A przypomnijmy, że wydawnictwo In Rock wydało w 1996 roku "Moonwalka" :)
Czyli poniżej nowa uzupełniona lista wydawnictw, do których moglibyśmy pisać, do tych, które już coś o MJ wydały, albo mają zbliżony profil:
1. Egmont www.egmont.pl poczta@egmont.pl -> oni wydali album "Michael Jackson Król Popu 1958-2009" - Chris Roberts
2. Amber www.wydawnictwoamber.pl dyrektor.handlowy@wydawnictwoamber.pl -> wydali album "Michael Jackson 1958-2009 Życie legendy" - Michael Heatley
3. Buchmann www.buchmann.pl biuro@ebuch.pl -> wydali "Moonwalk" (2009)
4. Wydawnictwo In Rock www.inrock.pl redakcja@vesper.pl -> wydali "Moonwalk" (1996)
5. Videograf II Katowice www.videograf.pl ireneuszgodawa@videograf.pl -> wydał Michael Jackson Życie i śmierć Króla Popu Kevina J. Fox'a
6. Wydawnictwo New Media Concept www.newmedia.com.pl office@newmedia.com.pl -> wydali album ze zdjęciami p. Czaplińskiego
A może ktoś ma znajomych w jakiś wydawnictwach i mógłby porozmawiać z "odpowiednimi" osobami? Może ktoś niedaleko mieszka? Czekam na Wasze pomysły, bo sama - jak już mówiłam - mało mogę zdziałać.
Do wymienionych wydawnictw wysłałam maila w poniedziałek. W następny poniedziałek wyślę kolejnego maila ze zmienioną treścią ;) Liczę, że przynajmniej po piątym mailu ktoś spojrzy na to łaskawszym okiem ;)
P.S. Wszystkim, którzy zaangażowali się w tę akcję bardzo dziękuję i liczę na dalsze zaangażowanie