszystko! Mama po prostu NIENAWIDZI moich kilkugodzinnych szaleństw na allegro glupija :surrender:
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
Gosia1975

Post autor: Gosia1975 »

Shiny pisze:Gosia1975, świetnie książki i przypinki *_*
Gdzie mogę dostać takie duże? ;p
Kiedyś były na koncertach sprzedawane miałam kiedyś taką wielką jak płyta winylowa ale jest gdzieś w piwnicy i zardzewiała ze starości :smiech:
Ale poszukaj na Allegro albo na Ebayu powinny być . Swoją drogą muszę zejść kiedyś do piwnicy bo miałam kiedyś stand reklamujący płytę thriller wtedy w 84 strasznie trudno było taki dostać bo drogie było wydrukowanie takiego czegoś ale gdy grudniu 84 do sklepów trafił thriller to był taki pierwszy i jedyny standy w całym nowym jorku w virgin megastore miałam ciocie którą męczyłam i męczyłam aby mi go dała i dała tak się dokładnie poczułam :glupi: :glupi: :smiech: :glupi: :glupi: bo nik nie maił wtedy takiego jak już wylatywałam do polski to go ledwo co zapakowaliśmy do samolotu .
w najniższym czasie postaram się zrobić kilka fotek tego standa i wrzucić je tu . Jak go nie wyrzuciłam ... :surrender:
missi

Post autor: missi »

Gosia1975, naprawdę świetna kolekcja! LIFE z J5 na okładce to moje must have! ;-)
I jeszcze jak wspomniałaś, że masz stand reklamujący płytę thriller z 84r...ahhh toż to kawał michaelowej historii! :) Koniecznie zrób zdjęcie :) Początki mojej kolekcji to niestety dopiero lata 90'te (poza winylami). Zrobię foty, jak tylko uda mi się znaleźć dla niej wreszcie odpowiednio wyeksponowane miejsce w pokoju. Póki co wszystko mam "porozrzucane" w różnych częściach pokoju i na myśl o tym, że miałabym teraz wszystko zebrać (i potem co gorsza z powrotem odłożyć na miejsce ;P ) i sfotografować, dostaję gęsiej skórki ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Shiny Moi rodzice pozwalają mi korzystać z allegro pod warunkiem, że oddam im pieniądze co do grosika wraz z przesyłką :-) Mnie to pasuję. Tylko z tym wisiorkiem miałam problem, bo powiedziałam, że chce zamówić, a tata powiedział, że nie mogę, bo na takie głupoty nie będę wydawała pieniędzy. Ja się z nim nie zgadzam, No i w końcu po długich błaganiach tata mi pozwolił. Bo oczywiście przed każdym kupnem czegoś na Allegro informuję o tym rodziców. Nabłagaj, próbuj, może się zgodzą :-)

fanka_14 na aukcji pisze, że z metalu ;-) Dopytałam się jeszcze przez e-maila i odpowiedzieli, że bardzo dobra jakość. Za 5 zł... Warto zaryzykować :knuje:
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
ODPOWIEDZ