No więc zaniepokojony brakiem odpowiedzi wykonałem dziś telefon i mamy zgodę, tzn. że Pan jest zainteresowany udostępnieniem lokalu. Mam się teraz z nim spotkać (czwartek lub piątek) i obgadać to i owo czyli więcej szczegółów.
niespodzianka pisze:vkmaxx pisze:i czas na przećwiczenie choreografii Smile Czekam na wasze propozycje - gdzie ćwiczymy Dancing ?
Yyy... Czy mnie coś ominęło?

Jakie choreografie, jakie tańce? :D
Na zewnątrz klubu też jest nagłośnienie (do sprawdzenia) i jest tam plac, więc można coś zatańczyć wspólnie. Możemy poćwiczyć Thrillera lub Beat It – tylko gdzie?
blanket pisze:(...) ciekawe kiedy będzie premiera nowej kanapki ThrillerBurger czy coś :)
Ja Ciebie też lubię

Hahaha, mam rozumieć że zabierzesz mnie na degustację? Jakoś się odwdzięcza lub odtańcze :)
po-cichu pisze:Ja niezorientowana mocno w temacie, ale my wolimy KFC tak ogólnie ;D
Ja jestem super kompatybilny, KFC, McD wchodzi mi równie dobrze, a przyznam że na luzach zjadam ½ kubełka
kubawalter - Twój podpis narusza
regulamin forum, punkt h, widać go z kosmosu
Jeszcze jedna sprawa o której zapomniałem napisać. Dziś myślałem nad tą imprezą i wymyśliłem jeszcze jedną rzecz. Spotykamy się na mieście, wszyscy w kapeluszach, z rękawiczkami, skarpetkami, jednym słowem w pełnym rynsztunku, idziemy do dowolnego klubu, tam wchodzi jedna osoba, podchodzi do DJ'a i mówi:
-Jak puścisz MJ to zaraz wparuje tutaj 20 osób i zacznie tańczyć...
albo po prostu wchodzimy i manifestujemy naszą obecność. Wątpię żeby któryś DJ się nie złamał i nie puścił parę kawałków pod rząd.