Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- heavencanwait
- polishblacksoul
"Sunset driver" ponownie
osoby piszace o 'nudzie' w "2000 watts" chyba nie do konca rozumieja piosenke i nie doceniaja nieznanej nam skali glosu michaela. szkoda!
osoby piszace o 'nudzie' w "2000 watts" chyba nie do konca rozumieja piosenke i nie doceniaja nieznanej nam skali glosu michaela. szkoda!
> > > Po prostu dobra muzyka
- blackvarnish
Kolejny, moim zdaniem odstający od reszty kawałek...chyba dobry do potańczenia czy coś, ale ja bardziej lubię piosenki z przesłaniem...o jakimś znaczeniu, no wiecie o co mi chodzi.
Dlatego głos na Sunset Driver
PS: O ile teraz wybór wydaje się prosty, to potem...będzie hmm istna krwawa miazga po prostu
Dlatego głos na Sunset Driver
PS: O ile teraz wybór wydaje się prosty, to potem...będzie hmm istna krwawa miazga po prostu
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
-
Eaten Alive.
Już w przedodstatnim NO tłumaczyłam, dlaczego do mnie nie przemawia. Jest według mnie nie ttylko niespójna i archaiczna, ale też drażni mnie jej warstwa dźwiękowa. I tyle.
Tym, którzy potrzebują przekonać się co do taneczno-pozytywnej wartości Sunset Driver, polecam ten klip. Nie wiem, jak Was, ale mnie buja bardziej niż Eaten.
Już w przedodstatnim NO tłumaczyłam, dlaczego do mnie nie przemawia. Jest według mnie nie ttylko niespójna i archaiczna, ale też drażni mnie jej warstwa dźwiękowa. I tyle.
Tym, którzy potrzebują przekonać się co do taneczno-pozytywnej wartości Sunset Driver, polecam ten klip. Nie wiem, jak Was, ale mnie buja bardziej niż Eaten.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
- Man in the mirror
Na razie w pojedynku mięzy Sunset Driver kontra 2000 Wats jest 7:2 więc, żeby nic się wydarzyło do wtorku powiększam przewagę2000 Wats i oddaje:
Mój głos na Sunset Driver
2000 Wats to bardzo fajna energiczna piosenka szkoda będzie jak odpadnie tak wcześnie!:)
Mój głos na Sunset Driver
2000 Wats to bardzo fajna energiczna piosenka szkoda będzie jak odpadnie tak wcześnie!:)
Ostatnio zmieniony pn, 08 lut 2010, 16:33 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
domcia_MJ pisze:Mój głos ostatecznie na 2000 Watts.
wy sie nie znacie, to jest na prawdę super numer, te beaty...każdemu co sądzi inaczejLuna pisze:ponownie 2000 Watts
ja głosuję na
nudne jak flaki z olejem, w porównaniu z 2000 watts to jak przesolone krakersy z lajkonika z cudnym czekoladowym kawałkiem tortu na widok którego leci kilku metrowa ślinka...Man in the mirror pisze:Sunset Driver
- Agnieszkaaaaa
Gdy się zna i słucha Michaela pasjami, gdy ma się wszystko, co nagrał i słucha jego muzyki z takiej pozycji, Sunset Driver sprawia frajdę. Jednak z pozycji zwykłego zjadacza muzyki, ta piosenka ginie w tłumie i brzmi jak demo, którym zresztą jest.
2000 Watts to majstersztyk. Już nawet odejdę od metafory seksualnej w tekście, której przewrotność zasługuje na nagrodę Nike, ale muzycznie to torpeda. Michael w bardzo wyjątkowej odsłonie, bo i muzycznie jest nowatorski- najbardziej nowatorski moment na Invincible i jeden z bardziej przełomowych w Jego karierze, a i piosenka- petarda, a w tym zestawieniu nie tylko SD, ale jeszcze kilka kawałków w naszym głosowaniu na najlepszą piosenkę Michaela znalazłoby się słabszych.
Głos na Sunset Driver.
2000 Watts to majstersztyk. Już nawet odejdę od metafory seksualnej w tekście, której przewrotność zasługuje na nagrodę Nike, ale muzycznie to torpeda. Michael w bardzo wyjątkowej odsłonie, bo i muzycznie jest nowatorski- najbardziej nowatorski moment na Invincible i jeden z bardziej przełomowych w Jego karierze, a i piosenka- petarda, a w tym zestawieniu nie tylko SD, ale jeszcze kilka kawałków w naszym głosowaniu na najlepszą piosenkę Michaela znalazłoby się słabszych.
Głos na Sunset Driver.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Znów petardy jakieś?;> Wystrzałowo.
Muscles miało polecieć jako drugie według moich skromnych planów, ale wijącą się Dianę załatwiliście sami... może to i dobrze. Ponownie wiec: Sunset Driver, i do upadłego tak będę, póki się z nim nie pożegnamy. Wśród tylu perełek (dynamitów, petard? :P) wypada naprawdę słabo.
A 2000 Watts oszczędźcie na jakiś bardziej dramatyczny moment tego rozdania. Będzie jeszcze gorąco ;D
Muscles miało polecieć jako drugie według moich skromnych planów, ale wijącą się Dianę załatwiliście sami... może to i dobrze. Ponownie wiec: Sunset Driver, i do upadłego tak będę, póki się z nim nie pożegnamy. Wśród tylu perełek (dynamitów, petard? :P) wypada naprawdę słabo.
A 2000 Watts oszczędźcie na jakiś bardziej dramatyczny moment tego rozdania. Będzie jeszcze gorąco ;D
- babybemine
- niespodzianka