"Dangerous" LIVE Hiszpan w roli MJ

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Archi

"Dangerous" LIVE Hiszpan w roli MJ

Post autor: Archi »

Moim zdaniem godne polecenia. Witam wszystkich ponownie.

http://rapidshare.de/files/12470115/Cru ... n.mpg.html
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

No niezłe heh naprawdę podobało mi się ;-). To chyba jak na razie najlepsze udawanie Michaela Jacksona jakie widziałem ;-) ( choć w sumie widziałem ich mało :knuje: ;-) ) skrócona wersja przedstawienia w Dangerous. Tancerze wyśmienici ;-). Hehe gorzej już wychodzi sam MJ ;-) Ale i tak nieźle wyszło ubrania zrobiły 50% wrażenia ;-). Bardzo dobry występ jeśli chodzi o naśladowanie MJ ;-). ale musze dodać heh ze jednak brakuje panu "tancerzowi" ( hehe Mój wymyślony imiennik) pewnej ekspresji w ruchach jeszcze nie doćwiczone ruchy oraz gdzie nie gdzie małe przesunięcie rytmu ale to szczególik heh ;-). I nie pisze tego jako wybitnie znający się na tańcu (choc nie ukrywam troche tancze ;-) ) ale jako obserwator . Naoglądało się oj naoglądało występy samego Mj. I pewien niesmak zawsze pozostaje przy oglądaniu naśladownictwa samego Króla ;-). Po prostu jego ruchy sa wyjątkowe nie do powtórzenia przez innych :mj: . Ale ogólnie oceniam występ na 4+ ;] 5 pozostaje zawsze Królowi Popu ;] heh. Archi Wiesz może gdzie odbył się ten występ kiedy i kto tam tańczył co to za program i takie tam ;-)? Jak ktoś cos wie to niech napisze.
Dzieki Archi za filmik . I witam ponownie :piwo:
Ostatnio zmieniony pt, 03 lut 2006, 21:08 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Gówno wiem, niestety.Telewizja jest hiszpańska więc pewnie jakiś Hiszpan. Osobiście owazam występ za genialny. Wyglądają świetnie ruszaja sie świetnie a co najważniejsze główny(reszcie się nie przyglądałem) ma ten grymas wyrazu na twarzy. jakby chcuiał coś przekazać i to sięliczy. Bo np Usher jest dobrym technicznie tancerzem ale on jak coś tańczy to się śmieje co dobrze widac na 30th anniversory. To jest karygodne. Gorsze tylko od tego jest patrzenie na własne nogi w czasie tańca. Sam tańczę i wiem że to wygląda poprostu tragicznie!!

Całość ściągnołem z Donka także jak już wspomniałem nic o tym więcej nie wiem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Musi się stać to co stać się nie musiało po ogladnięciu tegoż "wystepu".Czyli dla mnie kicha.A zeby było bardziej wiarygodnie to napisze kicha przez duże K.No więc Kicha.

Plus za ubiur bo wiadomo że z ubiorem nigdy nie jest tak prosto,i za miejsce w którym tańczyli."Majkel" dość zabawny.Dla mnie mało profesjonalnie i co tu duzo pisać ,po prostu nie podobało mi sie.Oczywiście nie staram się tego wystepu porównywac w zadnym bądź wypadku do Michaela ,ale mimo wszytsko gdzies tam w główce siedzi ten jego wystep i chcac nie chcac widac wszystkie mankamenty.Nie wiem ile Michael ćwiczył z tancerzami swój układ ale jest on po prostu perfekcyjny w każdym calu.Po tym jak przeczytałem wasze komentarze spodziewałem sie czegoś co mnie naprawde zaskoczy.Pech,nie zaskoczyło wcale.

Ach ta ludzka natura.Nikomu nie dogodzisz hehe.Pozdrawiam.
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Brawo dla Archi'ego - zaskoczyłeś mnie - nie miałem tego ;-)

Co do samego występu też jestem zawiedziony. Fakt ubiór i cała scenografia jest fajna, za to gość w ogóle nie czuję tego. Poza tym obciął piosenkę, co jest dla mnie niewybaczalne. Najśmieszczniejsze jest to, że przykuł mnie uwagę gość, który tańczył po jego lewej stronie, bo wychodziło mu to znacznie lepiej niż temu "hiszpanowi".

Dzięki za linka!
Awatar użytkownika
starafanka

:/

Post autor: starafanka »

o rety,mnie sie tez nie podobało...układ taneczny w porządku,ale jego wykonanie tragedia...ruchy nie skoordynowane, facet wogóle nie czuje rytmu :/ kicha.jeden z jego tancerzy bardziej by sie nadawał niż on sam!! jednym słowem, MJ jest feonemenem którego zastąpic sie nie da :D jedyny plus za ubiór i scenografię ;)

pzdr :)

-----------------------------------

KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Ufff....
A już myslałam, że to ze mną coś nie w porządku ;-)
Bo i mi się ten występ nie podoba.
Fakt- fajna sceneria, świetni tancerze- widać, że dużo ze sobą ćwiczyli :-)
Ale widać też, że "Michael" z nimi nie ćwiczył, a wręcz za mało ćwiczył również sam ze sobą- chłopak się gubi, nie zna utworu, przeoczył połowę najciekawszych uderzeń, nie dawkuje emocji, a wrzuca wszystko do jednego "wora", moonwalk.... :wariat:
Ale tancerze.... malinka :mniam:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

HAHAHAHHA racja ten moonwalk jest po prostu powalający.Wygląda tak jakby robił go jakiskarzełek bez obrazy dla osób nieobdarzonych wzrostem.Myślałem że zaraz się rzucicie jak skrytykowałem ten wystep i przyrównałem do ziemi hehe.A tu prosze.Cała rzesza niezadowolonych hehe.I prosze każdego fana aby nie uczył sie od tego pana tańca ani tym bardziej moonwalka.Hhihih.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ