Co znaczy tyle ze nalozylem nowe,lepsze audio na piec pierwszych piosenek z innej wersji koncertu na ktorej w/w audio bylo lepsze za to obraz(video) bylo fatalne!!!
Video rowniez zostalo poprawione troszke poprzez poprawki kontrastu,koloru itp.(nie jest juz taki jaskrawy jak byl wczesniej)
Aha! Utwory takie jak: "Billie Jean","Shake Your Body","Thriller","I Just Can't Stop Loving You" oraz "Bad" dodane z zupelnie innego koncertu choc rowniez z Tokyo z 1987roku (tzw.Silver shirt czyli tam gdzie w swoim srebrnym kostiumie wystepowal) ,tak tylko by miec caly,pelny koncert bo koncowka podobna jest w kazdym z koncertow!
Milego ogladania!
oto linki:
Project details:
Size: 4.33GB
Res: 720x576 (4/3) at 25.000 fps, MPEG Video (PAL)
no to trudno! sorrki ale drugi raz niechce mi sie robic i wrzucac,no chyba ze znajde chwilke czasu(?)
p.s: byc moze Willy wrzucal juz to tutaj to widzieliscie ta wersje???
apropos zrobiona przeze mnie ze tak sie pochwale juz na wstepie! :)
jakosc pozostawia wiele do zyczenia ale jest to najlepsza wersja jaka istnieje no i w koncu z synchronizowanym i o niebo lepszym dzwiekiem nizeli stara,poprzednia wersja zupelnie osobno dodana do koncertu rowniez z Tokyo ale tego w srebrnym stroju,takze postanowilem zrobic z tym porzadek i jak juz pisalem w pierwszym poscie polaczylem obie wersje w jedna z lepszym audio.
Znamy się jak znamy, ale generalnie można powiedzieć, że tak. W każdym bądź razie parę słów zamieniliśmy ;)
Twojej wersji nie wrzucał nikt tutaj o ile się nie mylę. Przyda się, bo audio jest o niebo lepsze, a nie każdy na mjjc zagląda
peter.wyrzel.78 pisze:ok, dzieki. Mam jeszcze Gothenburg97 z ladnym interaktywnym menu no i Kuala Lumpur96 rowniez z lepszym audio bez tych trzaskow!
Jakby ktos chcial to moge wrzucic?
pozdr.i czekam na odp.
Jasne, wrzucaj, ja jestem bardzo chętna.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC