JA niestety nie moge sie przed zajęciami pouczyc... przynajmije nei w tym tygodniu. Tkwie w bursie :P
Sobota byla mega udana. Tyle wrazen :D Szkoda ze nie moglam zostac dluzej w charyzmie ale taki bol jak si enie ma wlasnego kąta...
Co chwile pozanje kogos nowego i bardzo mnei to cieszy bo od dawna potrzebowałam tego, mysle ze nowe znajomosci to cos najcenniejszego co osiagnełam dzieki MJ! Swietnie mi sie spedza z Wami czas :)
Hubert! Jak sie ciesze ze mogłam zobaczyć jak tanczysz.. jestem pod ogromnym wrazeniem!
Co do nauki innych stylów tanca, mysle ze jest to świetny pomysł, ale podobnie jak ktos przede mna pisał mysle ze powinnismy najpierw przyswoic troche z układów MJ. Wydaje mi sie ze zapału narazie dodaje nam mysl ze robimy cos co jest scisle zwiazane z Michaelem :)
Chcialabym zaznaczyc ze prawdopodobnie od lipca do połowy wrzesnia nie bedzie mnei w Polsce wiec pewnie opuszcze Was na jakis czas ale później mam nadzieje że przyjmiecie mnei spowrotem

Jak bedzie trzeba nadrobie wszelkie zaległosci. Za to jak juz wróce to z charyzmy tak szybko nie wyjde
Czekam z niecierpliwoscia na nastepną sobote!
Dzieki Wam za wszytsko :) Jakby jakies spotkanie keidys to piszcie prosze na kom do mnie bo mam słaby dostep do neta teraz...
[697504083]
PS Mam kupony znizkowe na Mc'a :P Moze kolejny kaloryczny odpoczynek po wyczerpujących tańcach? :P