Na plakat i reklamę nadziałem się kilka godzin temu hehe Kopeć. Nie miałem pojęcia o tym. No ale cóż zawsze to jakiś dzień na spotkanie fanów w jednym miejscu dlatego podałem linka ;). Poza tym jak nie brać takiej szansy kolejnego występu :) ja to kocham :) Kocham Tańczyć :)
W grupie, którą zbieram będzie nieletnia i z tego co mi wiadomo zazwyczaj wchodzi, ale niewykluczone że ochronie może coś strzelić do głowy..
Spytałam stałego bywalca i powiedział, że powinna wejść przy czym ewentualnie
15 z podrobiona legitymacja tez wejdzie
mam nadzieję, że nikogo z klubu tu nie przywiało
No ale ale.... Michał Ty tu za gwiazdę będziesz robił.... nie wprowadzisz?
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Estrella pisze:Zbieram znajomych i w czwartek stawiam się w klubie
Droga Estrello, strzeż tam naszego tancerza,co by jakieś niepożądane istoty koło niego się nie kręciły.
Ja myślę,że jak on tam odstawi pokaz na scenie to rzucą się na niego tłumy napalonych fanek bądź fanów, a jak nie to przynajmniej jakimś stanikiem dostanie,także broń go dumnie swoją piersią!
Obiecaj,jak na waleczną lwicę przystało.
Osoby niepełnoletnie mogą wejść na teren imprezy pod nadzorem osoby dorosłej ;) wiec nie ma problemu ;) bierzcie kuzynów, kuzynki :) braci, siostry, koleżanki, kolegów itd itd. Lece na miasto po Krawat do Dangerous
Estrella pisze:Zbieram znajomych i w czwartek stawiam się w klubie
Droga Estrello, strzeż tam naszego tancerza,co by jakieś niepożądane istoty koło niego się nie kręciły.
Ja myślę,że jak on tam odstawi pokaz na scenie to rzucą się na niego tłumy napalonych fanek bądź fanów, a jak nie to przynajmniej jakimś stanikiem dostanie,także broń go dumnie swoją piersią!
Erna i coś zrobiła ? Nie dosć ze cierpie bo nie moge jechac, to przez Ciebie ma wybujała wyobraznia bedzie miała co robic przez cały czwartek
:P
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....