Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Głosuję na Muscles.Odgłos jakiegoś niezidentyfikowanego instrumentu doprowadza mnie do szału. I to "gadane" coś w środku utworu strasznie mnie irytuje. Nic nie można zrozumieć, nie wiadomo kiedy śpiewają, kiedy nie, do tego szepczą cały czas, tragedia.
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Maverick

Post autor: Maverick »

Bardzo lubię wokal, teledyski i interpretacje Diany Ross, ale wolę wokal, teledyski i interpretacje Michaela Jacksona :wariat:

Muscles

<cóż, jaki utwór, takie uzasadnienie>
Canario

Post autor: Canario »

jam ci on pisze:Musclesy,So Shy-aje,Behind The Maski są to dla mnie ogromne fiaski.
Naprawde przedkładacie Diane Ross nad Michaela Jacksona????

Głos na Muscles
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kaem pisze:Oj Hanky Panky.
Musiał przypomnieć. Teraz chodzi za mną. A jak chodzę, to nucę. A jak nucę hanky panky, nothing like a good spanky, to zło i groza. Sobie nick wybrałem.
kaem pisze:Można podumać znowu nad Michaelowymi sprawami związanymi z tym i owym, bo tabu na forum wiadomo, żadnego nie ma.
Chcesz coś dodać? :-P
W ogóle to booooring. Dobranoc, idę spać, kurwa mać - jakby to rzekła Maria Peszek.
Ostatnio zmieniony czw, 04 lut 2010, 15:07 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Muscles. Wyżej zostało wymienionych wystarczająco dużo argumentów, żebym musiała się dodatkowo tłumaczyć.

Podobnie jak michaelzawszespoko obawiam się tego, co będzie się działo w tej rozgrywce NO... Ale pożyjemy, zobaczymy, trzeba mieć nadzieję ;-)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

Muscles - wystarczy jako uzasadnienie, że nie podzielam fantazji Diany "Dirty" Ross?
ZAQ
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Ostatnio zmieniony przez Pank dnia Czw Lut 04, 2010 15:07, w całości zmieniany 1 raz
No i się Pank ocenzurował. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, co było wcześniej?
Szkoda Muscles. Kto to powiedział, że więcej Michaela w Michaelu, jak w piosence Michael śpiewa? Eee.
Ale że Mav nie oburza się na głosy dobierające się do płyty na i, to już w ogóle jakieś booooring. No Mav. Do boju!
Wesprę Cię, bo choć mam ochotę też dobrać się do płyty na i, to na pewno nie do 2000 Watts, która po prostu jest zarąbista. Taki mój merytoryczny argument.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

tak sobie mysle ze narazie najslabszym ogniwem jest Muscles.

jakos tak mdlo czy co.. w sumie nawet nie wiem jak to logicznie uargumentowac. nie porywa mnie ten utwor i tyle. Dianie Ross mowie nie;p
moon_song

Post autor: moon_song »

kaem pisze:Szkoda Muscles.
Mnie tam nie szkoda, że Wąż odpada. Mam w pracy takiego 'musclesa', któremu się usta nie zamykają nawet kiedy je i który donośnym głosem (niby to do kolegi obok, ale tak żeby wszyscy słyszeli) informuje ile to pompek dziś wykonał i ile na sztandze wycisnął na siłowni. Właściwie można by te informacje zamknąć w 2-3 zdaniach, ale jak się okazuje można też się rozwinąć do kilku godzin. bleeeee!!!
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
sylwiao

Post autor: sylwiao »

Muscles pasuje do tego zestawienia jak pięść do nosa dlatego out.
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Zaspałam w poprzedniej walce tytanów z Dancing Machine (dziwnym trafem omijałam jakoś ten dział, a i szczerze, to żałuję), by powrócić i być może nieco zamącić w tej zaciętej rywalizacji, w której już właściwie mamy "faworyta", jak widzę.
Także oddam swój pierwszy głos na Muscles, ze względu na to, iż na czele z 2000 Watts (tak, przyznam się z czystym sercem, że bardzo nie lubię, nawet bardziej bardzo- aż mi wyszedł z tego pleonazm), najmniej mnie intryguje i przyznam szczerze, że może finezja (choć i chyba mało zasadne stwierdzenie, bo dla mnie raczej jej nie ma, a nudno jest, i to bardzo, przez 2/3 piosenki) jakaś jest, ale przy takiej konkurencji to blado wypada. Muszę jednak przyznać, że 1/3 (orientacyjnie) utworu wydaje mi się ciekawa, są momenty, kiedy prawie przechodzą mnie ciarki, ale tekst... Na pewno nie przekonuje. Najwięcej spodziewałam się po początku, później ta formuła, że tak to nazwę, zaczyna robić się nużąca.

Apel: nie uśmiercać Sunset Driver (może i tekst nie jest najwyższych lotów, ale nawet jako odrzut piosenka naprawdę ma coś w sobie, poza tym chyba nie o ambitny tekst tu chodzi).
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kaem pisze:Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, co było wcześniej?
Zrobiłem błąd w tekście Hanky Panky, spokojnie. ;-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Ech... najpierw zabrali nam forum, a później zabrali mi internet...

Nie da sie ukryć... w pierwszej rundzie z niemal trzydziestoma glosami najslabszym ogniwem zostalo Muscles.

...ja sie ciesze ;-)

Bim Bom
Runda Druga
  • They Don't Care About Us
  • Stranger In Moscow
  • Earth Song
  • Off the Wall
  • Don't Stop 'Til You Get Enough
  • She's Out Of My Life
  • Billie Jean
  • Beat It
  • Human Nature
  • Smooth Criminal
  • Dirty Diana
  • Liberian Girl
  • Blood On The Dance Floor
  • Morphine
  • Whatever Happens
  • Unbreakable
  • 2000 Watts
  • Who Is It
  • Give In To Me
  • Will You Be There
  • Shout
  • Sunset Driver
  • Someone In The Dark
  • Say Say Say
  • Eaten Alive

Mój glos na Sunset Driver
Runde nieco skrócę, bo myslę, że się nie ma co rozwodzic ;-)
kończymy we wtorek wieczorem (ok. 22.00 RZeby nie bylo) :)

...a ja zmykam do pracy...

...pzdr
siadeh_z_Zaświatów_

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

O rany... strasznie trudny wybór...
zastanawiam się pomiędzy Sunset Driver a 2000 Watts...
Hmm... Na 2000 Watts głosowałam w poprzedniej rundzie... Jak juz mówiłam wcześniej, ta piosenka trochę mnie przynudza...
Sunset Driver jest fajnym kawałkiem...
Mój głos ostatecznie na 2000 Watts.
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

MJ4everify pisze:Sunset Driver.
Klap klap klap aowah, klap klap klap aowah... Może w "słabszym" zestawieniu to klap klap było znośne, ale teraz mi się po prostu nie podoba.
Obrazek
Zablokowany