Szeroko Pojęta Muzyka Rozrywkowa - QUIZ
Zespół miał swój charakterystyczny styl opierający się na dwóch kolorach.
Na jednym z festiwali zostali obrzuceni pomidorami.
Lider też śpiewał o człowieku w lustrze na jednej ze swoich solowych płyt, która ukazała się mniej więcej w tym samym czasie co BAD MJ :)
Na jednym z festiwali zostali obrzuceni pomidorami.
Lider też śpiewał o człowieku w lustrze na jednej ze swoich solowych płyt, która ukazała się mniej więcej w tym samym czasie co BAD MJ :)
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
- Noemi.best
- Noemi.best
Zespół ten wyjechał na Eurowizję, lecz nie dostał się do finału. Zakończył już swoją działalność, a jego wokalistka rozpoczęła karierę solową. Gościnnie wystąpiła na singlu pewnego piosenkarza, który karierę rozpoczynał w popularnym programie muzycznym.
Jak brzmi imię i nazwisko wokalistki, nazwa zespołu i o jakiego piosenkarza chodzi?
Jak brzmi imię i nazwisko wokalistki, nazwa zespołu i o jakiego piosenkarza chodzi?

"I'll never let you part for you're always in my heart."
No to może ja:) I jak zwykle proste (które już sie pewnie przewinęło..)
Pewna piosenkarka i zarazem aktorka jest znana z pewnej bardzo popularnej swego czasu telenoweli gdzie nagrała soundtrack. Pochodzi z kraju Maradony i lubi zmieniać swój image.
1. Kto to?
2. O jaką piosenkę chodzi i z jakiego serialu?
* Właśnie siostra słucha i nie daje mi spać:)
Pewna piosenkarka i zarazem aktorka jest znana z pewnej bardzo popularnej swego czasu telenoweli gdzie nagrała soundtrack. Pochodzi z kraju Maradony i lubi zmieniać swój image.
1. Kto to?
2. O jaką piosenkę chodzi i z jakiego serialu?
* Właśnie siostra słucha i nie daje mi spać:)
- Noemi.best
Hahaha, Bravo Noemi.best!
Tak jak mówię zostałam natchniona przez moją siostre, która o północy wydziera się w latynoskich rytmach, spać ludziom nie dając:D
Hehe, ale widzę, że to tak jak z "Modą na sukces" niby nikt nie ogląda, ale każdy wie o co chodzi:P
Twoja kolej:)
1 pkt magnolia, martina, Noemi.best
Tak jak mówię zostałam natchniona przez moją siostre, która o północy wydziera się w latynoskich rytmach, spać ludziom nie dając:D
Hehe, ale widzę, że to tak jak z "Modą na sukces" niby nikt nie ogląda, ale każdy wie o co chodzi:P
Twoja kolej:)
1 pkt magnolia, martina, Noemi.best