ostatnio widziałam w nielubianym przez nas mjowek juz sklepie AUCHAN
2 BAD pisze:Dziś przechodząc koło lumpeksu w Warszawie znalazłem to kosztowało całą 1 zł kiedyś znalazłem tam Winyl 12 calowy z you are not alone za 8 zł
Ja tez sie przekonalam że można sie w lumpeksach zaopatrzyć w istne perełki za grosze :) Tylko trzeba cierpliwości i duzo szukania po róznych sklepach. Raz coś się trafi a czasem długo długo nic. Ja mam upolowane przez moją siostrę THE MAGIC AND THE MADNESS wydanie drugie. Za całe uwaga 4,30 gr (na wagę była hahahaha)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni pisze:Ja tez sie przekonalam że można sie w lumpeksach zaopatrzyć w istne perełki za grosze :) Tylko trzeba cierpliwości i duzo szukania po róznych sklepach. Raz coś się trafi a czasem długo długo nic. Ja mam upolowane przez moją siostrę THE MAGIC AND THE MADNESS wydanie drugie. Za całe uwaga 4,30 gr (na wagę była hahahaha)
Wow a zrób zdjęcia czy to ta czarna wersja z 2004 czy któraś z lat 90 ???
Eva pisze:Nie mam ochoty tam kupować po tym co przeczytłam.
A pozatym masz szczęcie, bo normalnie kosztuje ze 2 razy tyle.
Też najchętniej nie kupowałabym tam nic, ale "niestety" często można tam bardzo tanio kupić płyte tak jak to udało sie Julyja_*MJ* . Jak kupowałam prezenty na swieta - najnowsza płytę Eminema i Renaty Pzemyk to obydwie w Auchan były o 1/3 ceny tańsze, w porównaniu z Empikiem czy nawet Saturnem. Więc jeżeli ktoś poszukuje jakiejś płyty Michael'a i nie tylko to mimo wszystko warto tam zajrzeć od czasu do czasu
Jeżeli już tak coś o Eminemie, co myślicie o tym?
Mixy piosenek MJ i eminema. (jak te 2 słowa się gryzą, jak słyszę eminema, to od razu mam w głowie ten jego idiotyczny teledysk-'Just loose it...)
Wczoraj, w Złotych Tarasach w Warszawie od razu wleciałam do Empika - rozczarowanie na maxa. Dwie półki DVD muzycznego i co? Masło. NIC związanego z Michaelem nie było. Kupiłam tylko plakat Black and white ;/
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Tak, właśnie ten ;/ Zawiodłam się strasznie ;/ Może w Empiku w Arkadii coś znajdę? Hm...
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)