Ehhh no .czemu ta impreza jest 12 jak mnie nie będzie :/ Ja się piszę jak najbardziej na spotkanko ,ale w moim przypadku 12 luty odpada
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
DirtyDiana1983 pisze:Ehhh no .czemu ta impreza jest 12 jak mnie nie będzie :/ Ja się piszę jak najbardziej na spotkanko ,ale w moim przypadku 12 luty odpada
Paweł, niestety 12 luty odpada, nie przeboleje tego ;(
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Co sądzicie o jakimś nowym spotkaniu w Bydgoszczy ale nie do klubu i nie tak późno:( Jestem z Ina i nie chciałabym wracać w nocy... Może jakieś spotkanie w galeriach itd nie wiem wy lepiej znacie Bydgoszcz więc może jakieś propozycje??
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem ,co już niejednokrotnie podkreślałam :) Czekam na chętnych
Paweł ,nie przypominaj mi...:/ Gorzej z wyjazdem trafić nie mogłam
No ja myślę :p Jednak z tego co widzę ,to nie ma zbyt wielu chętnych