Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
editt pisze:Beyonce jest świetna w tym co robi, bez względu na to czy lubi się taką muzykę czy nie. Ma tą przewagę nad wieloma innymi 'gwiazdami', że:
- ma niesamowity głos-jeden z najlepszych na świecie
- świetnie tańczy- i to na prawdę tańczy, a nie tylko rusza czterema literami jak wiekszośc gwiazdeczek
- oglądając z nią wywiady można chyba stwierdzic, że jest zabawna, miła, po prostu jest sobą,
- robi na prawdę dobrą muzykę
- jest dobra w roli aktorki
- nie potrzebuje skandali, by ludzie chcieli jej słuchac
- jest piekną kobietą
Otóż to :) Uwielbiam Beyonce.Wg mnie,emanuje z Niej ciepło,dobroć,no i niewątpliwie jest bardzo piękna.
W internecie jakimś cudem pojawiły się dwie nowe piosenki Beyonce.Waiting i Black Culture.
Moim zdaniem druga piosenka jest bardzo w stylu Michaela. A dokładniej przypomina 'Don't stop 'till you get enough'. Posłuchajcie sami.
Dodam jeszcze, że ta piosenka wydaje się być nieco inna od pozostałych utworów Beyonce. Przy jej zdolnościach wokalnych można by było liczyć na coś więcej..Lecz lepiej podchodzić z dystansem, aby się nie przeliczyć..
..tak jak w duecie z Alicia Keys - Put it in a love song. Nie mniej jednak uważam, że piosenka jest całkiem niezła.
adula.8 pisze:W internecie jakimś cudem pojawiły się dwie nowe piosenki Beyonce.Waiting i Black Culture.
Moim zdaniem druga piosenka jest bardzo w stylu Michaela. A dokładniej przypomina 'Don't stop 'till you get enough'. Posłuchajcie sami.
Dodam jeszcze, że ta piosenka wydaje się być nieco inna od pozostałych utworów Beyonce. Przy jej zdolnościach wokalnych można by było liczyć na coś więcej..Lecz lepiej podchodzić z dystansem, aby się nie przeliczyć..
..tak jak w duecie z Alicia Keys - Put it in a love song. Nie mniej jednak uważam, że piosenka jest całkiem niezła.
Gdzieś na forum słyszałam, że ta piosenka jest właśnie na samplach Michaela. I rzeczywiście jest bardzo podobna do 'Don't stop 'till you get enough', nawet słychać pod koniec jak chórek śpiewa 'don't stop 'till get enough' ;)
Byłam na jej koncercie w Berlinie ona była 8 maja 2008 roku.Niesamowite Ona była super.Ona w tym roku zgarnęła najważniejsze statuetki MTV. Pozdrawiam serdecznie wszystkich jej fanów.
Ta dziewczyna to ma power w głosie, Beyonce nie ma sobie równych:)
Występ świetny wg mnie:) http://www.youtube.com/watch?v=88VXWrDplZI A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.
editt pisze:A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.
Dokładnie :) Kiedy zaczęli wchodzić na scenę, pomyślałam, że to Drill. Beyonce lubi podkreślać, że Michael był jej idolem i inspiracją. Oddała mu hołd wielokrotnie. Wcale bym się więc nie zdziwiła, gdyby się okazało, że żołnierze mieli się tak właśnie kojarzyć :)
A dziewczyna jest naprawdę utalentowaną artystką. Jedną z niewielu takich, które obecnie królują w świecie muzyki. Podziwiam ją, szanuję i uwielbiam jej głos. Szczególnie live.
Lubię dziołszkę naprawdę.
Ma kobitka kawał głosu i jakiś pomysł na siebie.
Całkiem konsekwentna cały czas.
Także myślę, iż całkiem zasłużenie triumfowała na grammy ;)
niespodzianka pisze:editt napisał:
A ci żołnierze to mi trochę tych z This is it przypominają.
Dokładnie :) Kiedy zaczęli wchodzić na scenę, pomyślałam, że to Drill. Beyonce lubi podkreślać, że Michael był jej idolem i inspiracją.
Bo to byli tancerze z This Is It!!
Właśnie Timor Steffens napisał następującego Twita: It was really nice to perform with @beyonce last night @ the grammies she is a great artist!! Like a boy Or should i say like a soldier.LOL. / https://twitter.com/Tmoreworld
Tak myślałam, oglądając na żywo jak Beyonce kroczy ku scenie - co ona the Drill będzie wykonywać? I ci żołnierze tańczyli w stylu Michaela. Tak przeczuwałam. Teraz się potwierdza. :) Pozdrawiam. xo
Beyonce towedług mnie księżniczka ( popu/r'n'b)
Najbardziej mi się podoba jej piosenka Halo (dobrze napisałem?).
Jest bardzo ładna ,świetnie się rusza czego jeszcze chcieć?
Ostatnio zmieniony pn, 08 lut 2010, 20:40 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 2 razy.
Man in the mirror pisze:Beyonce towedług mnie księżniczka popu.
Najbardziej mi się podoba jej piosenka Halo (dobrze napisałem?).
Jest bardzo ładna ,świetnie się rusza czego jeszcze chcieć?
Obejrzałam wczoraj film Cadillac Records - rzecz o wytwórni Chess Records założonej w Chicago przez dwóch Polaków Leonarda i Filipa Czyżów. Wytwórnia promowała czarnoskórych artystów, między innymi Muddy Watersa, Little Waltera, Chucka Berry'ego i Ettę James, którą w filmie brawurowo zagrała właśnie Beyonce (jest również producentem wykonawczym filmu). Zresztą oceńcie sami:
Tu fragment: http://www.youtube.com/watch?v=qTMaj1zhk_g&feature=fvw
A tu w całości z fotosami z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=Q8FHwsAT ... re=related
Nie dość, że pięknie zaśpiewane to jeszcze ta dziewczyna ma naprawdę aktorski talent.
A tu prawdziwa Etta: http://www.youtube.com/watch?v=ADDigK8L ... re=related
Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć film Cadillac Records to zapraszam do kanału Cinemax.
No nie mogę się powstrzymać. Tutaj Beyonce składa hołd E. James jeszcze raz w piosence At last (nie mogę się od wczoraj od niej uwolnić) tym razem live z koncertu inaugurującego prezydenturę Baracka Obamy. Zapowiedz Charlize Theron. AWESOME!!!
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Co do Beyonce, na jednym forum znalazłam linka do jakiegoś forum z Beyonce, które ponoć jest od niedawna. ( Widać gołym okiem, bo na razie nic tam nie ma ) Dla wielbicieli Beyonce gdyby ktoś chciał www.beyonceteam.fora.pl