MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

ja biorę aparat. można na nim też filmy kręcić też, jak wiadomo. nie jest to szczyt możliwości technicznych, ale zawsze coś.

1. give_in_to_me - Kasia
2. Olcia - Ola
3. Mjwroc - Karolina
4. rozi - Justyna
5. cestunefille

I ludzie spoza forum :)
kamilkaratu

Post autor: kamilkaratu »

Ja też się pisze. :)
Awatar użytkownika
give_in_to_me

1. give_in_to_me - Kasia
2. Olcia - Ola
3. MjWroc - Karolina
4. rozi - Justyna
5. cestunefille - Paulina
6. kamilkaratu - Kamila

plus ludzie spoza forum.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Widze że Wrocław działa! Baardzo mnie to cieszy :) MJ Poznań Dance Team jest z Was dumny nenene
Nie no ale tak serio to my tez dopiero zaczynamy i musze Wam powiedziec ze to jest niesamowite przezycie. Taka forma wspolnie spedzanego czasu bardzo zbliza do siebie ludzi i daje uczucie spełnienia. Bo i świetnie się bawimy i w tym samym czasie czegoś się uczymy.
życze Wam powodzenia i wytrwałości, mam nadzieje że i nam tego nie zabraknie. Moze keidyś uda nam sie połączyć nasze Teamy ;-)

Trwajcie :dance:
Pozdrawiam: przedstawicielka tańczącego Poznania japrosic
cestunefille

Post autor: cestunefille »

Szczerze mówiąc t troche nas mało :-/
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Ja bym się przyłączyła ale jeśli chodzi o taniec...no cóż delikatnie mówiąc nie mam talentu :-/
Awatar użytkownika
give_in_to_me

cestunefille pisze:Szczerze mówiąc t troche nas mało :-/
nie wiem, ile nas będzie, ale zgłosiło się też kilka osób SPOZA forum. istnieje również świat poza MJPT ;] są one poinformowane o sobotnim spotkaniu. jeśli przyjdą, wcale nie będzie nas mało.

Trochę wiary we Wrocław ;-) będzie good :-)

MichaelsAngel pisze:Widze że Wrocław działa! Baardzo mnie to cieszy :) MJ Poznań Dance Team jest z Was dumny nenene
Nie no ale tak serio to my tez dopiero zaczynamy i musze Wam powiedziec ze to jest niesamowite przezycie. Taka forma wspolnie spedzanego czasu bardzo zbliza do siebie ludzi i daje uczucie spełnienia. Bo i świetnie się bawimy i w tym samym czasie czegoś się uczymy.
życze Wam powodzenia i wytrwałości, mam nadzieje że i nam tego nie zabraknie. Moze keidyś uda nam sie połączyć nasze Teamy ;-)

Trwajcie :dance:
Pozdrawiam: przedstawicielka tańczącego Poznania japrosic
Dzięki za duchowe wsparcie :) To jak sie organizujecie jest dla nas przykładem i kto wie, może kiedyś zatańczymy razem Na razie musimy was dogonić i zaczynamy już w sobotę :) :dance:
Ostatnio zmieniony śr, 03 lut 2010, 22:52 przez give_in_to_me, łącznie zmieniany 1 raz.
olcia

Post autor: olcia »

Weronika zawsze warto spróbować Nie każdy urodził się tancerzem ale wszystkiego można się nauczyć Więc namawiam:)
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

Tak! jak najbardziej podpisuję się pod wypowiedzią MichaelsAngel. Fani MJ dance team łączcie się :D Nie przejmujcie się że nie umiecie tańczyć, po to tam idziecie żerby się nauczyć, a siare prędzej czy później każdy sobie zrobi xP a no i u nas na pierwszym spotkaniu było 7, ale jak zaczeliśmy to na drugił, było już 12 :D Powodzienia!
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Kochana ekipo MJ Wrocław Dance Team!

Bardzo sie cieszę, że nasze pierwsze taneczne spotkanie doszło w sobotę do skutku i że 8 osób tak pięknie densowało do "Beat it"!!! Mam nadzieję, że każdy tak dobrze bawił się na spotkaniu jak ja :) Cieszę się, że wszyscy wstali dla Michaela, by przybyć na 9.30 i że dalej jesteście gotowi co sobotę wstwawać w środku nocy (w weekend wstać o 7-8 rano to dla mnie jest ciemna głucha noc :P), by razem tańczyć. Bardzo dobrze, że p. Rafael z naszej szkoły tańca jest do nas tak pozytywnie nastawiony i cieszy sie, ze mu się jacys fani Jacksona nagle napatoczyli :)

Za tydzień wyjątkowo mnie nie ma (będę z wizytą u moich rodziców kochanych), więc wszelkie uwagi, zapytania, itp. proszę kierować do Oli na PW lub na jej maila. Przypominam jedynie, że spotkanie 13.02 w sobotę będzie tak jak poprzednio o 9.30, tylko że będzie trwało 2h, tak więc koszt do podziału wyniesie 80 zł. Nie wiem, którą salę dostaniemy, czy będzie dvd, czy znów trzeba będzie posłużyć sie laptopem, by kontynuowac Beat It, ale podaję Wam tutaj dwa linki do filmików, z których korzystaliśmy poprzednio:

http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo - nauczyciele z Bukaresztu :)

http://www.youtube.com/watch?v=nvosrJ1bjOI - Murzyn :)

I prosze pamiętać o przyniesieniu podpisanego przez Was lub Waszych rodziców regulaminu naszych zajęć!!!

A tutaj na osłodę kilka fotek, jak nasz cudowny dens tim densuje i jak pięknie machacie łapkami. Na zdjęciach nie ma wszystkich uczestników, bo niektórzy się schowali (Ola gdzieś zniknęła, cichociemna czy jak? :P), a niektórzy robią fotę sasasasasa i nie ma na nich żadnych dowodów :P

Obrazek Obrazek

and remember that Wrocław must :happy: , :dance: and :mj: !!!!!

To zależy tylko od Was!!!
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Wysunę tutaj małą propozycję zmiany w regulaminie.

Uważam że lepiej by było gdybyśmy płacili na początku, żeby potem nie było takich sytuacji typu "Wiecie, chyba dzisiaj zapomniałam/em portfela".
Kto nie ma kasy to do widzenia, niestety.
Nikt nie będzie za nikogo potem płacił.
:dance:

A zdjęcia super ;)
cestunefille

Post autor: cestunefille »

ej ja bym chyba wolała jednak jako 2 taniec Billy Jean jest prostszy od smooth criminal ^^ .. :mj:
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
kamilkaratu

Post autor: kamilkaratu »

Mi to szczerze mówiąc bez różnicy. Może być Billie Jean. Tylko trzeba się na coś zdecydować ;). Można by też Thrillera się pouczyć, bo to w końcu klasyka.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Jestem za Thrillerem!!!
Podobnie jak Beat it jest relatywnie prosty.
A SC wolałabym zostawić "na deser".

Przygotowuję właśnie wersję taneczną Beat it...ale coś ciężko mi to idzie bo mam problem z programem, dlatego nie obiecuję że to dokończę.
Zaczynie się 10 sekundami gitar elektrycznych(żeby włączający zdążył zająć pozycję), później są 4 refreny. Czyli praktycznie od 3:08 do końca.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Hej wszystkim :)

Nie było mnie dziś na spotkaniu, ale co się wydarzyło wiem (mam wtyki, zresztą to chyba nie dziwne:P) i proponuję byśmy na naszym 3 spotkaniu za tydzień jeszcze ostatni raz utrwalili Beat It (i nie mówię tego dlatego, że mnie nie było, bo i tak muszę trochę sama nadrobić) oraz razem w następną sobotę demokratycznie wybrali, którego tańca jako następnego będziemy się uczyć. Dwa zajęcia, by dobrze nauczyć się wykonywac jakiś układ, nawet relatywnie prosty w porównaniu do innych (a taki jest właśnie Beat It) to trochę mało. Czym innym jest znać kroki, a czym innym tańczyć. Rozmawiałam dziś z Weroniką z Poznania (a jak wiecie Poznań jest kilka spotkań naprzód) i uwierzcie kochani, że czasem lepiej porobić coś dłużej niż lecićc naprzód. Poznań nagrał swój filmik jak tańczą cały układ, by wychwycić, co kto robi źle i nagle okazało sie, że ogladanie się w lustrze nie oddaje wszystkiego. Lustro nie oddaje perspektywy, z jakiej ogladą nas osoba stojąca z boku.

Tak wiec proponuję, byśmy za 3. razem jeszcze dokończyli Beat it, przeanalizowali swoje ewentualne błędy i wspólnie zdecydowali, jaki układ będzie następnym.
ODPOWIEDZ