[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hehe natalia szkoda,ze nie znasz kontekstu... al e może go poznasz jak wrzucimy inne zdjecia np karolinę na krześle heheheh. na pewno nie będzie miała nic przeciwko temu heheheh poza tym nie wiem o czym mówisz! a nawet jeśli się domyślam - to nie ma takiego punktu w regulaminie! :smiech: :smiech:

kiedy pytałam na sali czy po kolejnej udanej sobocie umawiamy się na stałe usłyszałam- TAAAAAK! nie wiem czy jeszcze byłaś :p Ale zgadzam się - wykażmy się najpierw poświęceniem, potem zobaczymy. CO MYŚLI RESZTA TANCERZY?
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

dla mnie nie ma różnicy, ważne żebyśmy mieli gdzie tańczyć ( w sumie ta babka powiedziała, że jakby ktoś inny chciał wynająć sale na stałe, to nas powiadomi nie?) Ja by najmniej za szybko nie zrezygnuję :dance:
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Co do innych stylów tańca to znam kilka podstawowych kroków cha-chy, coś tam z walca i rumby. Z hip hopu też coś umiem z obozu :P

Ja zapału nie stracę, ponieważ bardzo lubię tańczyć, mimo że nie robię tego najlepiej. Zresztą mam senstyment do tańca... spędziłam w końcu trochę czasu na sali treningowej i tak szybko tego nie zostawię.
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ja nie obiecuję że będę na każdym spotkaniu ale na pewno na większości ;-) ogólnie jestem jak najbardziej za ;-)
Obrazek
weronika_poznan

to chciałam usłyszeć! KEEP THE ZAPAŁ!!! :dance: :dance: :dance:
MJ_Angel ! a kto poprowadzi rozgrzewkę jak nie Ty?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Powolutku będziemy zabierali się za coraz to trudniejsze układy mam nadzieję ;-) Tylko prosiłbym, aby osoby które decydują się że np. za tydzień robimy Thrillera - już od dziś ćwiczyły sobie te kroki oraz instruowały resztę grupy (także przygotowywały materiały video związane z danym układem). To na pewno przyspieszy proces przyswajania wszystkich ruchów ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
weronika_poznan

And No Message Could Have Been Any Clearer
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

W tym tygodniu robimy Billie Jean.Taka była umowa nenene
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

niee Jeanny w sobote ćwiczymy Thrillera xD tak ustaliliśmy xP
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

JA niestety nie moge sie przed zajęciami pouczyc... przynajmije nei w tym tygodniu. Tkwie w bursie :P

Sobota byla mega udana. Tyle wrazen :D Szkoda ze nie moglam zostac dluzej w charyzmie ale taki bol jak si enie ma wlasnego kąta...
Co chwile pozanje kogos nowego i bardzo mnei to cieszy bo od dawna potrzebowałam tego, mysle ze nowe znajomosci to cos najcenniejszego co osiagnełam dzieki MJ! Swietnie mi sie spedza z Wami czas :)
Hubert! Jak sie ciesze ze mogłam zobaczyć jak tanczysz.. jestem pod ogromnym wrazeniem!

Co do nauki innych stylów tanca, mysle ze jest to świetny pomysł, ale podobnie jak ktos przede mna pisał mysle ze powinnismy najpierw przyswoic troche z układów MJ. Wydaje mi sie ze zapału narazie dodaje nam mysl ze robimy cos co jest scisle zwiazane z Michaelem :)

Chcialabym zaznaczyc ze prawdopodobnie od lipca do połowy wrzesnia nie bedzie mnei w Polsce wiec pewnie opuszcze Was na jakis czas ale później mam nadzieje że przyjmiecie mnei spowrotem japrosic Jak bedzie trzeba nadrobie wszelkie zaległosci. Za to jak juz wróce to z charyzmy tak szybko nie wyjde :-)

Czekam z niecierpliwoscia na nastepną sobote!
Dzieki Wam za wszytsko :) Jakby jakies spotkanie keidys to piszcie prosze na kom do mnie bo mam słaby dostep do neta teraz...
[697504083]
:dance:

PS Mam kupony znizkowe na Mc'a :P Moze kolejny kaloryczny odpoczynek po wyczerpujących tańcach? :P
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Hee te fotki... xd. Małe co prawda. ale są xd. Ja rówiez twierdzę ze, przed zajeciami warto chociazby próbowac na swój sposób zatanczyc układ który mamy ćwiczyc. Ja pomału staram sie wyłapywac pojedyncze ruchy z Thrillera. Kazdy czegos się nauczy, skleimy to, dopracujemy i mamy xd. Thriller'a tak prędko się nie nauczymy. Zajmie nam to (tak myslę) co najmniej 3 lekcję. Co do innych stylów tanca - potem. Najpierw MJ ;D
PS Faktycznie, filmiki to dobry pomysł. Szczególnie jak beda widoczne postepy lub poprostu gotowe układy xd.
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ale jesteście.Miało być Billie Jean :-P

W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak rozpocząć listę co nie?

1.Jeanny100
Obrazek

Post autor: P.Y.T.95 »

1.Jeanny100
2. P.Y.T.95 + dodatkowa osoba. ;-)
weronika_poznan

1.Jeanny100
2. P.Y.T.95 + dodatkowa osoba
3. weronika

czy ktoś ogarnia już thrillera? :) PALEC POD BUDKĘ!!!!
tu proszę filmiki http://www.megaupload.com/?d=KBM7ZFLW
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

1.Jeanny100
2. P.Y.T.95 + dodatkowa osoba
3. weronika
4.Asiacityo6
ODPOWIEDZ