Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
ja jestem Świadkiem Jehowy i nie sadze zeby Michael bral slub koscielny lub mial cokolwiek wspolnego z ta religia. jesli ktos czyral ksiazke kevina foxa "zycie i smierc krola popu" to mam prosbe - nie bierzcie sobie do serca wszystkiego co tam jest o nas napisane pop troche tam podkrecili prawde:) a wie ktos czy jego matka ndal jest w tego wyznania? bo cos mi sie nie wydaje...
- Noemi.best
Chyba gdyby nie byla to nie zabieralaby dzieci do Sali Krolestwa. Strone wczesniej jest link do krotkiej wzmianki na ten temat. Z tego co mi wiadomo zarowno Katherine, jak i Rebbie wciaz sa Swiadkami.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Był Świadkiem Jehowy do pewnego czasu, najbardziej wiarygodne źródło to Moonwalk, w którym opisuje np. swoje problemy związane z przynależnością do tego wyznania w trakcie kręcenia teledysku "Thriller".DirtyRed pisze:nie sadze zeby Michael bral slub koscielny lub mial cokolwiek wspolnego z ta religia
Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivia.DirtyRed pisze:jesli ktos czyral ksiazke kevina foxa "zycie i smierc krola popu" to mam prosbe - nie bierzcie sobie do serca wszystkiego co tam jest o nas napisane pop troche tam podkrecili prawde:)
Rzeczywiście słaba książka. Czytałam i faktycznie pełna plotek, które można przeczytać w gazetachzu pisze: Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivi

-
Ta ksiazka jest beznadziejna /wole Moonwalka niz te wszystkie inne watpliwe biografie i podsumowania,.luka pisze:Rzeczywiście słaba książka. Czytałam i faktycznie pełna plotek, które można przeczytać w gazetachzu pisze: Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivi
Mam pytanie czy ktos wie skąd jest to zdjęcie ?
http://i28.photobucket.com/albums/c249/ ... 017fu6.jpg
obok jeszcze jest Q.
I nie jest to napewno a United Negro College Award 1987 MJ jest podobnie ubrany ale nie tak samo jak na fotce. Mysle ze moze z Grammy 88 bo wtedy razem byli ale nie jestem pewna czy mam rację, nagroda raczej Grammy nie przypomina. Pomózcie.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Na pierwsze nic nie wiem,bo jej nie widziałam (przyjze sie pozniej) a na drugie co do Izy to wydaje mi sie ze to ona.doriseq pisze:Mam pytanie na temat 30Th Anniversay. Właśnie oglądam tą uroczystość i wśród publiczności chyba zauważyłam Joanne Thomae. Dokładnie w 1h 32m. Zatem nasuwa się moje pytanie czy już wtenczas była zauważona przez Michaela?
I jeszcze w 1h 35m 00 sek. Czy tam jest Iza Miko?
JUSTICE 4 MICHAEL!!
wziął, wziął.Shiny pisze:Czy na koncercie w Polsce wziął jakąś fankę na scenę?
Zdaję się, że z angielskiego - gdzieś czytałam, jak wspominał, że był świetny w pisaniu opowiadań.Shiny pisze:Ciekawe, z jakiego przedmiotu szkolnego był niezły xd
Wyszedł dlatego tak szybo, że trudno było zapewnić Mu bezpieczeństwo - licealiści okazali się też być fanami;)Shiny pisze:Gdzieś czytałam, że kiedy był w Polsce, w liceum, to ktoś tam wniósł jakiś napis, że Michael jest gejem, czy coś takiego, dlatego MJ szybko wyszedł. To prawda?
-
wielokrotnie padały pytania dlaczego Michael nosił ciągle plastry na palcach, myślę że to nie tylko przez vitiligo ... zobaczcie jego dłonie na tych zdjęciach:

chyba łatwo się kaleczył w palce...

chyba łatwo się kaleczył w palce...

"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...