Źle mnie zrozumieliście (zrozumiałyście). Oczywiście podpisuję się pod tym, co napisał Marek ale chodziło mi raczej o prośbę dotyczącą przekazu informacji. Nigdy nikt nie miał z tym problemu a jak miał to dawał mi znać i już czarno na białym wszyscy wiedzieli co, gdzie, jak i kiedy.
W kwestii niezrozumienia to chodziło mi o wyjście do Kontrastów a nie o imprezę 12 marca, bo o tej faktycznie wiedziałam. Tylko proszę już nie wracajmy do tematu bo szkoda miejsca na serwerze a wszyscy wiemy, że z reguły każdy ma argumenty przemawiające na jego korzyść więc dyskusja o rozlanym mleku nie ma sensu.
Poza tym uważam, że wszelkie spory można rozwiązywać na żywo lub na PW bo niepotrzebnie można rozpętać burzę w szklance wody… MJ nie byłby z Nas dumny a to smutne.
Mi osobiście też jest przykro, że ktokolwiek wątpi w to, że niedoceniamy lub nie widzimy tego ile wysiłku i poświęcenia niektórzy wkładają w każdy „NASZ” projekt i nigdy nie proszą o podziękowania czy wyróżnienia. Otóż widzimy i doceniamy choć faktycznie słowa to za mało…
Też jestem zdania, że zainteresowani powinni poszukiwać informacji tym bardziej, że jest Nas coraz więcej i coraz trudniej ogarnąć kto coś wie a czego jeszcze i kto nie wie.
Ważne jest to, żebyśmy zdawali sobie sprawę z tego, że wszystko co robimy jest dobrowolne i ma dawać radość a wszelkie złości i nieporozumienia należy niszczyć w zalążku.
Może okopywanie się we własnym przekonaniu nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem…?
Nie ma idealnego wyjścia z tej sytuacji ale może jest takie, które ułatwi Nam komunikację? Postarajmy się zatem w miarę możliwości umieszczać wszelkie ważne dla ogółu informacje TU na forum, nawet jeżeli ma to być jedno zdanie zawierające datę i godzinę wtedy jeżeli ktoś nie będzie wiedział, będzie mógł mieć pretensję tylko do siebie

Serdecznie pozdrawiam.