Spam orazJak przywrócić Nasze forum do porządku/normalności?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Co Twoim zdaniem najbardziej należy zrobić w tej sprawie?

dodać pytania przy rejestracji (o Michaelu,o regulaminie)
18
21%
zgłaszać spam /wyostrzyć kary za spam,ostatecznie ban
33
39%
powołać więcej moderatorów
24
29%
zostawić jak jest,najwyżej po koleżeńsku zwracać uwagę/pw
9
11%

Liczba głosów: 84

Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

OSTRZEŻENIE DLA KAŻDEGO KTO PISZE KOMENTARZE W FAKTACH!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJE....
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Kurcze, muszę się gdzieś wypowiedzieć bo jeszcze trochę i mnie szlag jasny trafi, ja rozumiem, że niektórzy mają potrzebę zakładania nowych tematów, ale do cholery, ludzie zakładajcie je na odpowiednich forach! nie wiem, czy część z was zauważyła, że to jest forum FANÓW MICHAELA JACKSONA i o nim powinniśmy tutaj pisać, a nie zakładać setki, a nawet miliony durnych, banalnych tematów, które trzymają się osoby Michaela jak psiej d***y g***o, normalnie mam dość wchodząc na forum i na dzień dobry widzieć całą stronę pomarańczowych okienek, nie wierzę, że jest na tym forum człowiek, który by przeczytał wszystkie podświetlone tematy. Dzięki Bogu,albo i nie dzięki, że mamy takich bezstresowych i wyrozumiałych moderatorów bo na ich miejscu odstrzeliłabym połowę forum. Chociaż może dobrze by było gdyby zaostrzyli rygor, oj dopiero wtedy część z was mogłaby narzekać na cenzurę na tym forum, bo na razie ja jej nie widzę-a część z was na nią narzeka :wariat: ludzie zastanawiajcie się nad tym co wypisujecie i jakie tematy zakładacie bo to już jest przegięcie, to co wyprawiacie, nie będę tu przytaczała setki durnych pojedynczych i durnie dublowanych tematów, bo bym do jutra tu siedziała.
Moderatorzy- podziwiam was za to że jeszcze nie wypięliście się na to forum i na nas, i że próbujecie jeszcze coś zrobić z tym całym zamieszaniem, na razie to wygląda jak syzyfowa praca, usuwacie temat, na którego miejsce już ktoś ma kolejny równie "genialny".W sumie to się nawet dziwię, ze macie odwagę wejść na to forum wiedząc co was tu czeka na "dzień dobry".Musicie mieć cholernie stalowe nerwy, czyszcząc-tłumacząc,czyszcząc-tłumacząc itd. itp. :wsciekly: :komp:

LUDZIE PRZESZUKAJCIE TO FORUM ZANIM NAPISZECIE KOLEJNY SUPER-EKSTRA-GENIALNO-MĄDRY TEMAT...JUŻ NAWET NIE PROSZĘ TYLKO BŁAGAM-chyba powinnam iść przez was do psychiatry :wariat: :-P
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Koleżanka viva ma racje zanim napiszecie przekopcie forum i sprawdźcie czy nie ma podobnego tematu. Czy może już nie umiecie korzystać z opcji szukaj jeśli tak możemy zrobić szkolenie .
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ