Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Jedno co niezmiennie kocham to rozmowy i dyskusje na gg, forum czy też innych tego typu komunikatorach.
Źle mnie zrozumieliście (zrozumiałyście). Oczywiście podpisuję się pod tym, co napisał Marek ale chodziło mi raczej o prośbę dotyczącą przekazu informacji. Nigdy nikt nie miał z tym problemu a jak miał to dawał mi znać i już czarno na białym wszyscy wiedzieli co, gdzie, jak i kiedy.

W kwestii niezrozumienia to chodziło mi o wyjście do Kontrastów a nie o imprezę 12 marca, bo o tej faktycznie wiedziałam. Tylko proszę już nie wracajmy do tematu bo szkoda miejsca na serwerze a wszyscy wiemy, że z reguły każdy ma argumenty przemawiające na jego korzyść więc dyskusja o rozlanym mleku nie ma sensu.
Poza tym uważam, że wszelkie spory można rozwiązywać na żywo lub na PW bo niepotrzebnie można rozpętać burzę w szklance wody… MJ nie byłby z Nas dumny a to smutne.

Mi osobiście też jest przykro, że ktokolwiek wątpi w to, że niedoceniamy lub nie widzimy tego ile wysiłku i poświęcenia niektórzy wkładają w każdy „NASZ” projekt i nigdy nie proszą o podziękowania czy wyróżnienia. Otóż widzimy i doceniamy choć faktycznie słowa to za mało…
Też jestem zdania, że zainteresowani powinni poszukiwać informacji tym bardziej, że jest Nas coraz więcej i coraz trudniej ogarnąć kto coś wie a czego jeszcze i kto nie wie.
Ważne jest to, żebyśmy zdawali sobie sprawę z tego, że wszystko co robimy jest dobrowolne i ma dawać radość a wszelkie złości i nieporozumienia należy niszczyć w zalążku.
Może okopywanie się we własnym przekonaniu nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem…?

Nie ma idealnego wyjścia z tej sytuacji ale może jest takie, które ułatwi Nam komunikację? Postarajmy się zatem w miarę możliwości umieszczać wszelkie ważne dla ogółu informacje TU na forum, nawet jeżeli ma to być jedno zdanie zawierające datę i godzinę wtedy jeżeli ktoś nie będzie wiedział, będzie mógł mieć pretensję tylko do siebie ;-)

Serdecznie pozdrawiam.
The world got even darker it was possible [*]
k_asia

Post autor: k_asia »

Dziękuję Edytko!! :happy:
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

dwie sprawy

1) o kontrastach dowiedziałaś się 5 minut po tym jak postanowiliśmy, że tam idziemy poza tym wczoraj o tym rozmawiałyśmy :beksa:

2) kto jest chętny na koszulki - to nie jest przymusowe
ja i tak będę dla siebie robić więc jak ktoś chętny nie ma problemu
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ja dziś idę do Pinokia na imprezkę, więc jak ktoś ma ochotę dołączyć, to serdecznie zapraszam ;-) :dance: O 21:30 jestem umówiona z koleżankami przed wejściem. Ponoć Kamikaze za 4 zł nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

kochana rodzinko ważne INFO:dance:

jutro tj. 04.02.10 o godz. 17:00 robimy nalot Edzi
Man In The Mirror - This Is It - Keep The Faith

jutro info o koszulkach + wzory

PS. weźcie ze sobą kawę czy coś tam bo ciągle opijamy Edzie
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Chętnych zapraszam na trening dziś na 18 Miejsce doskonale znane, a jeśli nie, to proszę o pytania na pw ;-) :dance:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Słuchajcie przekazuje info od AGI

nastąpiła zmiana terminu imprezy na wydziale Humanistycznym
ma być 06,03,10

Aga pyta czy nam pasuje?
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Załatwiłam salę na jutro na 18:30, także serdecznie zapraszam ;-) :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
ROXIMJ

JUTRO- GODZINA 21- DEKADENCJA. KTO MA OCHOTĘ, ZAPRASZAM:) I PROSZE O POTWIERDZENIE, ŻEBY WIEDZIEĆ, NA ILE OSÓB ZROBIĆ REZERWACJĘ.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

nowe INFO a propos koszulek

można dać swoją koszulkę (tylko bawełniane)
cena zrobienia:
zdjęcie przód 27 zł
napis tył 15 zł
czyli z własną koszulka 42 zł

czas oczekiwania na koszulkę około 2 - 3 dni
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Dziś dla odmiany Free Blues godzina 22:30 Zapraszam ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Dziękuję Wam jesteście niesamowici, niepowtarzalni i niezastąpieni z Wami zawsze i wszędzie i dla Was wszystko
nie ma rzeczy niemożliwych wystarczy chcieć :-) znacie może lokal w którym puszczają "For All Time" albo DVD This Is It hehehe

Dziękuję Wam, żeby nie Wy nie byłoby tak pięknie

Michael dziękuje Ci

You Rock My World i nie tylko :D :-)
Ostatnio zmieniony ndz, 14 lut 2010, 18:55 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
k_asia

Post autor: k_asia »

Kama o to będzie w tym samym miejscu w klubie 77??? Pytam się odnośnie zmiany terminu imprezy.Czy przypadkiem miejsce się nie zmieniło.Pozdrawiam was serdecznie!! ;-)
Awatar użytkownika
Kama

to dwie różne sprawy
nasza impreza jest 12.03.2010 z Clubie 77
a 06.03.2010 to coś innego gdzie też będziemy :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Też Cię kochamy Kamuś ;-) Jesteś niezastąpiona ;-) A afterek megaaaa nenene Zapomniałabym- jutro spotykamy się na sali o 18 Do zobaczyska;* :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ