Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Głosuję na Muscles.Odgłos jakiegoś niezidentyfikowanego instrumentu doprowadza mnie do szału. I to "gadane" coś w środku utworu strasznie mnie irytuje. Nic nie można zrozumieć, nie wiadomo kiedy śpiewają, kiedy nie, do tego szepczą cały czas, tragedia.
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Musiał przypomnieć. Teraz chodzi za mną. A jak chodzę, to nucę. A jak nucę hanky panky, nothing like a good spanky, to zło i groza. Sobie nick wybrałem.kaem pisze:Oj Hanky Panky.
Chcesz coś dodać?kaem pisze:Można podumać znowu nad Michaelowymi sprawami związanymi z tym i owym, bo tabu na forum wiadomo, żadnego nie ma.
W ogóle to booooring. Dobranoc, idę spać, kurwa mać - jakby to rzekła Maria Peszek.
Ostatnio zmieniony czw, 04 lut 2010, 15:07 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Muscles. Wyżej zostało wymienionych wystarczająco dużo argumentów, żebym musiała się dodatkowo tłumaczyć.
Podobnie jak michaelzawszespoko obawiam się tego, co będzie się działo w tej rozgrywce NO... Ale pożyjemy, zobaczymy, trzeba mieć nadzieję
Podobnie jak michaelzawszespoko obawiam się tego, co będzie się działo w tej rozgrywce NO... Ale pożyjemy, zobaczymy, trzeba mieć nadzieję
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
No i się Pank ocenzurował. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, co było wcześniej?Ostatnio zmieniony przez Pank dnia Czw Lut 04, 2010 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda Muscles. Kto to powiedział, że więcej Michaela w Michaelu, jak w piosence Michael śpiewa? Eee.
Ale że Mav nie oburza się na głosy dobierające się do płyty na i, to już w ogóle jakieś booooring. No Mav. Do boju!
Wesprę Cię, bo choć mam ochotę też dobrać się do płyty na i, to na pewno nie do 2000 Watts, która po prostu jest zarąbista. Taki mój merytoryczny argument.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Mnie tam nie szkoda, że Wąż odpada. Mam w pracy takiego 'musclesa', któremu się usta nie zamykają nawet kiedy je i który donośnym głosem (niby to do kolegi obok, ale tak żeby wszyscy słyszeli) informuje ile to pompek dziś wykonał i ile na sztandze wycisnął na siłowni. Właściwie można by te informacje zamknąć w 2-3 zdaniach, ale jak się okazuje można też się rozwinąć do kilku godzin. bleeeee!!!kaem pisze:Szkoda Muscles.
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
- mimi-yoshi
Zaspałam w poprzedniej walce tytanów z Dancing Machine (dziwnym trafem omijałam jakoś ten dział, a i szczerze, to żałuję), by powrócić i być może nieco zamącić w tej zaciętej rywalizacji, w której już właściwie mamy "faworyta", jak widzę.
Także oddam swój pierwszy głos na Muscles, ze względu na to, iż na czele z 2000 Watts (tak, przyznam się z czystym sercem, że bardzo nie lubię, nawet bardziej bardzo- aż mi wyszedł z tego pleonazm), najmniej mnie intryguje i przyznam szczerze, że może finezja (choć i chyba mało zasadne stwierdzenie, bo dla mnie raczej jej nie ma, a nudno jest, i to bardzo, przez 2/3 piosenki) jakaś jest, ale przy takiej konkurencji to blado wypada. Muszę jednak przyznać, że 1/3 (orientacyjnie) utworu wydaje mi się ciekawa, są momenty, kiedy prawie przechodzą mnie ciarki, ale tekst... Na pewno nie przekonuje. Najwięcej spodziewałam się po początku, później ta formuła, że tak to nazwę, zaczyna robić się nużąca.
Apel: nie uśmiercać Sunset Driver (może i tekst nie jest najwyższych lotów, ale nawet jako odrzut piosenka naprawdę ma coś w sobie, poza tym chyba nie o ambitny tekst tu chodzi).
Także oddam swój pierwszy głos na Muscles, ze względu na to, iż na czele z 2000 Watts (tak, przyznam się z czystym sercem, że bardzo nie lubię, nawet bardziej bardzo- aż mi wyszedł z tego pleonazm), najmniej mnie intryguje i przyznam szczerze, że może finezja (choć i chyba mało zasadne stwierdzenie, bo dla mnie raczej jej nie ma, a nudno jest, i to bardzo, przez 2/3 piosenki) jakaś jest, ale przy takiej konkurencji to blado wypada. Muszę jednak przyznać, że 1/3 (orientacyjnie) utworu wydaje mi się ciekawa, są momenty, kiedy prawie przechodzą mnie ciarki, ale tekst... Na pewno nie przekonuje. Najwięcej spodziewałam się po początku, później ta formuła, że tak to nazwę, zaczyna robić się nużąca.
Apel: nie uśmiercać Sunset Driver (może i tekst nie jest najwyższych lotów, ale nawet jako odrzut piosenka naprawdę ma coś w sobie, poza tym chyba nie o ambitny tekst tu chodzi).
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Ech... najpierw zabrali nam forum, a później zabrali mi internet...
Nie da sie ukryć... w pierwszej rundzie z niemal trzydziestoma glosami najslabszym ogniwem zostalo Muscles.
...ja sie ciesze
Bim Bom
Runda Druga
Mój glos na Sunset Driver
Runde nieco skrócę, bo myslę, że się nie ma co rozwodzic
kończymy we wtorek wieczorem (ok. 22.00 RZeby nie bylo) :)
...a ja zmykam do pracy...
...pzdr
siadeh_z_Zaświatów_
Nie da sie ukryć... w pierwszej rundzie z niemal trzydziestoma glosami najslabszym ogniwem zostalo Muscles.
...ja sie ciesze
Bim Bom
Runda Druga
- They Don't Care About Us
- Stranger In Moscow
- Earth Song
- Off the Wall
- Don't Stop 'Til You Get Enough
- She's Out Of My Life
- Billie Jean
- Beat It
- Human Nature
- Smooth Criminal
- Dirty Diana
- Liberian Girl
- Blood On The Dance Floor
- Morphine
- Whatever Happens
- Unbreakable
- 2000 Watts
- Who Is It
- Give In To Me
- Will You Be There
- Shout
- Sunset Driver
- Someone In The Dark
- Say Say Say
- Eaten Alive
Mój glos na Sunset Driver
Runde nieco skrócę, bo myslę, że się nie ma co rozwodzic
kończymy we wtorek wieczorem (ok. 22.00 RZeby nie bylo) :)
...a ja zmykam do pracy...
...pzdr
siadeh_z_Zaświatów_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
O rany... strasznie trudny wybór...
zastanawiam się pomiędzy Sunset Driver a 2000 Watts...
Hmm... Na 2000 Watts głosowałam w poprzedniej rundzie... Jak juz mówiłam wcześniej, ta piosenka trochę mnie przynudza...
Sunset Driver jest fajnym kawałkiem...
Mój głos ostatecznie na 2000 Watts.
zastanawiam się pomiędzy Sunset Driver a 2000 Watts...
Hmm... Na 2000 Watts głosowałam w poprzedniej rundzie... Jak juz mówiłam wcześniej, ta piosenka trochę mnie przynudza...
Sunset Driver jest fajnym kawałkiem...
Mój głos ostatecznie na 2000 Watts.
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
- MJ4everify