[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

a i słuchajcie! Wrocław ma w najbliższą sobotę pierwsze spotkanie taneczne!!!

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 655#213655

może napiszcie im coś krzepiącego, hmm? :hug:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Muszka ja do Maca ide bo i tak nie wykupiłam jedzenia na weekend wiec cos bedzie trzeba zjesc :P Mile widziane Twoje towarzystwo jak i reszty grupy :)

Napisałam do Wrocławia :-)
Lovelyteam

Ciężka praca się opłaca!;P

Post autor: Lovelyteam »

Hejka;p Widziałam Wasze zdjęcia genialne-talent po talencie rozwijacie swoje talenty i nie tylko taneczne ale również w dziedzinie fotografii hehe Świetnie tak sobie potańczyć i zapomnieć o rzeczywistości choć na chwile poczuć się w pewnym sensie jak MJ bo przecież on tez zdobył swoje umiejętności dzięki swojej ciężkiej pracy-wiec ćwicz,ćwicz i ćwiczcie a może kiedyś coś z tego będzie.Gdybyście wcześniej rozpoczęli swoje treningi kto wie może i Was oglądała bym w sylwestra w telewizji!Ale no cóż macie cały rok by poprawić się może i w przyszłym roku zaproponują któremuś z Was!Taki zaszczyt!;P Ciągle liczę na to że i w przyszłym roku pokarzą coś z Mj.Teraz to zależy tylko od Was co nie!To do roboty!A jak kiedyś mój syjam będzie chciała mnie zabrać na Wasze spotkanie i znajdę chwilkę to może będę miała Was podejrzeć(choć na parkiecie nie zawitam)Buziaki dla mojego utalentowanego Syjamka-Jeanny100 piękne zdjęcia rybka!;P nenene
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Lovelytam ja zrezygnowałam z dance team ;-)
Ale oczywiście nie z fotografii nenene
Obrazek

Post autor: natpoznan »

Jeanny100 pisze:ja zrezygnowałam z dance team
No co Ty? Dlaczego?
Lovelyteam

Post autor: Lovelyteam »

Jeanny a co cie do tego sklonilo-talenty trzeba rozwijac a nie z nich rezygnowac-po pierwszym spotkaniu juz sie poddajesz-to jak chcesz dojsc do sukcesu-trzeba probowac a aby dojsc do celu trzeba ciezko pracowac,ale zebys ty nie byla wytrwala(czy ty to na pewno ty)bo chyba cie nie poznaje!;P ;-) :-/
weronika_poznan

chciałam Wam coś pokazać.
to jest poza granicami czegokolwiek.
mnie to akurat nie bawi.. Chyba właściwie nic nie czuję... Nikt jeszcze się nie procesuje? Żałosne.... Zupełnie mnie zatkało...
MA SAK RA!

http://w724.wrzuta.pl/film/1jsXOKmgvaf/auchan
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

aaaaaah Weroniko, też to widziałam.. żenada.. zniszczyli ten utwór,tylko po to by zareklamować Auchana i to w tak beznadziejny sposób.. no właśnie, jestem ciekawa co z prawami autorskimi..
zastanawiam się gdzie leży granica ludzkiej głupoty :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

No i po kolejnym spotkaniu. Bardzo się ciesze ze sie odbyło i jestem pod ogromnym wrazeniem ze tak duzo zrobiliśmy:D Myślałam że thriller pójdzie nam znacznie dłuzej.. Na kolejnych zajęciach kończymy Thrillera i moze zaczniemy cos nowego? Jkaies propozycje? Mi się marzy SC ale to chyba jeszcze za trudne :P

Musze jednak wyrazić swój gniew głęboki na coniektore osoby co się zadeklarowały z ebedą, wpisały na liste, a nie przyszły nie uprzedzając wczesniej o tym... :-/
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Nasze ostatnie efektywne spotkanie zaowocowało opanowaniem prawie całego thrillera, za tydzień uczymy się ostatniej, kulminacyjnej sekwencji! Trochę dopracujemy ten układ i ruszamy z... może THE DRILL? Co o tym myślicie?
MichaelsAngel smooth criminal to powazne wyzwanie, mi też się marzy ta choreografia ale bezpieczniej byłoby chyba z nią troche poczekać.. :mj: ;-)
btw ja takze jestem rozczarowana ze sporo osób nie przyszlo... mam nadzieje że za tydzień spotkamy się w pełnym składzie!
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

MichaelsAngel pisze:Musze jednak wyrazić swój gniew głęboki na coniektore osoby co się zadeklarowały z ebedą, wpisały na liste, a nie przyszły nie uprzedzając wczesniej o tym... e
hehe to nie o mnie xP bo ja sie na liste nie zapisałam xD ale ogólnie chciałam was bardzo przeprosić boooooooooooooo.... zaspałam? :podejrzliwy:
Przepraszam i błagam o wybaczenie japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

MJ_Angel pisze:hehe to nie o mnie xP
hehe nei zapisywalaś sie?:P A byłam przekonana ze jestes na liscie :P

Co nie zmienia faktu ze.. zaspałaś????!!!!!!!!!!!!
Ja po studniówce! 3 godziny spałam :P I przyszłam! ( z pozostałościami loków na głowie :P)
Ehhh bedziemy dzwonić do Ciebie chyba godzine przed zajęciami co by Cie z łózka wyciagnąć :P
weronika_poznan

Dopiero dziś, bo ciągle zastanawiam się nad precyzją myśli.

Odbył się kolejny trening!!!! Myślę, że poszliśmy jak Thrillerowa burza, wiele rzeczy nie składa mi się jeszcze w całość, ale obiecuję poćwiczyć w chacie :). Myślę, że fajnym pomysłem jest filmowanie, powstało kilka filmów, które postaram się udostępnić w jakimś sensownym linku - tylko dla obecnych i zainteresowanych członków MJ dance teamu :). Dzięki kilku zaawansowanym zawodniczkom wszystko pasowało do liczenia. Powiem szczerze, że nie widziałam lepszej lekcji - spokojnie moglibyśmy w doszlifowanej wersji publikować na - nie chodzi o splendory i sławę tylko zwyczajna pomoc w nauce tańca ludziom, którym np. nie znają angielskiego. Na Tubie chyba nie ma polskich lekcji. Dziewczyny - za-je-bis-ta robota!!!!!!

Co do naszych dalszych planów - doszlifujmy może to, co umiemy? W miedzy czasie można przygotowywać nowe układy? Marzy mi się też nasza synchronizacja :D:D:D

Sobota była dla mnie trochę słabsza fizycznie i psychicznie. Po naszym treningu naszły mnie pewne refleksje. Kiedy tak mi się dzieje w głowie - staram się rozłożyć na części pierwsze i jakoś wyrazić. Otóż:
Ponieważ pracuję sama - moja potrzeba życia społecznego realizuje się w różny, bardzo intensywny sposób. Sobotni poranek stał się dla mnie ważnym dniem w tygodniu, wkładam w przygotowania dużo energii. I wiem, że Wy też! W ost sobotę było nas mniej. Noszę w sobie sprzeczne uczucia. Po reakcji niektórych z nas czuję, że nie jestem w tym sama :). Zdajemy sobie sprawę, że nasze spotkania są absolutnie nieobowiązkowe, dobrowolne i tak dalej i tak dalej... Ale kiedy przychodzi poświęcenie = przybycie, organizacja, przygotowanie kroków dla innych - rośnie tez oczekiwanie, że cała reszta uczestników czuje podobnie, że jest zaangażowana, że NIE ZAPOMNI i NIE ZAŚPI . Traktuję ten nasz projekt serio, chcielibyśmy współodczuwać to ze wszystkimi uczestnikami :). I wiem, że to utopia!!! To tak jak z imprezą - kiedy człowiek ma zajebisty nastrój chciałby go dzielić nim z ludźmi, i kiedy ktoś się nie zjawia - czuje się trochę zawiedziony. Mimo, że wie, że przyjście na imprezę nie jest obowiązkiem :) - chciałoby się widzieć wszystkich i cieszyć się wspólną energią! Nie chcę być źle zrozumiana - ta całą moją pisaniną chciałam wyrazić głęboki szacun dla twardych zawodników, którzy przyszli, przygotowali układ, uczą innych i przyznać się do zawodu na myśl o tych, którzy się nie zjawili. Każdy ma swoje życie, swoje problemy, bardzo to szanuję. Ale nie byłoby fajnie przygotować zajęcia i np. przyjść samemu na salę bo reszta nie powiadomiła o swojej nieobecności (tak, wiem że to skrajna sytuacja!), co myślicie?

Ten wątek zrodził się z potrzeby realizacji pasji. Każdy po trochu wnosił cząstkę siebie: czasem zapewnieniem obecności, chęci, czasem podjęciem konkretnej akcji. Wszyscy potrzebujemy wsparcia w postaci wzajemnych inicjatyw. Od dawna wiemy już ile sensu jest w tych naszych zajęciach. Mi sprawiają głęboka ulgę, morze satysfakcji nawet kiedy nie wychodzi :). Przychodzimy co tydzień - mobilizacja to podstawowa inicjatywa. Cieszyłabym się, gdyby powstał plan B - kiedy nie będę mogła przyjechać, bo zapomnę albo zaśpię :p :P :p (nie mogłam się powstrzymać hehehe). Może składka na dvd, choćby używane? Stary tv z piwnicy (np. Rubin, biało czarny). Proszę, uczyńcie mnie zastępowalną :D:D:D

jeszcze raz - ZAJEBIŚCIE, ŻE PRZYSZLIŚMY I TYLE ZROBILIŚMY!!!
japrosic japrosic japrosic
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

haha te wspaniałe filmiki z moim dyszeniem przy liczeniu? :P
Daliśmy rade nie ma co :D
Synchronizacja przyjdzie z czasem i rzeczywiście moze lepiej bedzie jak doszlifujemy to co sie do tej pory nauczyliśmy a ewentualnie dokończymy tą ostatnią część Thrillera :)
Odstawinie kroków to dość łątwa sprawa ale włożenie w to wszytsko tańca to już coś innego. Kazdy mysle na swój sposób powinien dolozyc włąsnej ekspresji no ale do tego potrzebna jest znakomita znajomość kroków no i tego co i jak pokolei bo z tym chyba mieliśmy najwiekszy problem :P

Ja sie troche pochorowałam i przyjechałam do domu.. Ucze się włąsnie SC i Wam powiem że wszytsko jest do zrobienia :P Dojdziemy i do tego :D
weronika_poznan

Starałam się każdemu wysłać po 2 linkach. kto nie dostał - proszę się meldować :)
wszyscy oczywiście wyglądamy uroczo i cholernie profesjonalnie! Pełen synchron! :smiech: :smiech: :smiech:

a i znalazłam na YT tutoriale do SC! zajrzyjcie też do Wrocka - mają tam link do tutoriala Beat it - ciemnoskóry koleś pokazuje kilka dalszych kroków. tańczy nieźle ale nauczycielem jest irytującym... :)
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ