Było naprawdę fajnie. Szkoda ze nie zjawiła się cała ekipa, ale mowi się trudno. Następnym razem. Ja będe się starała byc na kazdym spotkaniu, jezeli jednak cos mi wypadnie to Was poinformuje na forum, mysle, ze to beda skrajne sytuacje. Oczywiscie, ze na nastepnych zajeciach bde!
1. Jeanny100
2. MichaelsAngel
3. Agni
4. weronika
5. janet.em
6. Muszka
ps. nastepnym razem gdzie indziej ustawiamy aparat, albo zmieniam miejsce. NIE CHCE BYC W CENTRUM xD
ps2 wrzucamy gdzies te filmiki o.O?
Pozdrawiam
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
cudownie :D:D:D!
poddaję pomysł do głosowania - czy zwiększamy ilość treningu do 2 h?
ja nie umiem umieszczać w necie filmów. myślę, że zanim to zrobimy - trzeba układy dobrze doszlifować :).
na przyszłych zajęciach filmujemy beat it, kończymy thrillera i ... BO BĘDZIE PROBLEM: uczymy nieobecnych z zeszłego tygodnia kroków do thrillera! Wiem,ze są filmiki, że mogli sami i niech żałują ale to nie są zaległości kilkumiesięczne i chyba wybaczymy im te jedna wpadkę :P hehehe, co myślicie?
Ja myśle że 2h to troche duzo... nie zawsze napewno beda przychodzili wszyscy a koszty sie zwiekszają :P Ja wiem ze to nie za duzo wiecej ale ja np. na pieniądzach nie śpie :P A jak mysli reszta? Tak czy siak nie zrezygnuje :P
przed godziną rejestrowałam się na www.mjcdt.fora.pl - to strona Krakowskich tancerzy. (rejestracja wymagana aby w ogóle otworzyć to forum. jestem tam heheh chwilowo szpiegiem....) No więc yyyyyy.
1. pierwsza póba - 19. grudzień
2. prawie 30 tancerzy na liście
3. próby 2,5 h
4. występy w klubach w pełnej charakteryzacji kostiumach http://img412.imageshack.us/i/img2920b.jpg/
5. przerobiony 2bad, smooth criminal trwa
yyyyy nie chce mi się dalej czytać hehehe
ale i tak najbardziej kocham POZNAŃ!!!!!!
Ostatnio zmieniony śr, 10 lut 2010, 17:13 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma co się podniecać co inni zrobili, tylko trzeba samemu (tak nieładnie się wyrażając) ruszyć tyłek do pracy Co do 2 godzin to pozostaje neutralny w tej sprawie.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.